Léto 2020

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
mtrojanlegacy napsal

Scott Powers o Coreym:

Dostal jsem jen jednu nabídku od té doby nebylo žádné další jednání. Byl jsem z toho zničeny.Mluvil jsem o tom s bývalými spoluhráči všichni byli v šoku. Navíc chtěl Corey smlouvu na 2roky. Nekrachlo to na $$$ ale na délce kontraktu. A nezájmu Bowmana.

Takhle se zachovat k legende. Plus když sečtete co všechno provedl Seabrook,Bickel,Hjalmarsson,Panarin,Danalut,Teuvo ,Leddy mohl bych pokračovat do zitra.


Bowman by měl dostat okamžitě vyhazov.

mtrojanlegacy napsal

Tak to sorry kluci. Jsem měl Holtbym zkreslené představy.

Corey nakonec podepsal New Jersey Devils
3,9 x 2 years.

Jinak Neči s Coreym souhlasím
otřesy mozku ->málo zápasů> forma dost nahoru/dolu. Ale pořád si myslím, že lepší než napalit long term Lehnerovi za palku bylo nechat Coreyho a čekat kolik vezme.

Ja sám bych mu dal jak jsem psal 4M/rok. V Jersey dostal ty roky dva. V jeho věku se hold každej rok počítá a pořád je to hlavně obchod.

Není to šok jak Hammer nebo Panarin ale ,,bolí to skoro stejně,,.

Doufal jsem, že ukončí karieru u Blackhawks. Proto jsem to tak hrotil.

Poslední otázka bude to Subban/Delia nebo prijde ještě nějaká jednička?

Neč napsal

No Holtbymu je 31, jde z nejhorší sezony v kariéře, playoff měl špatné a v sezoně byl jednoznačně "přechytán" Samsonovem, který nechytal v postseason jenom kvůli tomu, že se zranil, a i tak Holtby stejně dostal slušnou 4,3x2, upřímně jsem rád za to, že za těchhle podmínek nešel k nám. Vůbec by to nedávalo smysl. O hometown discount v souvislosti s Crawfordem bych to trochu otočil. Dvě sezony neodchytal kvůli zranění, poslední sezonu měl po odchodu Lehnera řekněme ok s lehce podprůměrným playoff a to všechno s platem 6M. Než začne další sezona, tak mu bude 37, je po otřesech mozku a i tak dostal podle mě férovou nabídku na 3,5M na rok a nepřistoupil na ni, tak kde je vlastně ta hometown sleva? Podle mě ta nabídka byla fér a jsem zvědav, za kolik kde nakonec podepíše...

Mirek napsal

Jenže pokud bude plnohodnotná přestavba, je dobré tu držet Kanera? A měl by tomu šéfovat Bowman nebo někdo nezatíženej minulostí? Osobně jsem toho názoru, že rebuild má bez pořádnýho gólmana slabší vyhlídky, mladí hráči potřebují mít za sebou jistotu, i když to samozřejmě záleží hlavně na nich, co z nich vyroste. Ti z vás, kteří zažili tragický roky na přelomu 90./00. let, jsou asi vděčný za to, co se nám nakonec dostalo, a něco vydržíme :) A sledovat Kubalíka, zlepšujícího se Dacha, Kanera, snad se chytí některý z té spousty mladých obránců, nebude všechno jen špatný :)

mtrojanlegacy napsal

Je to víc než jasný.Bude rebuild.

Ted pujde Saad a Keith. Dokud za ně Bowman ještě něco dostane.Seabs nam zůstane to je jasny.

Shawzi podle mě skončí což by nám taky pomohlo.

Zůstane jen Kaner s Toewsem a mlady pušky.


Jsem smutný že to takhle dopadlo. Do poslední chvíle jsem věřil že Coreyho podepíše. Mám ho asi jako každej tady moc rád. Ale je to zase jen biznis. Chápu že s těmi otřesy mozku dost absentoval. Ja byl za ho udržet osobně bych mu dal klidne i 4M. Moc by mě zajímalo kolik Corey chtěl.Osobně jsem tu Lehnera nikdy nechtěl a jsem rad že tu není i když to dopadlo jak to dopadlo.

Hlavně prosím at bowman nepřeplati schneidra nebo podobný jelito.

Z veteránů by se mi jedinej libil flower. K němu Lankinen kterej na ms byl úžasnej a viděl jsem v něm jednicku Hawks. Bohužel každej píše ze v AHL je podprumernej ja Rocford moc nesleduji ale asi to bude pravda. Uvidime co Delia.

Když už do toho Bowman riznul tak by to měl dodelat at naberem novej směr a hrajem o Sc jeste s Kanem.