24/1 Hawks @ 68
Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
tomsik napsal
Ma kariera je velmi pestra. Zatim vyjednavame, ale vypada to nadejne. :)
A kdy půjdeš na přestup? :D
Výborně. Jsou to frajeři, žádní škudlilové :D
platí dobře Mirek a spol.? :D
Hostující redaktor? To je přesné, je to tak.
Monika je „hostující redaktor“ :) Mohli jste si už od ní na podzim přečíst článek Možnost výluky nutí hráče pokukovat po zahraničí
.. od jake Moniky? No to je jedno .. ;) Tak me zas Lehtonen vubec neprekvapil .., klasika. Kazdej bodik se zvlast letos bude pocitat, takze otocenej zapas, smekam ! :thumbup:
Dneska report ze zápasu od Moniky: Blackhawks přehráli Dallas. Zažívají nejlepší start do soutěže za 40 let.
Bylo to povedené, spousta šancí, ale Lehtonen se překonával. Crawford na druhé straně vychytal nájezd Garbuttovi, i když to nebylo zase až tak těžké. Škoda toho gólu vteřinu před koncem třetiny a to ještě ve druhý zachránil další Keith. Šancí bylo ale spousta a věřil, jsem že to tam spadne. Nakonec pomohl vlastní gól a Toews to pak trefil parádně na bližší. V prodloužení chvíli 3 na 3, to byla docela legrace, Seabs už mohl dát vítěznej gól, přihrávka Kanea na Hossu ale byla výstavní. Skvělou asistenci zadovkou měl dneska i Vanek proti Buffalu. Tohle mi chybělo :)
Ja se na to dival live a meli jsme sance tak na dalsi 3 zapasy..Lehtonen podle toho jak nas vychytaval, je muj aspirant na Vezina trofej.. :)..nicmene jsme to zvladli a porazili ty "hvezdy" z Dallasu..mimochodem nad fanouskem Dallasu jsem vyhral vybornej steak..takze Let´s go Blackhawks.. :D
Great win!! Vratili sme se do zapasu a nakonec oba body,co vic si prat...podle highlightu sme je slusne zatlacili a stats hovori jasne,41 strel a k tomu 24! zblokovanejch,to hovori samo za sebe,moc sme chteli a sme odmeneni,Kari jako vzdycky nejvetsi souper na lede.... :( K tomu JJ,jak bylo receno,fenomenalni hrac,bohuzel ted uz v podstate hrac primarne na PP a do zapasu,kde bude DAL vetsinu casu v tlaku,hra nahoru dolu je uz na nej moc,kazdopadne na soutez rozhodne ma a vetsine tymu by rozhodne pomohl,souhlas s tim,ze PHI nebyla idealnim tymem,verim ze DAL bude vhodnejsi,ale nemyslim si to...
Kurnik Lehtonen :D
Aaa je to vyhra c.4, presilovky nas vratily do zapasu. Kane, Sharp, JT a Hossa nas zase tahnou, i kdyz Lehtinen zase pozlobil :)
Jágr si věří: Chicago porazíme a dám gól :D
Jágr v NHL má podle mě ještě určitě své místo, ale jak sám říkal po prvním utkání, nemůžeme čekat, že bude v každým zápase tahounem a rozhodovat o výsledku. Asi mu moc nepomůže nahuštěnej program, na druhou stranu, sezona je kratší... no uvidíme, přeju mu ať se mu v Dallasu daří, jen ne proti Chicagu :q