Pátý den přípravného kempu

Po zúžení soupisky na 50 aktivních hráčů byli hráči rozděleni do 2 týmů (červený a černý) a v rámci tréninku se utkali v 60ti minutovém zápase, který skončil 7:6 pro červené. Hrdinou večera byl Ben Eager, který vstřelil hattrick a zároveň 30 vteřin před koncem utkání strhl vítězství na stranu svého týmu.

V první třetině jasně dominovali červení, když ji vyhráli 3:0, o góly se postarali Seabrook, Eager a Keith. Na začátku 2. třetiny bílí 2 rychlými góly snížili (Byfuglien, Ladd), ale Klinkhammer přidal další gól pro červené. V poslední části nejprve Eager zvýšil náskok opět na 3 góly, ale pak se prosadili Sharp a Danis-Pepin za bílé a opět to bylo o gól. I když Burish opět zvýšil náskok na 2 branky, bílí dokázali vyrovnat, když se opět prosadili Danis-Pepin a Sharp. O vítězství červených rozhodl na konce Eager.

V zápase se strhli 2 bitky, když se poprali Bois a Bracken a pak také Beach a Dowell.

Za bílé chytal polovinu utkání Niemi (inkasoval 4 branky) a 2. polovinu Craword (3). V brance červených se po třetinách vystřídali Huet (0), Fallon (2) a Richards (4).

Trenér Quenneville pomalu začíná formovat jednotlivé formace, když ty se kterými lze počítat pro soupisku Blackhawks hráli v následujícím složení:

Sharp-Kopecký-Byfuglien

Versteeg-Toews-Kane

Ladd-Madden-Brouwer

Eager-Fraser-Burish

Bickell-Dowell-Skille

Dave Bolland včera poprvé na kempu bruslil asi 15 minut. Stále má problém se zády. V sobotu by poprvé mohl zasáhnout i do kontaktních cvičení, ale jisté je, že se neobjení ani v 1 z víkendových přípravných utkání.