3. kolo: LOS ANGELES
Chicago 2:4 Winnipeg
- 10. Vlašić 2 (Teräväinen, Bedard) P
- 14. Vilardi (Stanley, Connor)
- 20. Martinez 1 (Mikheyev, Dickinson)
- 34. Niederreiter (Appleton, Fleury)
- 51. Scheifele (Connor)
- 59. Appleton EN
Hellebuyck 14/12
@ Rangers
Springfield 2:1p Rockford
- 23. Guttman
- 43. Tucker (Peca)
- 64. Dvorský (Kaskimaki, Tucker)
Weeks 28/26
Zherenko 34/33
@ Iowa
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Kouč Luke Richardson v Chicagu končí
danny napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
huhla napsal
5. 12. 2024, Lehigh Valley vs. Rockford
Mirek napsal
5. 12. 2024, Chicago vs. Boston
tomsik napsal
.. tak ja jen doufam, ze nas opet Jagr ve finale nevydrti. V roce 92 (to jsem jeste o NHL moc netusil) uz to stacilo .. Kazdopadne finale velkej uspech, myslim ze nam moc lidi (i po skvele sezone) neverilo ..
Přidal jsem komentář a citáty hráčů do zápisu
Přesně tak Berry. Bude to asi hodně vyrovnaný a rozhodne větší vule, štěstí a touha zvítězit. Hlavně se musíme vyvarovat našim herním výpadkům. Pokud to dokážeme tak by to mělo dobře dopadnout.
ale my také máme super golmana a navíc hrajem uplně jiný hokej než Pens,Quick měl také ohromná čísla,před naší serii a jak dopadl,chlapi nesmíme být skeptičtí,kdo by řekl před serii z Kings,že jim dáme 4-1,já tedy ne...Hawks má také svoji sílu,od golmana až po posledního utočníka,myslím že to bude dlouhá serie z dobrým koncem,tak let"go HAWKS
Tak dalsi trofej uz je doma,ted jeste ten krapec a bude to komplet.Ovsem tezky to bude straslive,ale potkali se asi dva nejlepsi tymy soucasny NHL. Zaciname doma,to je plus,oni maj v superforme Raska,to je plus pro ne,tak uvidime...tesim se....ale taky trochu bojim jejich propracovanymu systemu a ty nechutne kvalitni obrany,snad nam nevygumujou nase ofenzivni ovecky jako PIT.....
tak rozpis utkani je hotovej... bude to min intenzivni, ze proti LA, protoze po 1. zapase jsou 2 dny volno a po 4. pripadne taky, zbytek se hraje ob den. Je to prvni finale 2 tymu Original Six od roku 1979... :thumbup:
no, na Boston budem muset vyrukovat s necim lepsim, nez s tim, co ted stacilo na LA... ten gol, co dostali v presilovce a i ten vyrovnavaci byly po zbytecnych chybach. Hlavne v zaveru to Bickell nemel vyhazovat na zakazany uvolneni. No, ale uhrali to, takze hrrrrrrrrr na Boston!!! :evil:
Superkaner! :) na tenhle zápas hodně dlouho nezapomenu..a myslím, že po gólu v OT ani sousedi :evil: tak ještě Boston, což bude hodně těžkej oříšek.. :thumbdown:
Po druhym golu jsem usnul, nakonec to teda ale bylo drama. Kazdopadne - JOOOOOOOOOOO :w00t: :w00t: Nase dynastie ma dalsi finale, v tom jsem behem toho placani v 90. letech, kdy NHL dominovalo par klubu, nedoufal. S Bostonem to absolutne nedokazu odhadnout, mame vyhodu domaciho prostredi a je treba, jak uz tady nekdo napsal, odcarovat Raska. Verim ze Hawks naserou pulku republiky, ale Jagr uz ma 2 pohary, ty mu musi stacit. Z jeho strany je to zatim po strance produktivity spis propadak, snad si ten dalsi gol pripise az v dalsi sezone, pokud teda jeste v NHL zustane. Mozna nejaky Calgary nebo neco na ten zpusob.
Tak to máš určitě pravdu...to s tím Jardou,tam kde je Jarda,tomu týmu fandí půlka ČR :-).Já ho taky uznávám,ale Hawks jsou pro mě srdeční záležitost.Každopádně se máme na co těšit..
To se mi neomlouvej, jen jsem ti chtěl objasnit proc tam byl Kane. Jinak souhlas s tím že jsme prebornici v tom jak si nejvíce zkomplikovat konec zápasu. Bude nás asi jen pár co budou v ČR fandit Chicagu. Drtiva většina bude asi fandit Jardovi.
Díky kluci,finále bude velkolepé :thumbup:
vůbec si nedokáži představit,jak to bude vypadat z Bruins,ale asi moc golů padat nebude,tak jak jsme odčarovali Quicka,tak odčarujem Raska,samozřejmě,je to jen přání,jinak dnes Keith přes 40min.ice time,to je brutální číslo...
Nejdelší zápas v klubové historii Kings, hrálo se o pár minut déle než v roce 1993 proti Vancouveru (86:31)
Tony tak to se ti omlouvám,nedošlo mě to....ale vždycky jen my si to takle umíme zkomplikovat