19/4 Hawks vs. Nashville
Columbus 4:0 Chicago
- 05. Werenski (Sillinger, Coyle)
- 13. Provorov (Fantilli, Marchment)
- 26. Heinen (Coyle)
- 56. Monahan O
Knight 19/16
Greaves 21/21
@ Nashville
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
28. 1. 2026, Minnesota 4:3n Chicago
Mirek napsal
danny napsal
Neč napsal
https://onwardstate.com/2026/02/04/gavin-mckenna-facing-felony-charges-over-january-31-incident/
Dle zdrojů informací, tým byl v baru v centru města s přáteli a rodinnými příslušníky po venkovním zápase v Beaver Stadium. Behem incidentu, McKenna měl napadnout neztotožněnou osobu, která skončila se zlomenou čelistí.
McKenna je považován za potenciální jedničku draftu NHL 2026.
huhla napsal
voNt napsal
Neč napsal
Btw. Soderblom ma nejnizsi pomer vyher u golmanu, kteri naskocili alespon do 100 zapasu s 21,4% vyher.
https://www.statmuse.com/nhl/ask?q=which+nhl+goalies+have+the+worst+winning+percentage+of+all-time+with+minimum+100+games
Priznavam, ze jsem vuci nemu uz zaujatej, nechapu jak muze byt v lize tak dlouho a jeste brat skoro 3M...
Viděl jsem jen sestřih, ale očividně byli v noci o třídu horší než Canucks...
.. a jeste se nechat hloupe vylucovat. Ne, to proti VAN nefunguje, takhle nas prestrileli a prehrali ..
dnes to bylo tragický a já na to vstával :thumbdown: opět do nás šli a opět jsme si to nechali líbit :thumbdown:
Dnes jsme se moc nepredvedli a navíc se znovu zranil Bolland.
no, je to skoda, ze se Milwaukee taky posledni 4 zapasy vyhecovalo a vsechny vyhralo... :( ale Pirri vyhral bodovani AHL s 75 body v 76 zapasech... :thumbup:
Hogs uz dohrali, predpokladam že Bowman povolá některé hráče aby trénovali s prvním mužstvem. Vyděl bych to na Huttona, Stantona, Clandinga, Hayese, Morina, Pirriho a Smitha.
Podle TSN má Rozsíval zranění v horní části těla, na Vancouver by ale měli být všichni zdraví, tedy jak Rozsíval, tak Sharp.
Viděl jsem jen sestřih zápasu a neuvěřitelný gol od půlky,to se někdy stane,bod je dobrý a hlavně že se nikdo nezranil,Hogs sleduji a byla by opravdu škoda,kdyby se nedostali do P.O.mají ted úžasnou formu,ale Milwaukee si to nenechá vzít...
Rockford zase vyhral (ma 8 vitezstvi z poslednich 9 zapasu), ale ted je to na souperich. Milwaukee ma stejne bodu jako Hogs, mene vitezstvi, ale zapas k dobru. Milwaukee hraje s Peorii,. ktere uz o nic nejde, z play off je davno venku, a nesmi ziskat ani bod. Takze sance je urcite mensi nez 50% ze se jim podari protlacit. Mimochodem Pirri si asi definitivne zajistil vitezstrvi v kanadskem bodovani cele AHL, vzhledem k jeho veku klobouk dolu, doufam ze dostane poradnou sanci v NHL.
Dneska dvě třetiny dobrý, třetí třetina slabota. Corey dneska zase slabší chvilky, celkově to jeho výkon dost sráží... Oduya by s Brookbankem podle mě hrát neměl. Občas tam dost chybovali, záhadou mi je proč nehraje Rozsíval. Jinak škoda těch nájezdů, Hossa trefil vpodstatě moc přesně do spojnice :)
no je to skoda, ted je Rockford rozjetej a mohli by jit v PO daleko, ale to by se tam museli dostat... btw, Olesz ze 13 zapasu 19 bodu (7+12)... u nas sanci nedostane, ale pral bych mu, aby angazma v lete nekde sehnal za predpokladu, ze ho Hawks vykoupi ze smlouvy...
AHL - dalsi vysoke vitezstvi, dalsi 3 body pro Pirriho a porad jsme 9. :( . Zitra posledni zapas s Texasem, ten bude tezky i kdyz vyhrajem tak to nebude na Hogs zda postoupi.
snad ne kycel, to uz tu bylo.....
chytat bude Crawford, záda mu bude krýt Hutton... Emery má zranění dolní části těla.