Kris Russell, Mikkel Boedker a Andrew Ladd údajně patří mezi vytipované posily Blackhawks
Kris Russell, Mikkel Boedker a Andrew Ladd údajně patří mezi vytipované posily Blackhawks

Přestupový speciál: Debata před uzávěrkou

Před blížící se uzávěrkou výměn jsme oslovili několik tradičních přispěvatelů v komentářích na tomto webu, aby vyjádřili svůj názor na spekulované posily Blackhawks. Společně jsme diskutovali o Mikkelu Boedkerovi, Andrew Laddovi, Jiřím Hudlerovi, Jamie McGinnovi, Danu Hamhuisovi, Krisu Russellovi a dalších hokejistech, kteří by mohli do Chicaga zamířit. Jaké jsou naše rady GM Stanu Bowmanovi a u kterých jmen se shodli nebo kde se naše pohledy naopak různí, to vše se dozvíte v následujícím souhrnu. Připomeňme jen, že uzávěrka přestupů je v pondělí 29. února v 21 hodin našeho času a že loni Blackhawks získali na cestu za Stanley Cupem Vermetta, Desjardinse a Timonena.

Shaacul: Hawks letos potřebují především levé křídlo. To by mělo být teoreticky levnější než loňská snaha o centra a obránce. Křídel je dost, minimálně LA a Anaheim se ale také snaží jedno získat a to jejich cenu o něco navýší. Důležité je, kolik místa budou mít Hawks pod stropem. V Torontu se mluví o tom, že by Leafs byli za určitých podmínek ochotni převzít Bickella, a pak by mohlo být dost prostředků jak na útočníka, tak na obránce.

voNt: Ano, posílit potřebujeme, ale za jakou cenu? Minulý rok se toho obětovalo dost, ale bylo to pochopitelné, protože se přes léto muselo radikálně řezat. Letos je situace trochu jiná. Sice jsme měli pěknou sérii, díky které máme něco nahráno (a tabulkově vypadáme znovu silně), ale stačí jedno zranění v útoku a obraně a může se nám to celé rozsypat. Tým vypadá silně hlavně proto, že nás drží Crawford. Ten minulé sezony v základní části nic moc, ale v playoff se zlepšil. Teď již od něj žádné zlepšení čekat nelze. Může se klidně stát to, že nás vyřadí slabší tým, kterému zachytá brankář (něco jako před lety Phoenix s Mikem Smithem). Špatné je, že letos nemáme žádnou střední cestu k posílení (i díky tomu, že nemáme volbu ve 2. kole draftu). Buď můžeme posílit jen tak na oko (pozdější volby + nějaký „horší“ prospekt) anebo all-in jako minulý rok (skutečně to chceme?).

Mikkel Boedker
Mikkel Boedker

Mikkel Boedker, levé křídlo, Arizona Coyotes

26 let, 3,75 milionu dolarů do roku 2016 (UFA), 13+25 v 60 zápasech

Mirek: Často čtu, že se k Blackhawks skvěle hodí, ale v posledních zápasech proti Chicagu se mi moc nelíbil. Navíc si nemyslím, že má takovou kvalitu, aby si mohl říct o plat kolem 5M.

Shaacul: Boedker mě osobně zatím nenadchnul, podle expertů by ale měl přesně zapadnout na levé křídlo k Toewsovi. Otázka je jeho cena a to, zda ho Bowman vidí jako dlouhodobé řešení nebo jen hráče pro playoff.

Karlos: OK, ale je drahý a nemyslím, že by nějak výrazně pomohl.

Filip: No, váží 96 kg a body celkem sbírá, takže jako levé křídlo k Teowsovi a Hossovi by mohl pasovat, ale co těch jeho -27 +/- bodů? Třetí nejhorší bilance v NHL a hráč před ním v Arizoně (Vermette) má -16, takže defenziva asi nebude jeho devizou.

Neč: Přesně jak píše Filip, těch -27 vypadá přímo hrozivě. Dál koukám, že udělal de facto polovinu bodů v přesilovkách, nemá ani špatný ice time, ale podle mě na první řadu to u nás stejně není. Arizona za něj podle TSN bude chtít první kolo, ale pro nás Boedker úplně smysl nedává.

voNt: Pro mě „neznámý“ hráč – tedy tuším, že ve vzájemných zápasech nám něco nasázel (aka Stempniak). Těžko říct, minulý rok jsem to samé tvrdil o Vermettovi a ten nás – po 20 zápasech, kdy střídal čtvrtou lajnu a tribunu – pak v posledních dvou sériích dotáhl na trůn… Vermette ale byl a je zkušenější, dalo se trochu čekat, že zabere. Za mě Boedkera nebrat.

Andrew Ladd, levé křídlo, Winnipeg Jets

30 let, 4,4 milionu dolarů do roku 2016 (UFA), 17+17 v 59 zápasech

Mirek: Chicago dobře zná a to je vždycky plus. Na první útok mu sice trochu chybí výkonnost, třetímu by ale hodně pomohl. Pokud téhle menší roli budou odpovídat požadavky Winnipegu, tak proč ne.

Neč: Za mě dobrá volba, zkušený hráč, zná systém, třetí lajnu u nás už hrál, na playoff výborná posila. Je jasné, že po playoff by stejně šel dál, takže podle mě by záleželo víceméně jen na protihodnotě, jakou jsme ochotný za něj dát…

Filip: Ve třetí formaci mu to u Hawks kdysi celkem šlo, ale dal by ho Q teď do první? Možná na chvíli jo, fyzické parametry má lepší než Shaw, ale rozený kanonýr to není a myslím, že toho by měli Hawks k Toewsovi a Hossovi hledat.

Shaacul: Je všeobecně považován za hráče do první lajny. Jets za něj budou chtít maximum a dá se čekat že v létě se tryskáčům upíše znovu. Mluvilo se o 1. kolu a Schmalzovi, to je podle mě moc.

Karlos: Nikdy jsem mu nepřišel na chuť a ani teď, když kapitánuje a hraje za ranec, se to nezměnilo.

voNt: Já jsem mu tedy na chuť přišel. Možná jsem měl radši Ruttua, ale styl mají podobný. Ty nabídky za něj (za službu v cca 40 zápasech) mi trhají uši. Za co jsme jej poslali tenkrát do Atlanty – 3. kolo a Morin? Teď je z něj sice už kapitán a „radoby“ vůdce, ale výkonnostně mi přijde, že hraje stejně jako tehdy u nas ve třetí lajně. Nabídka, o které píše Shaacul, mi taky připadá moc, evidentně je to pro Winnipeg ještě málo… Pokud jej ale získá Anaheim nebo LA, tak si myslím, že přes ně v playoff nepřejdeme.

Mirek: Ladd byl tenkrát vyměněný do Atlanty za Ivana Vishnevskiye a 2. kolo (36. celkem, Adam Clendening, později vyměněný do Vancouveru za Gustava Forslinga). Florida za něj prý nabízí nejvíc, kromě Chicaga, LA, Anaheimu a San José má zájem i Pittsburgh. Chicago podle insiderů TSN (zatím) není tím týmem, který Jets za Ladda nabídl svou volbu v 1. kole.

Jiří Hudler, střední útočník, Calgary Flames

32 let, 4 miliony dolarů do roku 2016 (UFA), 9+24 v 51 zápasech

Mirek: Je to šikovný hokejista, možná letos neboduje tak často jako loni, ale ruce na to pořád má. Dlouhou dobu strávil v Detroitu, to je plus. Je otázkou, jestli na to má rychlostně a levé křídlo moc nehraje, nebo ano? Uvidím ho v Chicagu rád, ale moje první volba by to nebyla.

Karlos: Jak napsal Mirek, je chytrej, ale na nás už pomalej. Navíc bych chtěl i trošku důrazu, ten dost chybí. Ale posila by byl.

Shaacul: Hráč je to dobrý, nejsem si ale jistý, že by typově zapadnul k Toewsovi a Hossovi.

Filip: Hudlera jsem měl vždy za centra a tvůrce hry, takže když už, tak na centra třetí řady a záloha za Anisimova. Ale to není to, co Hawks hledají.

Neč: Souhlas, není pro nás úplně řešením, centry máme, křídlo netuším jestli je schopný hrát.Navíc těžko říct, jestli by typově zapadl do první lajny, na druhou se u nás nesahá a co s ním ve třetí.

voNt: Hudlera mám rád a fandím mu. Ale jak píšou ostatní, k nám by vůbec nezapadl. My potřebujeme střelce a Hudlera jsem letos v sestřizích neviděl pořádně vystřelit. Ty góly, co dal, byly většinou nějaké odražené puky nebo dorážky do poloprazdné branky. Je to spíš rozehrávač a těch máme dost.

Jamie McGinn
Jamie McGinn

Jamie McGinn, levé křídlo, Buffalo Sabres

27 let, 2,95 milionu dolarů do roku 2016 (UFA), 14+13 v 60 zápasech

Shaacul: Letos jsem viděl Sabres několikrát a McGinn se mně vždy líbil. Už jednou jsem o něm mluvil jako o hráči, který hraje tak, jak bych si představoval Bickella s jeho čtyřmiliónovou gáží. Můj osobní favorit.

Neč: Jako hráč do BOTTOM 6 dobrý. V Buffalu hraje i přesilovky, takže to pak body skáčou. Kila taky potřebujeme, za slušnou protihodnotu by to stálo. Je možné, že by u nás za slušné peníze mohl pokračovat.

Filip: 185 cm/95 kg, takže fyzicky má dobré parametry a v Buffalu v TOP 6 hraje. Za zkoušku by to možná stálo.

Mirek: Vlastně nevím, kdy jsem ho viděl hrát naposledy. Neměl by mít vysokou cenu, proto bych mu asi dal přednost, je důležitější posílit obranu. Letos se mu daří, pomohl by.

Karlos: Znám jen jméno, vůbec si nevybavuji herní styl.

voNt: Já neznám skoro ani to jméno :–) Tedy četl jsme nějaké zprávy, kde se mluvilo o tom, že je v Buffalu k mání. Za rozumnou cenu (Svedberg?), proč ne…

Teddy Purcell, pravé křídlo, Edmonton Oilers

30 let, 4,5 milionu dolarů do roku 2016 (UFA), 11+21 v 61 zápasech

Mirek: Hraje spíš na pravé straně než vlevo, jinak bych ho bral. Má vysoký plat, ale smlouva mu končí letos, takže to by problém nebyl. Taky mu to letos v Edmontonu celkem jde, byl by užitečný.

Karlos: Teddy by šel, dovedu si ho u nás představit. Myslím, že i správnej hlad by byl.

Filip: Jednou v kariéře se přehoupl přes 20 branek, takže žádný velký střelec to není. Dokud bude Hossa zraněný, mohl by vystřídat v první řadě Pánika, a pokud by se chytil, třeba by v ní mohl zůstat i po jeho uzdravení na levé straně.

Shaacul: Na první lajnu to není, takže opravdu jen pokud selžou jiné zajímavější výměny.

Neč: Hráč na 40–50 bodů za sezonu. V Tampě byl v +/- průměrně na nule, zase je pravda, že hráč do první lajny to není. Ladd by se mi líbil víc, ze stropu by ukrojili to samé, navíc Ladd je čistokrevné první křídlo.

voNt: Tenhle hráč se mi nějak nezamlouvá… Neznám ho dost dobře, ale můj bratr, který fandí Tampě, byl celkem rád, že odešel. Je pravda, že má něco odehráno a pomohl by (takový loňský Vermette), jenže předpokládám, že Edmonton bude chtít první volbu a to se mi zdá moc.

Jonathan Drouin, levé křídlo, Tampa Bay Lightning/Syracuse Crunch

20 let, 894 167 dolarů do roku 2017 (RFA), 2+6 v 19 zápasech

Karlos: Vysokej pick, bude za hodně a ještě toho moc neodehrál. Charakter je důležitý a u něj bych měl obavy. JQ má charakter jako číslo 1 a teď prý obzvlášť, myslím že u nás o něj ani nebude zájem.

Shaacul: Q je na mladé hráče a hlavně na to, jak brání, podle mě tvrdší než Cooper. A Drouin je braný jako ofenzivní talent, co nechce bránit.

Neč: Já bych se ho nebál zkusit, ale náš systém pro něj asi fakt nebude, navíc i přes jeho reputaci za něj Tampa bude určitě chtít dost, jelikož je mu dvacet. Jestli platí, že hledáme křídlo do první lajny, tak on to teď stejně nebude.

Mirek: Nepochybuju o tom, že má talent, ale Tampa do nedá z ruky zadarmo. S ohledem na jeho současnou situaci to za to drama nestojí.

Filip: Nebrat. Cena bude vysoká a podle toho, že odmítl hrát AHL, bych ho v týmu ani nechtěl.

voNt: Nebrat. Tečka.

ostatní útočníci (L. Eriksson, T. Fleischmann, PA Parenteau, V. Rask, B. Schenn, J. Skinner, J. Van Riemsdyk, D. Weise)

Mirek: Eriksson by byl moje první volba, jednoznačně. Letos hraje výborně, Hawks do dobře znají z Dallasu a stylem by zapadl perfektně. Má dobrý pohyb, dává góly, umí bránit a přitvrdit. Pokud bude potřeba zvýšit konkurenci ve třetí nebo čtvrté řadě, líbil by se mi Weise.

Karlos: Já bych ze zmíněných chtěl nejvíc Braydena Schenna, two way a silnej. Eriksson výbornej, ale cena bude blábol, když přišel výmenou za top centra Seguina. Skinner by možná ožil, těžko říct, ale nevím jeho smlouvu a bez toho se nedá říct ano či ne.

Mirek: Skinner bere 5,75M a smlouvu má ještě na tři roky. Má za sebou několik otřesů mozku, na mě je to riziko, že nebude celou dobu fit, prostě moc.

Karlos: No tak to vůbec, já čekal tak 3,5M a třeba ješte rok, tohle je riskantni nesmysl.

Neč: Eriksson by byl jasná volba, zkušený hráč, letos má v Bostonu nejlepší sezonu, má i dobré fyzické parametry, pro playoff podle mě velká posila. Skinner mě nikdy extra jako hráč nepřesvědčil, na druhou stranu na něj byl pořád velký tlak a hrál za podprůměrný tým.

voNt: Tak Eriksson určitě ano, dává jej ale skutečně Boston k dispozici nebo je to jen kachna? Victor Rask určitě ano, platí ale to samé jako u Erikssona. Braydon Schenn také ano, s Philly se nám výměny daří a její hráč u nás vždy zapadl – viz Sharp, Carcillo, Timonen! ;–) U Skinnera nevím, byl by to risk, ale mohl by pomoct (trochu mi připomíná Hudlera, takže spíš asi ne).

James Van Riemsdyk
James Van Riemsdyk

Filip: A co Van Riemsdyk? Je sice teď zraněný, ale do 2 týdnů by snad mohl být OK. Cap hit má jen o 250K vyšší než Bickell a Toronto se údajně o Bickella zajímá. Samozřejmě by Hawks museli něco přihodit, reálné to asi moc není.

Karlos: Na JVR jsem zapomněl, posila v každým coulu. Záleží na protihodnotě, třeba za Bickse a TT bych ho určitě bral.

Neč: JVR by připadal v úvahu, kdyby si Toronto vzalo většinu Bickellova platu, jinak si zase totálně zaplácáme strop na roky dopředu a bude v létě odejít zase někdo jiný.

voNt: JVR ano, pokud by byl součástí výměny Bickell. Až tak radikální ale Lamoriello nebude.

Mirek: Úplně si nemyslím, že by se to dalo spojit s JVR, ale psalo se o tom, že Maple Leafs reálně uvažují o tom, že by si Bickella vzali. Jasně, budou k tomu chtít dáreček (Hartmana?) a pustit do Chicaga třeba toho Parenteaua, ale i tak by se to mohlo vyplatit. Ve spojení s JVR super.

Shaacul: V pár zápasech, co jsem viděl, se mi líbil Fleischmann. Weise by byl také dobrý, předloni v playoff byl hodně vidět.

Neč: Weise za nějakého prospekta nebo nižší pick, proč ne, ale chce to nějakou větší rybku… Fleischmanna nebrat, je ve třetím týmu za sebou, ve kterém paběrkuje, po sezoně z NHL nejspíš zmizí. Já bych ještě přidal jedno jméno, na webu TSN.ca spekulují o Janniku Hansenovi. Je pravda, že to je pravé křídlo, ale jestli by byl schopný hrát vlevo, tak by to mohla být dobrá volba. Smlouva na další dva roky za slušné peníze, dobrý věk, letos se mu daří, v plus minus celou kariéru slušná čísla.

voNt: Weise je pro mě trochu neznámý hráč, ale pokud by byla cena rozumná… (Montréal s námi z nějakého důvodu nechce měnit, proč?!). Fleischmann + PA Parenteau ne, tyhle hráče nemusím, ale je to asi jen osobní averze :–) Ještě jedno jméno se propírá, Erik Staal! Nevím, do jaké míry je skutečně k dispozici, je to centr, ale na olympiádě hrál s Crosbym v jedné lajně, takže proč ne? Cena (pokud nějaká je) bude extrémní… no ale pokud jej získá Anaheim nebo LA (jak na něj můžou mít místo pod stromem, to je mi záhadou), tak děkuji pěkně.

Mirek: Pro Staala prostě nejsou peníze. Má smlouvu jen do konce roku, ale i tak, Bickell, TT a drafty by nestačili. Herně letos žádná sláva a i když je to dobrý hráč a nalevo umí, tak Chicago potřebuje někoho jiného, rychlejšího.

Dan Hamhuis, obránce, Vancouver Canucks

33 let, 4,5 milionu dolarů do roku 2016 (UFA), 0+5 ve 35 zápasech

Mirek: Pokud by měl přijít obránce do druhé dvojice, kterému v létě končí smlouva, tak není moc možností. Není jasné, jestli bude s odchodem souhlasit a to nejlepší má nejspíš za sebou, já bych do toho ale šel.Obranu je nutné posílit.

Shaacul: Pokud bude dost peněz, tak by to mohl být ideální veterán do druhé řady. Nepodceňoval bych ani psychologický efekt veterána bez poháru, tzn. tým má pro koho hrát (Hossa, Timmonen).

Filip: Otázkou je, ke komu do druhé dvojice. K Seabrookovi anebo k Hjalmarssonovi, pokud Quenneville spojí naše TOP obránce dohromady? Pokud k Hjalmarssonovi, tak by to chtělo někoho produktivnějšího.

Karlos: Hamhuis ok, pro mě druhá volba.

Neč: Letos dost bída. Hraje pořád velký minuty, u nás by se mohl probudit, sice by už nehrál tolik, ale třeba by mu sedl systém. Na druhou stranu je otázkou jestli je prioritou chytnout větší rybu do útoku a nezkusit posílit obranu někým levnějším vzhledem ke stropu. Hamhuise bych v současné konstelaci klidně nechal jít.

voNt: Přesně, jak píše Neč. Ale pokud má Bowman skutečně ambice útočit na pohár, tak ano. Byl by to takový Oduya 2.0, po tom, co se experiment s Daleym a Scuderim moc nepovedl. Pokud by se podařilo přivést někoho do útoku, tak on je pro mne první volba pro posílení obrany. Ideálně za 3. kolo a Svedberga? To asi stačit nebude, co? :–)

Kris Russell
Kris Russell

Kris Russell, obránce, Calgary Falmes

28 let, 2,6 milionu dolarů do roku 2016 (UFA), 4+11 v 51 zápasech

Mirek: Když ne Hamhuis, tak Russell. Úplně nadšený z něco nejsem, jenže koho jiného? Mám dojem, že tady hrozí stejné riziko jako u Oduyi. Že si bude delší dobu zvykat a není jisté, jestli si všechno včas sedne, aby byl pro playoff posilou, byť nějaké schopnosti na to má.

Karlos: Russell pro mě jasná jednička na posílení ze všech beků. Vysoký standard, beru hned.

Filip: Asi bych ho bral taky radši než Hamhuise, je produktivnější, ale zase bude hrát míň do těla. Patří mezi nejlepší hráče v NHL v blokování střel.

Neč: Russell vzhledem k výběru možných beků v poměru cena/výkon je rozhodně nejvýše, pokud by se ho podařilo sehnat, byla by to dobrá posila.

voNt: Hmm, na krátkou štaci se mi jeví lepší Hamhuis (s tím, že nemá pohár a už mu možností moc nezbývá). Pro mě je Russell takový neviditelný hráč, jako byl u nás dlouho Hjalmarsson. Dobře blokuje, ale do těla nehraje. Možna jsou typove podobní, pak by to byla dobrá posila.

ostatní obránci (M. Bartkowski, B. Chiarot, E. Medvedev, P. Wiercioch)

Mirek: Moc si nedokážu představit, že bude polovina obrany Blackhawks složená ze skupiny Rozsíval, Scuderi, TVR, Gustafsson a Svedberg. Dva ano (Rozsíval a TVR), ale pro tři v sestavě pro playoff místo není. Wiercioch a Medvedev jsou spíš hráči dopředu, to nevidím jako dobrou cestu. Bartkowski by byl asi OK.

Shaacul: Medvedev by mohl zapadnout do nové ruské kolonie v Chicagu.

voNt: Nevím, s těmi Rusy bych to zase moc nepřeháněl. V základní části OK, ale v playoff jsme je ještě neotestovali. Z těch jmen mi žádné nepřipadá obzvlášť zajimavé v tom smyslu, že by nějak vyčnívali nad tím, co už máme…

Neč: Z toho výběru by mi přišel jako posila snad jen Wiercioch, Bartkowski ani Chiarot moc smysl nedávají. U Medvedeva bych se možná trochu bál jak by stíhal tempo playoff, velký starší hráč, co playoff NHL nikdy nehrál.

Filip: Kde brát a nekrást? Stan určitě někoho přivede, třeba dokáže vymyslet variantu, o které se nám ani nezdá :–)

mohli by odejít (T. Teräväinen, M. Daňo, R. Hartman, V. Pokka, N. Schmaltz)

Mirek: TT a Daňo jedině za hráče, který má dobrou smlouvu na pár let dopředu. Nemá smysl tyhle levný hokejisty měnit za někoho, kdo v týmu zůstane jen pár měsíců. TT bych klidně vyměnil za někoho se srovnatelným talentem, kdo umí hrát na levé straně. Takový trejd by za to stál. Téměř všichni v Rockfordu nebo juniorech jsou k dispozici, když to bude nezbytné. Je důležité s platovým stropem výhledově pracovat, ale šance získávat tituly tu nebude vždycky.

Shaacul: Hawks sice loni pustili 1. kolo, ale Dahlbeck byl brán až jako 4./5. obránce v systému. Podle podobného klíče by se mělo měnit i letos, nedivil bych se výměně Hartmana, McNeilla, Kera, Hinostrozy nebo Rasmussena.

Karlos: Nerad bych se zbavoval Hartmana, vidím v něm stále obrovský potenciál. To samé TT, který bude potřebovat možná o trošku víc času než se zdálo, ale myslím, že svou hru ještě výrazně povýší. Navíc se dá slušně vyměnit prakticky kdykoliv. Schmaltz budiž, ale za hotovýho beka k okamžitému posílení. Daňo je určitě talent, to bezesporu, ale u mě je z těch hodnotnějších první na ráně, ještě mi nestihl přirůst k srdci :)

Filip: Když naděje v obraně po loňsku prakticky došly, bude Bowman asi muset sáhnout do útočných řad. Daňa a TT bych zatím neměnil, jedině v případě opravdu dobré nabídky (např. k Bickellovi za JVR) :-)

Neč: Těch prospectů už nám moc nezbylo, což. Hartman to umí oživit, ale nejmladší už taky není, takže pustit ho klidně můžeme. Daňa by záleželo za koho by to bylo a jestli bychom dostali nějakého prospecta zpátky, ale ztratit ho by nás taky tolik bolet nemuselo. Pokku nepouštět, příští sezonu by si třeba mohl už zahrát, když skončí Rozsíval a Scuderi. TT zatím neroste tak jak by měl, pokud by byla protihodnota zčásti taky někdo relativně mladší a schopný hrát TOP 6, tak bychom vykrvácet nemuseli.

voNt: No v prospektech už nemám přehled vůbec. Jen zmíním, že TT letos nic moc, ale asi mu také úplně nevyhovuje, že se s ním v sestavě hází jako s horkým bramborem (to potkalo i Sharpa minulý rok a také nic moc). Každopádně v loňském playoff byl TT vyborný, takže nevidím důvod obětovat ho za hráče na 40 zápasů…

Děkujeme všem osloveným za jejich příspěvky k letošní uzávěrce přestupů. Souhlasíte s našimi názory nebo máte jiný pohled na věc? Budeme rádi, pokud se zde také zapojíte do diskuze, do pondělní uzávěrku je času dost :)

  • Marko Daňo

    Daňo SVK

    29 let, Pravé křídlo
    Členem klubu:
  • Ryan Hartman

    Hartman USA

    29 let, Pravé křídlo
    Členem klubu:
  • Andrew Ladd

    Ladd CAN

    38 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Teuvo Teräväinen

    Teräväinen FIN

    29 let, Střední útočník
    Členem klubu: