19/4 Hawks vs. Nashville
Chicago 2:6 Seattle
- 04. Bedard 18 (Levshunov, Bertuzzi) P
- 18. Bertuzzi 18 (Vlašić, Reichel)
- 18. Larsson (Beniers, Schwartz)
- 26. Eberle (Stephenson, Oleksiak)
- 27. McCann (Burakovsky)
- 33. Beniers (Larsson, Dunn)
- 36. Wright (Eyssimont, Montour)
- 47. Wright (Larsson, Burakovsky)
Knight 30/24
Daccord 29/27
vs. Los Angeles
Milwaukee 2:1 Rockford
- 04. Lucchini (Ufko, O’Reilly) P
- 20. Livingstone (Rolston, Friedman)
- 27. Räty 1 (Korchinski, Savoie)
Commesso 31/29
Murray 30/29
vs. Manitoba
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
Mirek napsal
Mirek napsal
Btw v novem dilu Every Shift je Davidson doslova v hlavni roli, kdyz byl pred nedavnem (znovu) na operaci srdce: https://www.youtube.com/watch?v=NtHwIKczpm0
Osobne sympaticky mi neni, jeho plan taky ne. Ale ten svuj plan plus minus plni, v tom je transparentni, a jak se s temi svymi zdravotnimi potizemi vyporadava, to…
tomsik napsal
frenk napsal
9. 3. 2025, Nashville 3:2p Chicago
frenk napsal
shaacul napsal
Viděl jsem jen sestřih, ale očividně byli v noci o třídu horší než Canucks...
.. a jeste se nechat hloupe vylucovat. Ne, to proti VAN nefunguje, takhle nas prestrileli a prehrali ..
dnes to bylo tragický a já na to vstával :thumbdown: opět do nás šli a opět jsme si to nechali líbit :thumbdown:
Dnes jsme se moc nepredvedli a navíc se znovu zranil Bolland.
no, je to skoda, ze se Milwaukee taky posledni 4 zapasy vyhecovalo a vsechny vyhralo... :( ale Pirri vyhral bodovani AHL s 75 body v 76 zapasech... :thumbup:
Hogs uz dohrali, predpokladam že Bowman povolá některé hráče aby trénovali s prvním mužstvem. Vyděl bych to na Huttona, Stantona, Clandinga, Hayese, Morina, Pirriho a Smitha.
Podle TSN má Rozsíval zranění v horní části těla, na Vancouver by ale měli být všichni zdraví, tedy jak Rozsíval, tak Sharp.
Viděl jsem jen sestřih zápasu a neuvěřitelný gol od půlky,to se někdy stane,bod je dobrý a hlavně že se nikdo nezranil,Hogs sleduji a byla by opravdu škoda,kdyby se nedostali do P.O.mají ted úžasnou formu,ale Milwaukee si to nenechá vzít...
Rockford zase vyhral (ma 8 vitezstvi z poslednich 9 zapasu), ale ted je to na souperich. Milwaukee ma stejne bodu jako Hogs, mene vitezstvi, ale zapas k dobru. Milwaukee hraje s Peorii,. ktere uz o nic nejde, z play off je davno venku, a nesmi ziskat ani bod. Takze sance je urcite mensi nez 50% ze se jim podari protlacit. Mimochodem Pirri si asi definitivne zajistil vitezstrvi v kanadskem bodovani cele AHL, vzhledem k jeho veku klobouk dolu, doufam ze dostane poradnou sanci v NHL.
Dneska dvě třetiny dobrý, třetí třetina slabota. Corey dneska zase slabší chvilky, celkově to jeho výkon dost sráží... Oduya by s Brookbankem podle mě hrát neměl. Občas tam dost chybovali, záhadou mi je proč nehraje Rozsíval. Jinak škoda těch nájezdů, Hossa trefil vpodstatě moc přesně do spojnice :)
no je to skoda, ted je Rockford rozjetej a mohli by jit v PO daleko, ale to by se tam museli dostat... btw, Olesz ze 13 zapasu 19 bodu (7+12)... u nas sanci nedostane, ale pral bych mu, aby angazma v lete nekde sehnal za predpokladu, ze ho Hawks vykoupi ze smlouvy...
AHL - dalsi vysoke vitezstvi, dalsi 3 body pro Pirriho a porad jsme 9. :( . Zitra posledni zapas s Texasem, ten bude tezky i kdyz vyhrajem tak to nebude na Hogs zda postoupi.
snad ne kycel, to uz tu bylo.....
chytat bude Crawford, záda mu bude krýt Hutton... Emery má zranění dolní části těla.