MS 2018

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
Mirek napsal

Záleží na tom, jak to nakonec poskládají. Jako před olympiádou, při pohledu na nominaci bylo jasný, že pro Kubalíka stejně není v sestavě pořádné místo. Na druhou stranu, koho jinýho mít v záloze jako žolíka než někoho, kdo to rozhýbe, umí dát gól, ale třeba má rezervy při bránění. Na trenéry už těch mladých bylo asi dost, jedou Nečas, Chytil, Kaut a to není málo… btw jsem hrozně zvědavej, jestli Carolina potvrdí všechny odhady a vezme Svechnikova nebo to risknou a vsadí všechno na dvojici Nečas-Zadina, pro fanoušky v ČR by to bylo parádní!

Mirek napsal

Tak co říkáte na sestavu? Místo Furcha jede jako trojka Hrachovina, dorazí Plekanec s Hykou, nedostalo se na Frka nebo Zadinu, ale ostatní mladí jedou. Přijde mi divný, jak to nakonec dopadlo s brankářema, ale vliv to asi nebude mít velký. Pláněk se dostal do repre jen díky hromadě zraněných a nakonec jede, v té obraně nás asi bude tlačit bota, i když poslední roky chybí spíš nastřílené góly a snad ještě někde obranu vyztuží z Ameriky, pár želízek v ohni máme. Každý by v tom týmu udělal pár změn, jenže celkově to myslím není špatný. Není zase tolik z čeho vybírat. Na můj vkus málo praváků a doufám, že se bude dařit Nestrašilovi s Hanzlem. Už aby to začalo!

Mirek napsal

Já myslím, že s příjezdem Ritticha jsou gólmani daný. Trochu mě mrzí, že je už ze hry Bartošák, odseděl Olympiádu, tak jsem čekal, že teď dostane příležitost. Stejně tak mohl dostat šanci Svoboda z Plzně. Francouze mám rád, ale pokud odchytá další turnaj sám, Rittich odchytá na MS jeden zápas a Furch nic, to mi přijde jako škoda. Nikdo by neměl dostat prostor za odměnu, ale s brankářema je to vždycky složitý, někdy tu šanci dostat musí.