Uzávěrka přestupů

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
shaacul napsal

Taky nečekám velké nákupy, nebo velký výprodej, ale lehký úklid. Hodně zajímavé to bude v létě. Hawks budou mít hodně místa pod stropem, ale zároveň vědomí, že za další rok budou muset zaplatit ADB a Stromeho (to bude 14-16 mega ročně) a tak to bude s tím utrácením náročné.
Slabina tohohle týmu je v defenzivě, jak v útoku tak v obraně, k dispozici asi bude hodně hráčů, ale všechno spíž ofenzivní hvězdy, ne dříči do 3. lajny a do oslabení které Hawks potřebují zlepšit (jsou nejhorší v celé NHL).

Mirek napsal

Z pohledu Blackhawks není moc co řešit. Posilovat před playoff není na pořadu dne, Kunitze s Krügerem nikdo nechce a navíc můžou přestup blokovat. Saada by Chicago měnilo pod cenou, naopak na Gusovi by se možná dalo vydělat, ale ten je užitečnej i tady. Nabízí se tři možnosti:

1. Anisimov. V Chicagu je tak trochu do počtu, o jeho výměně se mluví už dlouho. Ale bere 4.5M, jeho trejd připadá do úvahy víc v létě, když mu bude vyplacený pravidelný 2M podpisový bonus, a teď má navíc seznam 10 týmů, u kterých by s výměnou souhlasil. Těžký.

2. Forsling. Asi čím dřív, tím líp. Očekávám podobný trejd, jakých bylo poslední dobou spousta, tj. jeden za jednoho, ideálně útočníka, který taky potřebuje změnit prostředí.

3. Posily pro Rockford. Určitě by se hodil jeden zkušený útočník, který umí sbírat body. A pokud pomůže v/do playoff, tak se vyplatí za něj něco pustit.