Daniel Carcillo
Daniel Carcillo

Daniel Carcillo si měsíc nezahraje

Dobré zprávy si od lékařů nevyslechl útočník Daniel Carcillo, který si poranil koleno v sobotním zápase v St. Louis. Po bližším vyšetření mu totiž sdělili, že bude muset vynechat asi 4 týdny. Carcillo má problémy s koleny již delší dobu, kvůli kterým přišel o polovinu sezony 2011-12 a také o více než třetinu zkrácené sezony 2012-13. V letošní sezoně přitom podával velmi dobré výkony, když byl vyloučen pouze jednou, ale naopak vybojoval několik přesilovek pro Blackhawks, když byl faulován on. V 7 zápasech přidal i 1 branku a v omezeném čase na ledě se dostával i do dalších šancí.

"Je to škoda, protože je dobrou a velkou částí týmu, větší než si lidé pravděpodobně myslí," řekl útočník Kris Versteeg televizní stanici Comcast Sportsnet. "V šatně je skvělý, na střídačce je skvělý, a když jde na led, dává nám spoustu energie. Vidět zraněného hráče, který měl problémy už dříve, je vždy smutné. Přejeme mu a doufáme v rychlé zotavení."

Carcillovo místo v sestavě v nedělním zápas proti Ottawě obsadil Jeremy Morin a tak Blackhawks zatím nikoho z farmy nepovolali a mají na soupisce 12 zdravých útočníků.

  • Daniel Carcillo

    Carcillo CAN

    39 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Jeremy Morin

    Morin USA

    33 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Kris Versteeg

    Versteeg CAN

    37 let, Pravé křídlo
    Členem klubu: