Karlos napsal 12. 1. 2014, 11.09 Na EDM se chytime......i kdyz ze by sme to na ne zrovna umeli.... Odpovědět
berry65 napsal 12. 1. 2014, 07.48 Tak jsem po dlouhé době viděl celý zápas live,ikdyž byl Corey zraněný,dnes předvedl fantastický výkon,jeho zásluhou je že máme aspoň bod,vím že jeden zápas nic neznamená,ale dle mého měl být v nominaci na OH... Odpovědět
frenk napsal 11. 1. 2014, 21.23 tak doufam jako vy že dnes pujde do brany Ranta ma lepší formu ten třetí gol byl Crofiho to se musí uznat jeste nema tu jistotu po zranení Odpovědět
17. 12. 2025, Toronto 3:2 Chicago Mirek napsal 17. 12. 2025, 13.54 Ta dobra atmosfera je asi pryc a uz zase vsichni koukaji dopredu, na Frondella, Kantserova a pristi draft… Tenhle jeden zapas sam o sobe nic hroznyho, ale zapada to do skladacky. Bez Bedarda dava tenhle tym goly jen tezko, i na zacatku sezony tomu rozsirene statistiky napovidaly. Goly Donata i… Odpovědět
tomsik napsal 17. 12. 2025, 12.57 Nadejne rozehrany zapas s nedobrym koncem, i to se v hokeji stava....jsme tri body od posledniho tymu NHL...je to letos extremne vyrovnane. Zajimava byla statistika procent bodu za roky 2023-2024 s Bedardem - 44.3% a bez Bedarda - 26.6%....ted se ta statistika asi jeste vice rozevre.
14. 12. 2025, Chicago 0:4 Detroit tomsik napsal 15. 12. 2025, 23.04 Udela bych lajnu Bertuzzi-Nazar-Burakovsky a zacal bych se hodne modlit :) A treba Teräväinen -Moore-Donato Jiank Nazarovi do budoucna verim, halt mu to ted moc nejde :( Odpovědět
Mirek napsal 15. 12. 2025, 21.00 Nazar dneska při rozhovorech s novináři: „Není mrtvej, ráno jsem ho viděl. Pořád je naživu.“ Pochmurná atmosféra, ale snad se někdo ukáže a vezme to mezitím na sebe…
tomsik napsal 15. 12. 2025, 20.49 Zatim do konce roku... Snad neprijde o moznost porvat se o olympiadu. Nase ambice na PO vyrazne klesaji. Pokud tym bez Bedarda neukaze, ze na PO ma, tak si ho ani nezaslouzime. Jsem zvedavy. Posledni zapasy a hlavne zapas s Wings ve me nebudi mnoho duvery.
danny napsal 15. 12. 2025, 18.41 Bedard zatim out do konce roku, snad by to tedy nemelo byt tak dramaticky.
Na EDM se chytime......i kdyz ze by sme to na ne zrovna umeli....
Asi mensi krize, nedavame goly.
Tak jsem po dlouhé době viděl celý zápas live,ikdyž byl Corey zraněný,dnes předvedl fantastický výkon,jeho zásluhou je že máme aspoň bod,vím že jeden zápas nic neznamená,ale dle mého měl být v nominaci na OH...
tak doufam jako vy že dnes pujde do brany Ranta ma lepší formu ten třetí gol byl Crofiho to se musí uznat jeste nema tu jistotu po zranení