Stanley Cup v ČR a SR
Chicago 2:4 Winnipeg
- 10. Vlašić 2 (Teräväinen, Bedard) P
- 14. Vilardi (Stanley, Connor)
- 20. Martinez 1 (Mikheyev, Dickinson)
- 34. Niederreiter (Appleton, Fleury)
- 51. Scheifele (Connor)
- 59. Appleton EN
Hellebuyck 14/12
@ Rangers
Springfield 2:1p Rockford
- 23. Guttman
- 43. Tucker (Peca)
- 64. Dvorský (Kaskimaki, Tucker)
Weeks 28/26
Zherenko 34/33
@ Iowa
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Kouč Luke Richardson v Chicagu končí
danny napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
huhla napsal
5. 12. 2024, Lehigh Valley vs. Rockford
Mirek napsal
5. 12. 2024, Chicago vs. Boston
tomsik napsal
Tak jsem na ceste do Trencina :) snad to bude dobre :thumbup:
už jsem to našel
kejne je ten Trenčín určitě v sobotu?
:) já jsem zvědavej na ten Trenčín, je to tam 17-19 v sobotu na stadioně, tak snad to bude super :)
Byl jsem na Kladne a super zazitek, sice to organizacne trochu skripalo, ale kdyby mi to za to nestalo, tak z toho vedra utecu :) mam radost, videt zase nekoho v dresu Hawks s poharem nad hlavou, to je uzasny. Jen skoda, ze Frolik ted bude pokracovat jinde... Aspon mam ale ted na pamatku jeho podpis na cervenym dresu, dekuju! :)
Chystá se někdo do Trenčína? :) Já tam budu na 100% :evil:
nechystáte se někdo do Vlašimi?
By Frolikovi vzal status hlavni hvezdy
Jarda by taky mohl prijid mrknout na pohar kdyz bude na kladne ne?co vy nato?
Tak už, Frolíkův program začíná ve 14 v zahradě zámku, pak 17 až 19 Kamenné Žehrovice. Frolík ukáže Stanley Cup v Kladenském zámku
Víte už někdo harmonogram oslav na Kladně? V úterý v 16 by měl být Frolík se Stanley Cupem v Kamenných Žehrovicích, na Kladně jsem ale zatím nic nenašel. V Chomutově se snaží domluvit jeho příjezd pozdě večer po utkání Pirátů se Spartou v European Trophy. Ve Vlašimi už je program na středu 7. srpna jasný (bez komentáře): 17.00–18.00 program Rádia Blaník 18.00–19.00 vystoupení Michala Davida 19.00–20.00 Michal Rozsíval a Stanley Cup 20.00–21.00 vystoupení skupiny KEKS Michal ROZSÍVAL, MICHAL DAVID a skupina KEKS ve Vlašimi
Michael Frolík bude mít Stanley Cup v ČR 6. a 7. srpna. „Dneska mi přišel email a Stanley Cup by měl přijet 6. srpna ráno. Já bych ho měl mít až do odpoledne druhého dne. Dneska jsme se dozvěděl, že Michal Rozsíval přiletěl z Chicaga. Byli jsme na dovolených, takže jsme spolu od odjezdu nemluvili. Zavolám mu a nějak se domluvíme. Myslím si, že každý ten den se Stanley Cupem strávíme sami a že by třeba přijel on na pár hodin na Kladno a já zase za ním do Vlašimi.“
tak já po třech letech zase do Trenčína :thumbup:
Předběžně pátek 9. srpna Bánská Bystrica u Handzuše, sobota 10. srpna Trenčín u Hossy. Podle zpráv ze Slovenska je ale možné, že to bude ještě o týden dříve, tak uvidíme.