Síň slávy Blackhawks
Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Trenér
tomsik napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
voNt napsal
Síň slávy Blackhawks
danny napsal
Hlasoval jsem pro Roenicka a Tonyho Amonteho. Vyhnul jsem se hracum, kteri by meli/budou mit vyrazeny dres a tito 2 ho mit vyrazeny nebudou, Roenick byl bohuzel vytrejdoval o par sezon driv.
Prel bych si, aby se z ty starsi ery vyradila cisla Douga Wilsona a Belfoura. Larmer, az bude v HoF, pokud nekdy.
Hlasoval jsem dřív než jsem si přečetl diskusi a taky jsem dal teda Roenick a Keith, ale za 10 let tam budou skoro všichni zmínění :) Ještě předpokládám, že tam přibydou teda 88,19 a 81 podle toho jak budou oficiálně končit. Jinak tedy máme nového kouče Jeffa Blashilla. Za 7 let v lize s Detroitem jeden postup do playoff s vypadnutím v prvním kole, v základní části bilance 204–261–72. Teď tři roky asistent v Tampě. Za mě reakce teda následující: eeeeeeeeeeh a řečí Cimrmanů: Mám z toho radost, to nemohu říct....
No prave, kdo vsechno pujde automaticky? Tot otazka :) Keith urcite, Crow asi taky, ne? Vlastne mi to prijde jako takova podivne uchopena akcem to hlasovani :) Jinak, diky za odkaz, rad jsem zahlasoval :)
Jestli jsem to cetl spravne, tak kazdy rok se bude hlasovat o dalsi dva. Ja dal letos Larmera a Seabrooka (pristi rok dam asi Roenicka s Crowem). Keitha davat nebudu, ten pujde automaticky az mu vyradi dres :)
Belfour, D. Bentley, Larmer, Roenick, Wilson.
Amonte, Daze, Keith, Seabrook, Sharp.
Realne aplikace umoznila pouze dva: Roenick, Keith
:)
A dalsi?
K oslavě 100 let klubové historie Blackhawks mj. otevírají svou Síň slávy. Automaticky jsou v ní hráči, kteří mají vyřazené dresy pod stropem a o dalších se hlasuje. Koho jste si vybrali? :)
https://hof.blackhawks.com