Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
2. 5. 2025, Milwaukee 2:3p Rockford
tomsik napsal
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
no, tak tým z Východní konference si dáme až ve finále SC... :D
Hawks by údajně mohli začít sezonu v Los Angeles od 22 hodit našeho času, Kings budou před zápasem slavit zisk Stanley Cupu. Tak uvidíme, jestli je to pravda a první utkání bude hned takhle zajímavé a v pěkném čase... jinak 48 zápasů znamená 4x se dvěma týmy z divize, 5x s dalšími dvěma týmy z divize a 3x s deseti zbývajícími týmy z konference. V plánu nejsou žádné zápasy s týmy z druhé konference, takže pro Chicago žádný Pittsburgh, Philadelphia, Toronto, Boston, Montréal, Rangers, Washington, Winnipeg...
.. Burish nebyl? Toho jsme meli ziskat z5. Skoda .. :-(
A samozřejmě Marián Hossa :thumbup:
Na Facebooku jsou fotky z neformálního tréninku Hawks, účastnili se třeba Crawford, Sharp, Brookbank, Bolland, Carcillo, Mayers, Campbell (Florida), Brouwer (Washington), Eager (Edmonton)...
... game on! Supr. Vubec to bude letos zajimave. Bude to strasne vyrovnane a jakakoliv snura porazek ==> bye bye PO. K Mirkovu clanku. Ze mame ted pretlak v obrane je jedine dobre. Minuly rok nas trapila hlavne ta obranna cinnost (celeho tymu). Mela na to hlavne vliv hra obrany, ktera byla dost spatna..
No je fakt,ze se to tahlo,ale nakonec je tech zmen vcelku dost,takze se to da pochopit.....
,super zprava ,uz mi ten kolotoc chybel ..
Majitele nakonec dost ustoupili. Cekal jsem ze nakonec budou ustupovat spis hraci. Celkove to dopadlo tak nejak zvlastne. Kdyby se zacalo jednat pred rokem a byla vule se dohodnout, tak ta CBA mohla bejt davno podepsana. Jak je videt dohodnout se da za tri dny...
konecne...a ted mi nekdo vysvetlete, k cemu cela ta komedie byla...
KONEČNĚ. JE TO TADY. SLÁVA.