Brandon Pirri
Brandon Pirri

Blackhawks povolali Brandona Pirriho

Blackhawks před šesti zápasovým tripem povolala k týmu útočníka Brandona Pirriho. Pirri letos odehrál za Blackhawks již 24 zápasů a nasbíral 11 bodů (6+5), ale především kvůli slabším výkonům v defenzivě byl poslán zpět do Rockdordu. V Rockfordu má na kontě 13 bodů (4+9) v 16 zápasech.

Pirri zvýší konkurenci v útoku Blackhawks neboť většinu sezony Blackhawks mají v hlavním týmu jen 12 útočníků a tak stále hrají všichni, kteří jsou k dispozici. V posledním utkání ovšem trenér Joel Quenneville udělal výjimku a posadil na tribunu útočníka Bryana Bickell, který je momentálně úplně z formy a rozhodně nepředvádí výkony, které ho zdobily v playoff 2013 nebo které by odpovídaly výši jeho nového kontraktu. Bickella pak v sestavě nahradil útočník Michael Kostka, který hrál na pravém křídle 3. útoku.

Dalším hráčem, který nemá zrovna fazonu a mohl by být Pirrim nahrazen je Michal Handzuš, který posledních 14 zápasů vyšel bodově na prázdno a v +/- statistice si za tu dobu připsal 6 záporných bodů do statistiky +/-.

  • Bryan Bickell

    Bickell CAN

    38 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Michal Handzuš

    Handzuš SVK

    47 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • Michael Kostka

    Kostka CAN

    38 let, Obránce
    Členem klubu:
  • Brandon Pirri

    Pirri CAN

    33 let, Střední útočník
    Členem klubu: