Chicago 2:4 Winnipeg
- 10. Vlašić 2 (Teräväinen, Bedard) P
- 14. Vilardi (Stanley, Connor)
- 20. Martinez 1 (Mikheyev, Dickinson)
- 34. Niederreiter (Appleton, Fleury)
- 51. Scheifele (Connor)
- 59. Appleton EN
Hellebuyck 14/12
@ Rangers
Springfield 2:1p Rockford
- 23. Guttman
- 43. Tucker (Peca)
- 64. Dvorský (Kaskimaki, Tucker)
Weeks 28/26
Zherenko 34/33
@ Iowa
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Kouč Luke Richardson v Chicagu končí
danny napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
huhla napsal
5. 12. 2024, Lehigh Valley vs. Rockford
Mirek napsal
5. 12. 2024, Chicago vs. Boston
tomsik napsal
Jooooo!!! ---- Hokejový turnaj ze zimních olympijských her v Soči v roce 2014 by nakonec měla vysílat Česká televize. Nova, která získala vysílací práva loni na podzim, je podle serveru Sport.cz nabídla právě veřejnoprávní televizi. Podle informací ČTK Nova nadále počítá se zařazením vybraných zápasů na placených kanálech Nova Sport a Voyo.
Vzdycky pred velkym turnajem,kdyz ctu soupisky Kanady,Ruska,USA a Svedska,tak si rikam,co tam chcem delat.....a ono to vetsinou nejak jde....to mi hlava nebere.....
v sirsi nominaci USA jsou krome Kanea i Leddy a Saad! :thumbup:
Hmm, tak Ward ani moji náhradnící Kane, Spezza a Benn nejsou v širší nominaci 47 hráčů. Zato, Crawford a Sharp nechybí, Kanada má tak v kempu pět hráčů Blackhawks!
Myslím, že Rusko si to doma vzít nenechá… na Kindla jsem zapomněl! Tak škrtám toho Kubu, a Kindl je in, uff!
Na sirsim hristi neni Kanada tak suvereni jako na uzkem, placka pro ne bude uspech, jakakoliv.
Kazdopadne udelat vyber Kanady je nadlidskej vykon,to Babkockovi moc nezavidim,druhy misto ostuda,to je frustrace....
Ja myslim ze za nas pojede Kindl...,Hanzal asi taky a myslim ze i Cervajs.....ale poskladat bych to nedoved....kdovi s cim nas Lojza sokuje.....
A teď si ještě vzpomenout na koho jsem zapomněl :detective: :clown:
A Kanada: Nash Crosby (C) Tavares Stamkos Giroux St-Louis Staal Toews (A) Perry Richards/Ladd Bergeron Duchene Getzlaf Hall Weber (A) Letang Pietrangelo Subban Keith Doughty Seabrook Price Luongo Ward (Benn Kane Spezza) Mika Richardse bych osobně vzal, pokud nebude moc z formy, jen mě mrzí, že nezbylo místo pro Ladda… no radši bych vybral oba a nechal doma Nashe :)
Hehe, tak jsem si nad tím zkusil popřemýšlet takhle brzo :) Tlustý Plekanec (A) Jágr Eliáš (C) Krejčí Hemský Michálek Hudler Voráček Irgl Sobotka Hubáček Hanzal Erat/Vrbata Šmíd Židlický (A) Čáslava Michálek Kuba? Polák Kundrátek Pavelec Kovář/Salák Mrázek V obraně se mi moc nezdá Kuba a radši bych tam viděl Gudase nebo Nakládala, oba jsou ale praváci, a takový už jsou v sestavě čtyři… Vepředu se mi nikam nevešel Hanzal, což mě trochu mrzí, na druhou stranu bych chtěl mít ve čtvrtý lajně Irga s Hubáčkem. Před Frolíkem by nejspíš dostali přednost minimálně Novotný s Hertlem. (Gudas Nakládal Novotný Hertl Frolík)
.. me spis prekvapilo, ze se Q nedostal do nominace koucu.. No ale coz, citim v kostech, ze to Kanada tentokrat (nekde) provari .. :lol:
Frolik musi jet, to je snad jasny ne?
Nelze to brat moc vazne, maji tam jen hrace z NHL a tak to podle me Alois neposklada. Kaberle je asi out, Sobotku myslim vezmou urcite. Gudase jsem jeste poradne nevidel hrat a Polak jo, jen mam u nej trochu obavy z velkyho kluziste, ale je to bojovnik. Hejdu mam v repre rad, pokud bude zdravej a ve forme, tak ho beru. Zajimalo by me, jak na tom bude Cervozs
Na nhl.com se rozebiraji mozne sestavy tymu pro ZOH, o ceske mluvil Rosen a Mears a prijde me ze pravdepodobnou sestavu slozili jak petilety kluci. Do utoku bych nedaval Prospala a Vrbatu, Havlat taky posledni dva roky poradne nehral. Naopak chybi Frolik a Sobotka do 4.lajny na cernou praci, oba ji delaji ve svych klubech a delaji ji dobre). Pulka obrany je nesmyls, Kuba a Kaberle by tam patrili pred ctyrmi roky, dnes uz ne o Hejdovy bych taky pochyboval. Sanci by meli dostat Kindl a Klesla, mozna i Rozsival a hlavne dvojice Polak, Gudas.