Kemp nadějí Blackhawks 2009

Blackhawks uspořádají již tradiční kemp nadějí, tentokrát se bude konat od 6. do 10. července v Johnny's Ice House v Chicagu. Soupiska pro kemp čítá 52 hráčů a nechybí ani hráči vybraní v letošním draftu. Více než polovina hráčů, kteří se budou kempu zúčastnit, jsou na zkoušku pozvaní volní hráči.

Jako každý rok se bude kemp skládat z aktivit mimo led (focení, fyzické testy) a na ledě (tréninky, zápasy mezi týmy). Hráči budou rozděleni do 3 týmů, které se spolu v průběhu kempu dvakrát utkají.

Největšími hvězdami na kempu budou Akim Aliu, Kyle Beach a Bill Sweatt. Poprvé se fanouškům Blackhawks také představí letošní jednička Dylan Olsen a i dalších 7 letos vybraných hráčů. Naopak chybět oproti loňsku bude Igor Makarov.

Z hráčů pozvaných a zkoušku stojí za to zmínit 18letého Andrease Stenea, kterého si Blackhawks pozvali z Norska, dvojici z Yale University Mark Arcobello a Broc Little, kteří sbírali v ECAC bod na zápas, a také Bryan Ewing, který jako nováček v ECHL nasbíral 91 bodů (43+48) v 67 utkáních a byl tak nejproduktivnějším nováčkem ECHL a 2. mezi všemi hráči.

Seznam všech pozvaných hráčů na Kemp nadějí Blackhawks 2009

Seznam hráčů pozvaných na zkoušku se statistikami