FANS predmety
Chicago 2:4 Boston
- 02. Vlašić 1 (Foligno, Murphy)
- 13. Geekie (Brazeau, Oesterle)
- 23. Marchand (Pastrňák, Lohrei)
- 26. Marchand (Pastrňák, Oesterle)
- 39. Dickinson 5 (Mikheyev, Murphy)
- 46. Geekie (Brazeau, Lohrei)
Mrázek 27/23
Swayman 22/20
vs. Winnipeg
Lehigh Valley 3:7 Rockford
- 05. Cates 1 (Luypen, Baddock)
- 07. Dach 8 (Nazar, Slaggert)
- 09. Richard (Gleason, Samson)
- 10. Guttman 7 (Seney)
- 27. Nazar 11 (Seney, Korchinski) Px2
- 30. Guttman 8 (Del Mastro)
- 34. Fitzgerald 3 (Slaggert, Nazar)
- 40. Slaggert 3 (Dach, Phillips)
- 42. Grans (Lycksell, Ginning)
- 44. Gardner (Wisdom, Gleason)
@ Hartford
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
1. 12. 2024, Chicago 3:6 Columbus
danny napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
huhla napsal
5. 12. 2024, Lehigh Valley vs. Rockford
Mirek napsal
5. 12. 2024, Chicago vs. Boston
tomsik napsal
Neco takovyho je,vim od kamose,ze se to nejak presune jeste ve Statech a ty uz to poslou do CR,nejaky shipping.com nebo podobne,ja to neresim,takze nevim,ale urcite to jde,kamos si posila nejaky XXXXL hadry porad,takze to tusim jenom nejak preposlou...
Gratuluju, taková paráda! :) Jinak na NHL.com už do ČR myslím posílají, ale přes nějakou jimi doporučenou službu, která ti vytvoří americkou adresu. Tam to oni pošlou, tam se to přebalí (nebo „přebalí“, to nevím :)) a posílá teprve k nám. Vyjde to ale celkem draze.
Ja mam to stesti,ze mi to vozi Pavlik primo z UC ze storu,vcera mi privez authentic dres,moje jmeno a nasivka SC 2013,proste koncert,s jeho slevou 270$,ucet mam na 360$,takze bomba....ja totiz na nejaky preprodeje nejsem,kupoval bych jedine pres nhl.store,to jediny je nabeton origo,driv tam nebyl shipping do CR,nevim jak ted....ale na vsech tech nabidkach na netu je to samy "origo" a nikdy nevis.... Btw:Vcera sem si nasadil na prst toho krasavce,nadhera,je mozna jeste tezsi nez 2010 a Rocky je prej predaval vsem osobne,vyrobni cena 50k$(Vcetne privesku na krk)udelal jich 300,prej pro vsechny osoby v organizaci,vcetne sekretarek apod.,to je frajer.....$Bill by ho udelal snad jen pro sebe.... :D
U me na fandovi predchozi objednavky ok. Ale posledni dvě :whistle: hruza děs nulová komunikace ,slibovani ze bálík poslali a po 12 dnech nic a to uz me prisel meil ze je mam ohodnotit na heurece:-) ale v ruce nic nemam.To me celkem pobavilo.Na tu fansmanii jsem koukal a dokonce me odpovedeli i na meil coz je dobre.POtrebuju novou vystroj na sezonu tak si chci poradne vybrat.Diky za nazory Hezky den panove HAu :thumbup:
ja na fandovi nakupoval pred 3 rokama a v pohode... a ted sem udelal novou objednavku zacatkem tohoto tydne, vzhledem k tomu, ze to nemeli skladem, tak napsali, ze to objednavaji v USA a behem 2-4 tydnu by to melo prijit, tak uvidime...
Fanda-nhl - Negativni? Nakupoval jsem dvakrat a ok.
Používám www.fansmania.eu, předchozí objednávky úplně v pohodě, ta poslední je divná. Část poslali obratem, na část čekám dlouho a musím se připomínat, protože netuším, jestli na mě zapomněli. Předtím ale všechno naprosto v pořádku.
Ahoj zeptam se jak kdo schanite fans predmety? Primo USA ? nebo nejaky obchod? Fanda -NHL znam a mam celkem negativni zkusenost. :( HUa