Gamecenter Live
Winnipeg 6:3 Chicago
- 02. Namestnikov (Nyquist, Niederreiter) P
- 09. Teräväinen 2 (Murphy)
- 17. Vilardi (Scheifele, Connor)
- 22. Scheifele (Connor)
- 32. Vilardi (DeMelo, Morrissey)
- 51. Morrissey (DeMelo, Toews)
- 54. Vlašić 1 (Bedard, Murphy)
- 56. Burakovsky 3 (Bedard, Levshunov)
- 58. Connor (Scheifele, Vilardi)
Knight 32/26
Hellebuyck 24/21
@ Edmonton
Chicago 1:6 Rockford
- 01. Lardis 3 (Moore, Seney)
- 02. Cates 2 (Mast, Lardis)
- 07. Moore 6 (Seney, Korchinski)
- 18. Lardis 4 (Seney, Del Mastro)
- 24. Anderson 2 (Korchinski)
- 25. Savoie 2 (Cates, Hayes)
- 34. Gunler (Unger Sörum, Bayreuther)
Commesso 24/23
Quapp 12/8, Miftakhov 20/18
vs. Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Lukas Reichel odchází do Vancouveru
voNt napsal
tomsik napsal
Neč napsal
shaacul napsal
29. 10. 2025, Chicago vs. Ottawa
Mirek napsal
24. 10. 2025, Tampa Bay 2:3 Chicago
tomsik napsal
Ja si to už zaplatil a jsem hodně spokojenej.V ceně byly i přáteláky (když to bylo vysíláno),obraz HD a v sezoně je možnost si vybrat jestli zápas chceš sledovat na domácím kanále nebo hostujícím kanále.Novinka je i chat kdy můžeš pokec v průběhu zápasu.Dál jsi můžeš dát na obrazovku hned čtyři zápasy najednou.Prostě :thumbup:
velmi dobře je to popsáno zde: http://www.eurolanche.com/article.php?id=244
no, 159x19= 3021 Kč... 37 Kč za zápas v základní části + playoff zdarma... :) najednou je to dost, ale když se to rozpočítá tak už je to celkem solidní. A to je jen na zápasy Hawks anebo jakýkoliv zápasy NHL?
Letos je to poprvé možný objednat v Evropě. Stojí to 159 dolarů na sezonu, včetně playoff. Zápasy nemusíte sledovat jen live (to v tejdnu už taky nedám), je možný si je kdykoli pustit ze záznamu buď celé nebo různé sestřihy. Navíc jsou tam vybraný zápasy na 50 let zpátky atd. Snad půjde otestovat připojení, abych to nekoupil a pak se nedíval na slideshow, protože na to nemám net... Druhej háček je v tom, že live nejsou zápasy, který běží na celostátní TV v USA nebo Kanadě. Ty pak jsou ke koukání až po 48 hodinách. Nevím, jestli se tohle vztahuje i na Evropu nebo jen USA/Kanada. Jinak není možný sledovat domácí zápasy Chicaga v Chicagu a okolí, ale to nás netrápí. U těch celostátních zápasů na NBC/Versus si tak jistý nejsem, tak to mně trochu štve (ty nedělní zápasy v pěkným čase bývají právě NBC).
Taky by me to zajimalo, co je k tomu treba? jak to funguje? Diky.
Hodně o tom přemýšlím, jenže letos mám poslední rok školy, což bude záhul, takže moc času na ponocování nebude. Spíše to vidím až od příští sezóny. Ale určitě dej Mirku vědět jak to funguje, jak kvalitní je obraz a tak. Dost mě to zajímá.
Vzhledem k tomu, že zatím u nás nikde NHL v TV není, budete si někdo platit Gamecenter Live? Asi do toho půjdu, tak budu referovat...