Playoff 2018

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
Domin222 napsal

Bude hodně záležet na tom, jaké jsou plány Hráčské asociace a na jakých podmínkách se spolu dohodneme,“ podotkl v pondělí Daly s tím, že minimální růst platového stropu by měl být o 3 miliony na 78 milionů dolarů. Připustil však, že liga je v současnosti finančně natolik silná, že by se mohlo jednat až o sedmimilionový nárůst, což by byla rekordní částka, o jakou by se platový strop ve své historii zvýšil.

Pro nás jedině dobře každý zvýšení,zlatej náš Rocky :)..v létě podepsat nějáký borce a nasměrovat tým zpět do play-off :)

Mirek napsal

Chtěl jsi říct 3 SC za pět let, ne? :) Washington hodně nakopl rychlý první gól, Tampa pak sice měla víc ze hry, ale v tom 7. zápase by nedali gól ani kdyby se hrálo do rána. Holtby chytal dobře, ale stejně, často vyráží před sebe. Myslím, že vyhraje Vegas, klidně bych tipnul pět zápasů. Doma dají dva, venku jeden a pak to dorazí. Ale předtím jsem tipoval Winnipeg proti Tampě a musím říct, že na takovou sérii bych se těšil určitě víc. No nic, teď ještě vydržet týden čekání :)

voNt napsal

.. hm, tak sbohem a satecek pro Tampu. Papirove (pred PO) to vypadalo, ze ma TMP jeden z nejlepsich tymu (pridali temer 'best of' z NYR), ale ani to nekdy nestaci. Proste WSh chytl nejak zazracne formu (CLB jsem nesledoval), proti PIT jsem jim moc neveril (Crosby mel ohromnou formu), ale proti TMP vyborne a byli ve vetsine zapasu lepsi. Rozhodovalo malo (vlasnte temer vzdy prvni gol) a letos se proste stesti obratilo (konecne) na jejich stranu. takze se 'zadne lesteni plese nekona!' .. :-))

Btw Kempas 20 min za zapas - wau. 4. zapas daroval Tampe ale Trotz mu evidentne veri.

Finale zacina ve Vegas a myslim, ze oni prvni match daji. Tipuji ale 4:2 pro WSH.

voNt napsal

.. Fleury, pro me pred sezonou odepsany golman (!), ma ted neskutecnou formu. Se tam placa ze strany na stranu a vsechno ho trefuje. Pri tom si lesti tycky a vsemu (a vsem) se jen smeje. Pripomina mi to Thomase pred X-lety za BOS ... a vime, jak to skoncilo. Evidentne Fleurymu pomohlo to, ze ne nebyl pod zadnym tlakem, kdyby skoncil sezonu na 90%, tak by mu to nikdo nevycital. Podobne treba Luongo ve FLA, ktereho se VAn zbavil, jenze ten ma problemy se zdravim ..