Chicago Blackhawks

Přihlásit Vytvořit účet (proč?)
Fanouškovský dotazník k webu 2025

MSJ 2015

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
  • Zpět
  • 1
  • 2
Mirek napsal 25. 12. 2014, 19.21

Góly z přípravného zápasu USA Švédsko https://www.youtube.com/watch?v=EEKZuK0kVmo

Odpovědět
Mirek napsal 25. 12. 2014, 19.16

ČR má letos silný výběr, mohli by udělat slibný výsledek. Čtyři útočníci Hawks v jednom týmu, to je docela rarita, doufám, že si zahrají spolu! :) V přípravě v úterý porazily USA Švédsko 10:5, Motte 2+0, Schmaltz 1+2. Hayden bude asistent kapitána Eichela.

Odpovědět
  • Zpět
  • 1
  • 2

Chicago 5:2 San José

• 09. Ferraro (Sherwood)
  • 26. Misa (Orlov, Sherwood) P
  • 40. Rinzel 4 (Donato)
  • 44. Crevier 6 (Bedard)
  • 49. Greene 12 (Del Mastro, Burakovsky)
  • 51. Crevier 7 (Bertuzzi)
  • 55. Lardis 10 (Bedard, Kaiser)
Knight 17/15
Askarov 24/19
Sestřih z NHL.com
  • St
  • Čt
  • Pá
  • So
  • Ne
  • Po
  • Út

Texas 5:1 Rockford

• 07. Stranges P
  • 12. Savoie 12
  • 36. Scott (Seminoff, Bertucci)
  • 48. Hryckowian (Becker, Krys)
  • 53. Krys (Hanas, Rickwood)
  • 58. Bertucci (Hanas)
Berezhnoy 36/31
Poirier 20/19
Sestřih z YouTube
  • St
  • Čt
  • Pá
  • So
  • Ne
  • Po
  • Út
  • Chicago
  • Rockford

Lídři statistik

• Bertuzzi vstřelil 32 branek
  • Bedard zaznamenal 45 asistencí
  • Bedard nasbíral 75 bodů
  • Crevier byl vyloučen na 63 minut
  • Mikheyev a Foligno zaznamenali +2 body
  • Lardis vstřelil 18 branek
  • Seney zaznamenal 34 asistencí
  • Seney nasbíral 51 bodů
  • Mylymok byl vyloučen na 204 minut
  • Moore zaznamenal +8 bodů
  • Chicago
  • Rockford

Odkazy

• Nestrašil o plánu Chicaga a intenzitě NCAA: Chci si zasloužit i MS dospělých! – hokej.cz
  • Zastíní Bedarda? Ruský přízrak ničí KHL a chystá se do Chicaga jako nový Malkin – NHL.cz
  • Na kluky jsem pyšný, vzkazuje Nestrašil. Švédové? Na rozdíl od Kanady pokorní – hokej.cz
  • Nestrašil o plánu Chicaga a intenzitě NCAA: Chci si zasloužit i MS dospělých! – hokej.cz
  • Zastíní Bedarda? Ruský přízrak ničí KHL a chystá se do Chicaga jako nový Malkin – NHL.cz
  • Na kluky jsem pyšný, vzkazuje Nestrašil. Švédové? Na rozdíl od Kanady pokorní – hokej.cz
  • Frondell shoots for gold – IIHF
  • Ze ztraceného talentu objevem univerzity. Nestrašil dál udivuje, potáhne i dvacítku? – iDNES.cz
  • RODIČE NA TRIPU NA HOKEJ DO NCAA | Překvapení pro syna, zázemí týmu i univerzity. To chceš vidět! – YouTube
  • Vše
  • Česky
  • Anglicky

Nejnovější příspěvky v diskuzi

Chicago získalo obránce Byrama

voNt napsal 24. 6. 2026, 11.37

TO video mi trosku zvedlo naladu, diky.. Zaroven si rikam, ze snad preci neni ani mozny, aby Davidsson za takovou cenu nemel s nim nejakou predjednanou smlouvu, ze prodlouzi alespon na 4-5 let..

Odpovědět

Jonathan Toews ukončil aktivní kariéru

David napsal 24. 6. 2026, 11.24

Včera jsem se chtěl zeptat, jestli bude nějaký článek k letošnímu draftu, spekulace atp...tak uz se ptat nemusím. Pořád sem doufal, že se s Sharks nějak domluvíme na posunu za nejakeho toho obrance a ten Stenberg klapne. Pak ale ziskali Kesselringa. Teď poslali pryč Eklunda a bylo vymalováno. Než brát…

Odpovědět
huhla napsal 24. 6. 2026, 09.45

Tak tohle je trošku v pr.... Jako Byaram dobrý ale tohle je trochu přepal když už 1 kolo tak aspoň příští rok a teď si myslím že je více méně jasně že útočník k Bedardovi nepřijde a budeme hrát s čím co je a rozhodně víme že Greene a Burakovsky…

voNt napsal 24. 6. 2026, 09.39

No tak jsem to privolal trochu a jsme z toho v soku... Nevim, co vedeni vidi v tom Greenway, ale pro me je to neznami hrac.. a jeste jsme prili o Craviera, ktery si vybudoval stabilni misto a byl jeden z mala svetlym momentu v sezone.. Uf..

Jinak Byramovi, to…

Mirek napsal 24. 6. 2026, 09.28

No, tak to ten rozepsanej přehledovej článek k draftu teď můžu v klidu zahodit :) Říkal jsem si, že Byram by se Chicagu hodil, že tam by to mohlo fungovat k oboustranný spokojenosti, ale že bude asi předraženej. Ale že až takhle… teď na papíře to vypadá prostě tak, že…

danny napsal 24. 6. 2026, 08.40

Me z toho jeste ted sali zrak a pokud si jeste nekdo myslel a doufal, ze Davidson je clovek na svym miste, tak ted je tomu konec a je to jen dalsi mladej sasek co si vykecal super job a 5 let predstiral, ze to dela dobre, protoze tankovat, draftovat…

Další zajímavosti najdete na fb.com/dreamNHLteam, největší československé FB stránce o Blackhawks
  • Domů
  • Články
  • Zápasy
  • Hráči
  • Statistiky
  • Klub
  • Diskuze
  • Facebook
  • ZOH 2026
  • MS 2026
  • MSJ 2026
V poslední hodině zde bylo 6 fanoušků