5/2 @ San Jose
Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
tomsik napsal
Desjardins srazil Mayerse v útočným pásmu Hawks, Keith na něj pak vystartoval a porvali se. Keith dostal 2+10 minut za vyvolání bitky, 2 minuty za vyvolání bitky, když má plexi, a 5 minut za bitku, celkem 19 trestných minut. Desjardins dostal 5+do konce za úder na hlavu a 5 minut za bitku. Proto se nakonec hrálo 4 minuty 4 na 4 a pak měli Hawks minutu přesilovku. Trest pro Desjardinse ale nepadl okamžitě, rozhodčí se radili a zákrok viděl jen čárový, který byl přesvědčený, že Desjardins před úder trochu vyskočil. Vedení ligy pak toto označilo za chybu, Desjardinse nečeká žádný další trest. Jinak štěstí celkově, Shaw dal rychle na 3:2 a Krügerovi se puk při vyrovnání odrazil přímo před odkrytou branku. Škoda, že Toews nedal gól v oslabení, když sebral puk Boylovi, podobně jej ale později vzal Murraymu a už z toho byla rozhodující branka pro Kanea. Crawford nevypadal moc jistě při třetí brance Handzuše, pak už byl ale bezchybný a měl tam několik skvělých zákroků. Saad konečně první branka v NHL, už si ji za předchozí výkony zasloužil ažaž.
zatim je to super jizda hlavně aby to vydrželo nejdele aby sme nedopadly jak kometa!zatim jeto start jak zesnů šampionu!nechse daří klukum!!!! [b][/b]
zatim je to super jizda hlavně aby to vydrželo nejdele aby sme nedopadly jak kometa!zatim jeto start jak zesnů šampionu!nechse daří klukum!!!! [b][/b]
Podle oficialnich stranek to mel od 20.1. na mesic, takze jeste 14 dni minilane...
Opravdu skvělý začátek sezony,máme i štěstí,ale to patří k dobrym týmům,konečně se trefil i Saad a protrhl střeleckou smúlu,ted už snad bude střílet jen ostrýma...nevíte někdo jak to vypadá s Carcillem?
Neviděl jsem. neporadím, ale musím ohodnotit tu jízdu, co naši předvádí v dosavadním průběhu... To je mazec. :thumbup:
Aha, už jsem se to dočetl. Desjardins tam měl jednu pětku, kterou mu na konci zápasu šktrli. Tak to je vcelku zajímavý, zase nám rozhodčí podle všeho trošku pomohli :)
Zápas jsem taky neviděl, blbá práce :D Jinak mohl by mi někdo kdo koukal, vyvětlit jednu věc. Když Dostal Desjardins 5+do konce a Keith 2+2+5+10, jaktože SJS nehráli 4 minuty přesilovku?
Fantazie. Škoda, že jsem nemohl koukat .
Jooooooo. Super otocit z 1:3 na 5:3. Parada.
A je to tam :thumbup:
Snad unavený budou a my zas odpočatí,ale na to se spoléhat nemůžem,zítra moc branek asi nepadne a bylo by skvělé dát o branku víc...
Btw: Uz sme jedinej tym bez porazky v zakladu,tak aspon ten bodik by byl fajn...ale na SJS umime,takze jim dame pridel a jde se dal....5-2
.. no z highlightu mi prislo, ze se dnes celkem i setrili. Hlavne ale chytal Greiss, takze Niemi bude pripraven. Bude to mazec, ocekavam tesny vysledek (OT by nevadilo, jak dnes ti podelanci VAN zase ..).
San Jose dneska prhrálo s Kachnama, a bude to pro ně 3 zápas ve 4 dnech. Tak doufejme, že budou trochu unavený a řízneme je :)