Blackhawks zveřejnili soupisku pro přípravný kemp

Již příští pátek začíná přípravný kemp Blackhawks a brzy se tak rozeběhne nová sezona v NHL. Blackhawks pozvali do kempu celkem 60 hráčů. Kromě 46 hráčů, kteří jsou pod smlouvu, se kempu zúčastní 8 nadějí Blackhawks včetně letošní jedničky Kylea Beache a 6 hráčů, kteří jsou pozváni na zkoušku, včetně Kevyna Adamse, který oblékal dres Blackhawks v uplynulé sezoně a zatím si nenašel nové působiště. Na ledě se nepředstaví James Wisniewski, který se zotavuje ze zranění.

Hráči byli rozděleni do 3 týmů, překvapivě do různých týmu Blackhawks zařadili Jonathana Toewse a Patricka Kanea. Toews byl zařazen do 1. útoku týmu C (bílí) společně s Martinem Havlátem a Igorem Makarovem. Kane je pak v 1. útoku týmu A (červení) s Patrickem Sharpem a Petrim Kontiolou. V týmu B (černí) bude v 1. útoku Andrew Ladd, David Bolland a Dustin Byfuglien. Pro pořádek 1. obrany budou tvořit Barker a Campbell u červených, Hendry a Sopel u černých a Keith a Seabrook u bílých.

Z nadějí Blackhawks se představí: v útoku Kyle Beach, Richard Greenop, Igor Makarov a Maxime Tanguay; v obraně Shawn Lalonde, Brennan Turner a Teigan Zahn a v brance Josh Unice.

Z hráčů na zkoušku, kromě již zmiňovaného Kevyna Adamse, dorazí Blackhawks již známí Mike Radja a Peter MacArthur, kteří se předvedli v dobrém světle na kempu nadějí Blackhawks v červenci a nyní mají podepsané smlouvy s Rockfordem. Smlouvu s Rockfordem má též Danny Groulx. Dalšími hráči jsou pak Jesse Boulerice a Olivier Labelle. Všichni, kromě Grouxla jsou útočníci.

Více podrobností o nadcházejícím kempu se dočtete na našich stránkách v nadcházejících dnech.