Trevor van Reimsdyk
Trevor van Reimsdyk

Trevor van Riemsdyk podstoupí operaci

Hlavní klubový lékař Blackhawks Dr. Michael Terry uvedl ke zranění Trevora van Riemsdyka následující: „Trevor van Riemsdyk utrpěl frakturu levé čéšky poté, co byl zasažen střelou do levé nohy v zápas proti Dallasu. Podstoupí chirurgickou operaci na nápravu fraktury zítra, ve čtvrtek 20. listopadu. Plné zotavení očekáváme za 3 až 4 měsíce a těšíme se na jeho návrat.“ Van Riemsdyk letos odehrál za Blackhawks 18 zápasů ve své první profesionální sezoně a připsal si 1 asistenci.

V sestavě pro cirkusový výjezd Blackhawks na hřiště soupeřů v Západní konferenci by ho měl nahradit obránce Adam Clendening, kterého Blackhawks povolali včera. Clendening letos zatím sice nemá tak produktivní sezonu jako v předchozích 2 letech, nasbíral 4 body (1+3) v 16 zápasech, ale přesto se mu vedení Blackhawks rozhodlo dát přednost před Klasem Dahlbeckem či dalšími obránci.

Dalším povolaným k Blackhawks, který by měl vyrazit s týmem na 6 zápasů mimo United Center je Joakim Norstrom, kterého Blackhawks povolali společně s Cledeningem, i když jej den předtím poslali zpět do Rockfordu, když odehrál letos své 1. utkání za Blackhawks. Kromě toho má na kontě 14 zápasů za IceHogs s 8 body (5+3).

  • Adam Clendening

    Clendening USA

    31 let, Obránce
    Členem klubu:
  • Klas Dahlbeck

    Dahlbeck SWE

    32 let, Obránce
    Členem klubu:
  • Joakim Nordström

    Nordström SWE

    32 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • Trevor Van Riemsdyk

    Van Riemsdyk USA

    32 let, Obránce
    Členem klubu: