Columbus 4:0 Chicago
- 05. Werenski (Sillinger, Coyle)
- 13. Provorov (Fantilli, Marchment)
- 26. Heinen (Coyle)
- 56. Monahan O
Knight 19/16
Greaves 21/21
@ Nashville
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
28. 1. 2026, Minnesota 4:3n Chicago
Mirek napsal
danny napsal
Neč napsal
https://onwardstate.com/2026/02/04/gavin-mckenna-facing-felony-charges-over-january-31-incident/
Dle zdrojů informací, tým byl v baru v centru města s přáteli a rodinnými příslušníky po venkovním zápase v Beaver Stadium. Behem incidentu, McKenna měl napadnout neztotožněnou osobu, která skončila se zlomenou čelistí.
McKenna je považován za potenciální jedničku draftu NHL 2026.
huhla napsal
voNt napsal
Neč napsal
Btw. Soderblom ma nejnizsi pomer vyher u golmanu, kteri naskocili alespon do 100 zapasu s 21,4% vyher.
https://www.statmuse.com/nhl/ask?q=which+nhl+goalies+have+the+worst+winning+percentage+of+all-time+with+minimum+100+games
Priznavam, ze jsem vuci nemu uz zaujatej, nechapu jak muze byt v lize tak dlouho a jeste brat skoro 3M...
Tak Panarin dnes další 2 body a je 3. nejproduktivnější hráč MS s 8 body (3+5) v 5 zápasech.... Tak snad mu ta produktivita vydrží i po letní přestávce.
Radí mu rodinný přítel který se jmenuje Pat Brisson, který je právník a živí se jako hokejový agent. Jeho dvě největší hvězdy o které se stará se jmenují Toews a Kane. To by mohla být mírná výhoda. V tuhle chvíli je ve vývoji Reilly určitě dál než Paliotta.
Ten vypadá hodně dobře, takže proč ne :) Ale předpokládám, že se dohodne s Blue Jackets
Na twitteru je zpráva (od novináře který píše o columbusu) že Mike Reilly (obránce draftovaný Columbusem, hrál na univerzitě, v létě bude UFA), který v tuto chvíli hraje za USA na světovém šampionátu uvažuje mezi podpisem s Columbusem a Blackhawks.
Proti rusku hrál Panarin skvěle dopředu líp jak Malkin doufám že v Chicagu dostane prostor.
Kane uz ted nahodou dozadu hraje lip, naucil se to od Hossy :-)
.. tj, druheho Kanera nechceme. :-P
Panarina jsem dneska sledoval. Dopředu opravdu pěkný, ale dozadu se mu teda dvakrát pracovat nechce. Na tom bude muset zapracovat, ale bude se myslím mít od koho v Chicagu učit. :-)
Tak na koho jsem zapomněl? :)