Snad budou výsledky lepší

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
mtrojanlegacy napsal

Jediná výhoda této hrozné situace je že snad konečně Bowman shoří. Jelikož objektivně je 3/4 problému které poslední sezony máme jeho vina. Měl by to uznat sám a jít o dům dál. Diky Q jsme sice přišli o Kempase a další obrance co se mu nelibil jejich herní styl ale Bowman muže za zbytek. Musí pryč je to náš největší problém. Nebo ať dostane nůž na krk , že musí přivest po sezóně zpátky Panarina (volný hráč) a pořádně obmění kádr a když to nezvládne musí jít.

tomsik napsal

Jde o to, ze ten sesup nebyl postupny, ale strmy pad. Bowman delal drobne a vetsi chyby casto, akorat to dlouho nebylo videt, casto o neco preplacel hrace, casto NTC. Dokonce i Bickell mel seznam 8 tymu, kam muze byt vymenen. Tim si proste svazoval ruce. Osobne nejsem rozhodne zmlsany, to snad ani nejde po tech temnych casech a s vedomim systemu NHL. Jen me mrzi, ze jini to zvladaji lepe, treba v PIT. Kazdopadne, to uspesne obdobi bylo neuveritelne, ani jsem nedoufal, ze neco takoveho zaziju :) A doufam, ze se dnesni sestava chytne, ten zacatek sezony byl velmi zabavny, dokazali, ze na to maji.

Mirek napsal

Chce to trpělivost. Kromě několika hvězd za zenitem mají Hawks dost hráčů, kteří by si jinde nezahráli nebo teprve začínají. Škoda, že Saad se Schmaltzem nezvedli rukavici a nejsou produktivnější. Nic netrvá věčně, tím spíš pod platovým stropem, a teď musíme počkat na novou generaci. Jsme trochu moc zhýčkaní minulými úspěchy… Ale jak píšeš, i tak je potřeba hrát s nasazením, nebalit to zbytečně předem.