Pohodička s Benem Eagerem

Marcia García z NHL.com si pozvala na stručný výslech důrazného křídelníka Blackhawks Bena Eagera. Čtyřiadvacetiletý přišel do Chicaga loni z Philadelphie a v omezené roli ve 4. lajně si zatím vede parádně, když ke slušným výkonům přidal už 6 branek.

Co Vám teď hraje na iPodu? Mám takovou všehochuť. Nějaký T. I. [hiphopový zpěvák, skladatel a producent], nějaký Tragically Hip, trochu Nickleback [kanadské rockové skupiny] a teď se mi hodně poslouchám rap.

Jaké jsou Vaše oblíbené webové stránky? Internet mám rád, pořád surfuju. Jsem na Facebooku, samozřejmě taky na NHL.com. Sleduji, co se děje v lize a ve sportu obecně. Taky chodím na ESPN.com a TSN.ca [stránky zámořských sportovních TV stanic].

Kdo by Vás hrál ve filmu o Vašem životě? Nejspíš Brad Pitt, je to stejně pěkný chlapík jako já.

Stravujete se doma, objednáváte si nebo chodíte ven [do restaurací]? No vlastně si trochu vařím, ale kuřete už mám plné zuby, tak poslední dobou chodím spíš ven. Kuře je moje specialita   většinou jen zapnu gril.

Oblíbený seriál? Mým oblíbeným seriálem je Prison Break [Útěk z vězení]. Koukám se taky na Entourage [úspěšný seriál HBO o životě známého herce a jeho přátel v prostředí Holywoodu]. Prison Break už je ale trochu nastavovaná kaše, pořád jen utíká z jiných vězení. Teď už to nesleduju tak pozorně jako dřív.

Oblíbený film? Jsem velkým fandou Batmana. Temný Rytíř byl hodně dobrý, viděl jsem to třikrát.

S kterou holywoodskou hvězdou byste si rád vyšel? S Jessicou Biel (Blade:Trinity, Next, Iluzionista, Texaský masakr motorovou pilou) nebo Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Underworld, Letec, Van Helsing).

Oblíbený tým všech dob (kromě Vašeho)? Líbili se mi Pittsburgh Penguins. Ale ne. Jo, dobře, Penguins.

Oblíbená sportovní postava všech dob (kromě Vás)? Michael Jordan.