Kemp nadějí 2013
Chicago 2:4 Winnipeg
- 10. Vlašić 2 (Teräväinen, Bedard) P
- 14. Vilardi (Stanley, Connor)
- 20. Martinez 1 (Mikheyev, Dickinson)
- 34. Niederreiter (Appleton, Fleury)
- 51. Scheifele (Connor)
- 59. Appleton EN
Hellebuyck 14/12
@ Rangers
Springfield 2:1p Rockford
- 23. Guttman
- 43. Tucker (Peca)
- 64. Dvorský (Kaskimaki, Tucker)
Weeks 28/26
Zherenko 34/33
@ Iowa
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Kouč Luke Richardson v Chicagu končí
danny napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
huhla napsal
5. 12. 2024, Lehigh Valley vs. Rockford
Mirek napsal
5. 12. 2024, Chicago vs. Boston
tomsik napsal
Byl uverejnen seznam hracu rookie turnaje, je tady. Jedno jmeno me prekvapilo, pro Olsena ktery ma sebou 2 profi sezony v AHL a i nekolik zapasu v NHL to musi byt trochu drsny byt pozvany do kempu novacku.
Tak to je super,to sem jeste nevidel,pritom druhym volu to byl dravec.... :thumbup:
nevim, jestli už to tady bylo, ale tohle je záznam hattricku Alexe Broadhursta v oslabení ze sezony 2011-12, zvlášť ten druhý gól je opravdu povedený... :thumbup:
Danault v NHL bude typove asi spiz do 2/3 rady, neco jako Bolland nebo mozna Tallbot, takze by mohl klidne zacit i v nizsich radach a postupne se propracovavat nahoru, podobne jako treba to v soucasnosti dela Krueger. Je ta trenerech aby rozmysleli co mu da vic, jestli vedsi role v AHL nebo mensi postupna zatez v NHL. Hraci jsou ruzni a je asi trichu umeni nasmerovat je spravne
Ale pokud na to nhl mit uz bude, tak proc ne. Pak je zas otazka jestli pro nej bude lepsi 4. lajna v NHL( nevim, kde by hral ) nebo treba prvni v AHL.
+ Jaeckel zmiňuje, že Hawks přemýšlí o tom, že by Lalonda a Holla přesunuli na křídlo. Lalonde už tam chvíli letos na konci sezony myslím hrál… Danault se bude určitě na podzim rvát o místo v kádru Blackhawks, jsem zvědavý jestli se mu to povede nebo jestli bude nějaký čas sbírat zkušenosti v AHL, to by mu asi tak jako tak neuškodilo...
Zpravy z prvniho dne. ESPN se nejvice libil Garett Ross. Dle Jaeckela byl nejlepsi Dandenault, zesilil a byl viditelne lepsi v soubojich nez ostatni, vyborny na buly. S buly hracum pomaha Perreault. Velmi dobre se uvedl i svedsky obrance Norell (letosni 4.kolo) Vyborne dale hrali Ross, Johns (ten potvrdil ze se jeste na rok vraci na universitu), Fournier a Hayden. Hartman (nase letosni jednicka) se kempu ucastni pouze mimo led, je po operaci ramene, stejne tak se do hry vubec nezapoji Raanta, take me nespicifikovane mensi zraneni.
Teravainen se kempu nezúčastní, od Hawks dostal volno, protože v srpnu letí do New Yorku na přípravu finské juniorské reprezentace
Já jsem zvědavý i na Carrutha, v juniorce válel, ale to se tak trochu v jeho věku už očekává. A dost mě zajímá Norell, kterého Hawks letos na draftu hodně chtěli. Luke Johnson neměl moc dobrou sezonu, v žebříčcích se postupně propadal. Toho taky nebude od věci sledovat pozorněji, jak si povede…
Ja jsem zvedavy na Antiiho, teoreticky by mel vsechny brankare prevysovat o parnik. Z utocniku me hodne zajima jak se predvedou letosni ulovky Hartman a Hayden a lonske 3.kolo Calnan. Ten byl loni jeden z nejlepsich hracu na fyzickych testech pred draftem a zvolil si prazvlastni cestu, pres no-name ligu. Ted by mel konecne zacit hrat za Bostonskou universitu.
Jo a ještě jsem zapomněl na obránce Univerzity v Denveru a nejmladšího ze 4 bratrů Zajaců, Nolana (6+20 ve 37 zápasech). Jeho bráchové Kelly a Darcy hrají na farmě Devils v Albany, nejstarší Travis pak samozřejmě v NHL za New Jersey.
Zajímavá jména na soupisce, mimo hráčů draftovaných Chicagem: Gleb Koryagin, 18letý obránce juniorky Tveru, je zvláštní, že takhle mladý hráč z Ruska pojede na zkoušku na kemp nováčků do zámoří… 20letý útočník Miloš Búbela, letos 8+11 ve 37 zápasech za univerzitu RPI, loni reprezentoval na MSJ a sezonu odehrál napůl za juniorsku Slovenska a v USHL. 19letý útočník Dario Simion z Lugana, letos odehrál už druhou celou sezonu v NLA (3+3 ve 37 zápasech) a podruhé reprezentoval Švýcarsko na MSJ (letos 2+3 v 6 utkáních). Mimo útočníka Sama Babintseva a brankáře Jacksona Whistlea jsou všichni další na zkoušku pozvaní hráči z univerzit, takže se dá očekávávat, že si je Hawks okouknou, aby případně některému z nich nabídli smlouvu až školu dokončí (viz Mullane). Brankář Antti Raanta, obránce Viktor Svedberg a útočník Pat Mullane, kteří dříve podepsali smlouvu s Chicagem, respektive Rockfordem, se také zúčastní.
obranci, brankari a utocnici hracu kteri se budou ucastnit letosniho kempu nadeji. S tim ze dle Kuce jeste dorazi Terevainen (na seznamu neni) a Dave Chelios.