16/4 Hawks vs. Dallas
Chicago 2:4 Winnipeg
- 10. Vlašić 2 (Teräväinen, Bedard) P
- 14. Vilardi (Stanley, Connor)
- 20. Martinez 1 (Mikheyev, Dickinson)
- 34. Niederreiter (Appleton, Fleury)
- 51. Scheifele (Connor)
- 59. Appleton EN
Hellebuyck 14/12
@ Rangers
Springfield 2:1p Rockford
- 23. Guttman
- 43. Tucker (Peca)
- 64. Dvorský (Kaskimaki, Tucker)
Weeks 28/26
Zherenko 34/33
@ Iowa
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Kouč Luke Richardson v Chicagu končí
danny napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
huhla napsal
5. 12. 2024, Lehigh Valley vs. Rockford
Mirek napsal
5. 12. 2024, Chicago vs. Boston
tomsik napsal
:detective: :clover:
Při psaní o playoff v CHL jsem zapomněl na obránce Dillona Fourniera, který s týmem Rouyn-Noranda postoupil do semifinále QJMHL. Během 2 kol si připsal 10 bodů (3+7) v 10 zápasech a je zatím 3. nejproduktivnějším obráncem playoff QMJHL. Blackhawks si ho vybrali loni ve 2. kole.
1.dubna 2014 bychom měli hrát s Pens na Soldiers field v Chicagu.
Já bych ještě přidal kouče Q a Adams trophy, Messier leadership a Toews, Kane a Lady Bing. Oproti předcházejícím dvěma ročníkům jsme na spici celé nhl a to pak šance na zisk trofeje stoupají.
Jinak letos jsou Blackhawks a jejich zástupci zatím ve hře o 5 trofejí - Presidents´ Trophy pro nejlepší tým základná části, William M. Jennings Trophy pro gólmany s nejnižším průměrem obržených branek, Saad by mohl být ve výběru na Calder Memorial Trophy a Toews podle mě bude ve výběru na Frank J. Selke Trophy a šanci má i na NHL Plus/Minus Award, kde je zatím 2 bodíky za Kunitzem... :)
Kane to odčinil přihrávkou na rychlou odpověď Shawa na 3:2, jinak dobrý výkon. Emery by asi měl mít ten druhý gól, chytal ale opět vcelku spolehlivě. Saad hrál výborně, Frolíkovi se taky dařilo, škoda té jeho šance v oslabení. Přesilovka ale zase slaboučká, nejlíp to vypadalo snad ve chvíli, kdy tam trenéři poslali čtvrtý útok.....
Výhra se počítá,čekal jsem že Dallas bude více kousat...Kane udělal hrubou chybu na modré,ale je to jen člověk,určitě by tohle neudělal v P.O.náš první útok je k nezastavení,hlavně mladíci se činí :thumbup:
2/3 hra sa podobala 1/3, potom co sme viedli 2:0 sa zacal "profesorsky" vykon a rozpredany stars sa par krat dokazali udrzat pred emerym. ako som uz pisal skor, dlho som nepozeral cely zapas ale zda sa ze Kane stale dokaze zavarit nasej obrane. ak posledny hrac ma puk a skusa na modrej obhadzovat supera, tak je to bud Kane alebo nejaky turista resp. pacient. Zeus hra slusny hokej a dokonca sa mi nezda ani prilis pomaly. zapas sa napriek tomu zda byt pod kontrolou. sice je 2:1 ale stars korculuju ako splasene kone
po prvej tretine sme lepsi v drzani puku, az na vynimky (erikson neprestrelil bickella do prazdnej), stars nemaju vela sanci ani striel, tusim 4ri. ide o dominaciu, to ze je len 1:0 je skor nahoda. z hracov vycnievaju samozrejme core players ale prekvapuje ma Saad, kedze som vela prenosov tento rok nevidel tak som ho videl len v highlightoch ale zda sa ze uz ho zo zakladnej zostavy len tak niekto nevytlaci. korculuje ako diabol, a v ostatnom mi pripomina byvaleho jastraba Ladda. Stars nevyzeraju ze maju za sebou tak dlhu snuru vyhier, mozno sa zdvihnu v dalsich tretinach.
V brance Emery a Bachman, který je jedním z hráčů minulého týdne v NHL. Sharp mimo hru. K týmu přicestoval Drew LeBlanc, hrát ale ještě nebude.
Co se týče Jennings trophy. Dnes spolu hrají naši dva nejvedsi konkurenti, takže jedno kdo vyhraje, hlavně ať je to hokej jak z 80-tři a hodně gólu na obě strany. :evil:
Stars rozprodali kádr, ale pořád jsou ve hře o playoff... Alex Chiasson má 6 góly v prvních 6 zápasech v NHL jestli se nepletu