6/4 Hawks @ Nashville
Chicago 2:4 Winnipeg
- 10. Vlašić 2 (Teräväinen, Bedard) P
- 14. Vilardi (Stanley, Connor)
- 20. Martinez 1 (Mikheyev, Dickinson)
- 34. Niederreiter (Appleton, Fleury)
- 51. Scheifele (Connor)
- 59. Appleton EN
Hellebuyck 14/12
@ Rangers
Springfield 2:1p Rockford
- 23. Guttman
- 43. Tucker (Peca)
- 64. Dvorský (Kaskimaki, Tucker)
Weeks 28/26
Zherenko 34/33
@ Iowa
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Kouč Luke Richardson v Chicagu končí
danny napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
huhla napsal
5. 12. 2024, Lehigh Valley vs. Rockford
Mirek napsal
5. 12. 2024, Chicago vs. Boston
tomsik napsal
Jj, obrany přeházeli po tom, co měl Oduya myslím dva zápasy po sobě -3. Na začátku sezony mu to šlo, teď už je několik týdnů marnej a dělá hodně chyb...
... vsiml jsem si uz drive (jen z casu na lede), ze treneri prohazeli obranny dvojice. Zacalo to nekdy po tom, co nam prerusili tu snuru W. Oduya s Hjallmarssonem zacali brutalne sbirat (-), a to byli jeste po nejakych 15 z na cele +/- ... Uz v sobotnim zapase jsem videl, ze nastupoval Keith s Hjallmou, Seab s Leddym a Oduya ztrejme az ve treti? Rozsyvalem/Brookbankem .. No snad se do PO probere .., tam uz by mu to neproslo (nemelo projit.. !)
bohužel musím souhlasit s berrym. Oduya je špatnej a poslal bych ho na tribunu už dávno. Ofenzívně nic, defenzívně jakž takž (když není pod tlakem), rozehrávka mizerná. Jenže je drahej, takže hraje. Jinak dneska jsme potvrdili play-off, to je super. Teď ještě zabojovat o prezidenta i když to není až tak podstatný. Ale hezký by to bylo :)
Viděl jsem jen sestřih utkání a Oduya jaké páchal hrubé chyby,to je k zamyšlení,to nebylo jen v tomto utkání...jinak výhra která nás definitivně posunula do P.O. :thumbup:
Stačí bod a máme jistotu play off.
tak dneska repete... Bolland a Sharp mozna uz nastoupi, ale je to stale s otaznikem... v brance bude nejspis Crawford
.. jj, videl sem to od konce 2he tretiny. Paradne ubraneny to 2+2 oslabeni. U konce se to tam motalo kolem nasi kasy, ale Emery v klidu. Jo a Handzus vyhraval klicove buly .. i kdyz NASH zrovna nemaj nejak good centry ..
Dobrý, málo gólu ale dalo se na to dívat. Dobrý zápas pro presidents trophy, dobrý zápas pro jennings trophy, špatný zápas pro Kanea a jeho šanci na Arta Rosse. Nebýt toho ze rozhodčí je tou dvojnásobnou presilovkou nakopl, mimochodem, měly tam v ní být dvě vyloučení Nashvillu za vysokou hůl a sekání, tak si ani neskktli. Pobavil mě komentátor. Když se na ledě objevili spolu Toews, Hossa i Kane, tak říkal , tolik talentu najednou, to by se mělo zakázat, to není spravedlivý. P.S. chyběl někomu Borland? Sharpa bych uvítal, ale Bolland podle mě už netřeba.
Až na konec zápasu jsme byli lepší k ničemu jsme je nepustil a když něco prošlo,byl tam vynikající Emery,no a Frolíkovi už nestačí ani prázdná branka,nevím co už by chtěl víc...
Podle hry to na 1:0 moc nevypadalo, Hawks byli lepší, ale Nashville se pořád držel ve hře a kolem brankoviště měl Emery celkem kliku. Dobrá výhra, odmakaný do obrany, to se počítá.
Woe ještě bylo dramo,ale je to tam.... :thumbup: :thumbup:
super PK... :thumbup:
JJ,slava,kdyby sme se pozabijeli sami,to by bylo moc...
JJ,slava,kdyby sme se pozabijeli sami,to by bylo moc...
Tak Kaner vypadá v pohodě :D