Bryan Bickell
Bryan Bickell

Bryan Bickell povolán a Viktor Tikhonov odchází

Před utkáním s Winnipegem došlo v sestavě Blackhawks ke dvěma změnám. Jednak byl povolán z Rockfordu útočník Bryan Bickell a pak tým opustil útočník Viktor Tikhonov, který byl včera zapsán na listinu volných hráčů a dnes si jej vybrala Arizona. Je velmi pravděpodobné, že Bickell se v noci v sestavě proti Jets již objeví.

Devětadvacetiletý Bickell se vrací do Chicaga po více než měsíčním působení v Rockfordu v AHL. Tam jej Blackhawks poslali 2. listopadu po té, co v 7 utkáních nebodoval a v dalších 4 se nevešel ani do sestavy. V Rockfordu ovšem ožil a ve 12 utkáních nasbíral 14 bodů (7+7). Blackhawks si tak od něj slibují, že oživí ofenzivu Blackhawks, kterou ve většině případů táhne puze 2. řada Panarin-Anisimov-Kane.

O 2 roky mladší Tikhonov přišel k Blackhawks v létě jako volný hráč a z úvodních 10 utkání sezony odehrál 8, v nichž dostal šanci i hrát v 1. útoku s Jonathanem Toewsem a Mariánem Hossou. Bodově se ovšem nedokázal prosadit a v následujících 16 utkáních se do sestavy dostal pouze třikrát a opět nezískal ani bod. Poslední utkání za Blackhawks odehrál 20. listopadu v Calgary. Nyní se tak vrací do týmu, který jej pod názvem Phoenix Coyotes draftoval v roce 2008 v 1. kole.

  • Jonathan Toews

    Toews CAN

    35 let, Střední útočník
    0 gólů a 0 asistencí
  • Artem Anisimov

    Anisimov RUS

    35 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • Bryan Bickell

    Bickell CAN

    38 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Marián Hossa

    Hossa SVK

    45 let, Pravé křídlo
    Členem klubu:
  • Patrick Kane

    Kane USA

    35 let, Pravé křídlo
    Členem klubu:
  • Artemi Panarin

    Panarin RUS

    32 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Viktor Tikhonov

    Tikhonov RUS

    35 let, Pravé křídlo
    Členem klubu: