Patrick Sharp patří mezi nejčastěji zmiňované hráče, kteří by mohli přestoupit do jiného týmu
Patrick Sharp patří mezi nejčastěji zmiňované hráče, kteří by mohli přestoupit do jiného týmu

Kteří hráči by mohli z Chicaga odejít?

V následujících dvou týdnech před draftem a otevřením trhu s volnými hráči se v pěti dílech podíváme na to, jak by se mohla změnit sestava Blackhawks pro příští sezonu. Chicago bylo sice jen kousek od postupu do finále Stanley Cupu, když s Los Angeles prohrálo v prodloužení rozhodujícího sedmého zápasu, ale jak v sérii s Kings, tak i v předchozí sérii proti Wild bylo slabším týmem. Soupeři dokázali skvěle využít slabin Blackhawks a od generálního manažera Stana Bowmana a trenérského týmu Joela Quennevilla se očekávají změny. Bez smlouvy budou Handzuš, Brookbank, Regin, Khabibulin (všichni bez omezení), Smith, Morin a Raanta (chránění).

Shrnutí článku

  • Dříve než začne zasahovat do sestavy, musí se Bowman domluvit na nových smlouvách s Toewsem a Kanem (mají podepsáno do roku 2015).
  • Handzuš, Brookbank, Regin a Khabibulin můžou odejít bez náhrady a v Chicagu pokračovat asi nebudou. Chráněnými volnými hráči budou Smith, Morin a Raanta, všichni tři by se měli s Blackhawks domluvit na nových smlouvách.
  • Z hráčů na farmě budou chráněnými volnými hráči Terry Broadhurst, Froese, Gilbert, Lefebvre a Peckham (pokud dostanou kvalifikační nabídku, jinak se stanou volnými hráči a budou moci odejít kamkoliv). Z nich v klubu nejspíš zůstane jen Broadhurst a možná i Mills, jenže ten je volným hráčem bez omezení a třeba zkusí štěstí jinde.
  • Pokud to půjde, tak Blackhawks rádi vymění Versteega a možná i Rozsívala. Situace kolem Rundblada je zamlžená. Sharp, Seabrook a Shaw by mohli být vyměněni, pro Chicago to ale musí být skutečně dobrá nabídka. Buď Oduya nebo Leddy by se mohli v létě stěhovat, jeden nebo oba určitě změní dres nejpozději příští léto.

Prvním a nejzásadnějším úkolem pro GM Bowmana je podepsání nových smluv s lídry mužstva Jonathanem Toewsem a Patrickem Kanem. Oba hráči, kteří získali při úspěšných taženích za Pohárem v letech 2010 a 2013 Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče playoff, mají platnou smlouvu s platem 6,3 milionu dolarů ještě pro příští sezonu a pokud se s Chicagem nedohodnou na jejím prodloužení, mohou v létě 2015 odejít bez náhrady. Hokejisté v NHL mohou podepsat nový kontrakt nejdříve rok před vypršením toho již existujícího a zdá se, že se Blackhawks nechtějí ztrácet žádný čas. GM Bowman pochopitelně označil smlouvy pro Toewse a Kanea za svou nejbližší prioritu a předpokládá, že se se svými hvězdami dohodne do 1. července. V podobném duchu hovořil s novináři zástupce obou hráčů Pat Brisson, s Bowmanem vyjednává a v nejbližší době předá návrh Blackhawks svým klientům.

Pro Bowmana je důležité uzavřít nové smlouvy s Kanem a Toewsem co nejdříve nejen proto, aby v Chicagu udržel své nejlepší hráče pro několik dalších sezon, ale také proto, aby měl jasnou představu o svých finančních možnostech ještě před draftem a otevřením trhu s volnými hráči. Pokud hráči podepíší nové kontrakty, jejich platnost sice začne až od sezony 2015–2016, GM Bowman bude už ale nyní vědět, s jakým prostorem pod platovým stropem může pracovat pro přespříští sezonu a na to reagovat již letos. Domluvit se s kapitánem Toewsem, hlavní tváří klubu, by nemělo být složité, Kanovi se ale údajně příliš nezamlouvá role muže číslo 2 a neustálé záplaty na pozici středního útočníka v jeho formaci. Přesto se dá očekávat, že s Chicagem oba hokejisté podepíší znovu identické kontrakty a spekulace o jejich možném návratu do rodného Winnipegu, respektive Buffala, nenajdou, byť třeba jen dočasně, naplnění.

Michal Handzuš při nástupu na led
Michal Handzuš při nástupu na led

Už za pár dní vyprší kontakt s klubem 16 hráčům, přičemž minimálně 8 z nich bude moci odejít bez náhrady. Žádný z těchto hokejistů zřejmě novou nabídku od Chicaga nedostane a bude si tak muset hledat nové angažmá. Sedmatřicetiletý centr Michal Handzuš odvedl v Chicagu loni po příchodu ze San José skvělou práci a krátkodobě zacelil mezeru v sestavě. V létě po zisku Stanley Cupu smlouvu s Blackhawks o rok prodloužil, letos už ale nebyl takovým přínosem a jeho angažmá ve Windy City je zřejmě u konce. Slovenský olympionik se už ale nechal slyšet, že svou kariéru ještě končit nehodlá a na podzim ho tak ještě uvidíme na ledě, ať už to bude v NHL, doma na Slovensku nebo v nějaké jiné soutěži.

Sheldon Brookbank s Corey Crawfordem
Sheldon Brookbank s Corey Crawfordem

Třiatřicetiletý Sheldon Brookbank podepsal s týmem dvouletý kontrakt v roce 2012 poté, kdy zažil svou nejlepší sezonu v obraně Anaheimu. V Chicagu se pravidelně střídal na pozici šestého obránce s Michalem Rozsívalem a vedl si se střídavými úspěchy. Letošní sezona mu vyšla o něco lépe, dobře zvládl i zápasy, které odehrál na pravém křídle a své nejlepší momenty si schoval na sérii 1. kola playoff proti St. Louis, když výborně zastoupil potrestaného Seabrooka. Ve zbytku playoff už ale znovu dostával přednost Rozsíval. Brookbank v Chicagu nezklamal, jistě si ale od svého působení sliboval pravidelnější vytížení a je pravdou, že si delší dobu zvykal na herní styl Quennevillova týmu. GM Bowmanovi by asi nevadilo mít Brookbanka nadále připraveného jako rezervu, několik dalších obránců na farmě a z juniorky si ale říká o šanci a sám Brookbank jistě upřednostní jisté místo v sestavě jiného klubu.

Nikolai Khabibulin
Nikolai Khabibulin

Jednačtyřicetiletý veterán v brance Nikolai Khabibulin si určitě maloval svůj návrat do Chicaga v lepších barvách. Blackhawks jej kdysi před lety přivedli jako vítěze Stanley Cupu z Tampy Bay, ve Windy City se mu ale vysoká očekávání úplně nenaplnil. S klubem se rozloučil v létě 2009 poté, kdy Hawks po delší době postoupili do playoff a ve finále Západní konference nestačili na zkušenější Detroit. Za čtyři roky v Edmontonu Khabibulin díru do světa neudělal, přesto se ale loni v létě dohodl s Chicagem na ročním kontraktu aby v týmu nahradil Raye Emeryho a kryl záda Crawfordovi, zatímco Antti Raanta bude sbírat zkušenosti na farmě. Plány GM Bowmana se ale brzy zhroutily jako domeček z karet, Khabibulin odchytal čtyři hrubě nepovedené zápasy a po zranění už do hry nezasáhl.

Peter Regin
Peter Regin

Osmadvacetiletý Peter Regin posílil Chicago během sezony z New Yorku Islanders, stálé místo v sestavě si ale nevybojoval. V utkáních, ve kterých dostal příležitost, sice nebyl nejslabším článkem, nějak výrazně ale nezaujal a důvěru trenérů si nezískal. O šikovného dánského útočníka se Hawks zajímali už během jeho angažmá v Ottawě, zdá se ale, že jeho působení v Chicagu se uzavře už po 17 zápasech.

Handzuš letos zaznamenal 16 bodů (4+12) v 59 zápasech, Regin 4 body (2+2) v 17 utkáních a Brookbank 7 bodů (2+5) ve 48 střetnutích. V playoff odehrál Handzuš všech 19 zápasů (2+1, -8), Regin 5 duelů (0+0) a Brookbank 7 utkání (0+2). Khabibulin odchytal 4 zápasy s průměrem 5 branek na zápas a úspěšností zásahů 81,1 %. Všichni čtyři dohromady ušetří Chicagu pod platovým stropem 4,7 miliony dolarů, z toho téměř 1,7 už se ale Hawks letos nezapočítalo kvůli Khabibulinovu zranění.

Ben Smith (562,5 tisíce) nepochybně a zřejmě také Jeremy Morin (735 tisíc) a Antti Raanta (925 tisíc) obdrží kvalifikační nabídku a Chicago si tak udrží jejich práva. Morin je jistě jedním z hráčů, které může potkat výměna, můžeme ale předpokládat, že v nejbližší době všichni tři figurují v plánech GM Bowmana. O pětici volných hráčů s omezením, kteří strávili sezonu v nižší soutěži, už se to říct nedá a mimo Terryho Broadhursta už žádný z nich asi další nabídku od Blackhawks nenajde. Terry Broadhurst, starší bratr Alex Broadhursta, který má za sebou povedený vstup mezi profesionály, odehrál v Rockfordu druhou sezonu a oproti té první si bodově výrazně polepšil. Dlouhodobě s ním asi Chicago do hlavního týmu nepočítá, další roční nebo dvouletou smlouvu za svou práci u IceHogs by ale dostal mohl.

Byron Froese
Byron Froese

Philippe Lefebvre, kterého Chicago získalo z Floridy při Versteegově trejdu, už se dohodl z Universitou v Québecu, bývalý obránce Edmontonu Theo Peckam restart své kariéry v Rockfordu příliš nezvládl a často zůstal jen mezi náhradníky a Byron Froese s Davidem Gilbertem strávili většinu sezony ve třetí nejvyšší soutěži ECHL v Toledu, respektive v Cincinnati. Oba měli na nižší úrovni ale solidní statistiky a zřejmě by mohli na podzim bojovat o uplatnění v AHL v některým z jiných celků farmářské soutěže.

Volní hráči bez omezení Pierre-Marc Bouchard, Brad Mills, Brian Connelly a Jason LaBarbera patří k tomu nejzkušenějšímu, co mohl Rockford do zápasu postavit. Brad Mills jako jediný z této čtveřice nastoupil letos ve 3 zápasech za Blackhawks, LaBarbera se dostal do utkání jen jako náhradník. Blackhawks jistě budou chtít k IceHogs přivést jednoho ostřílenějšího brankáře, jednoho nebo dva prověřené útočníky a možná i nějakého staršího obránce. Pokud by se ale měl vrátit některý ze zmíněných hokejistů, mohli bychom očekávat, že už by novou smlouvu podepsanou měl. Snad jen Mills by mohl ještě obléknout dres Rockfordu, u ostatních vidím takovou možnost jako velmi malou.

Chicago má momentálně na soupisce pod smlouvu asi osm hráčů, kteří si nemohou být v rozumné míře jistí, že budou hrát za Blackhawks i na podzim. Na farmě je několik hráčů, kteří by mohli posloužit jako solidní protihodnota při výměně nějakého kvalitního hráče (Teräväinen, Danault, McNeill), pár dalších hokejistů pod smlouvou loni v AHL příliš neoslnilo a Chicago je tak bude možná chtít jednoduše nahradit (Leblanc, Svedberg, Carruth). Ze sestavy hlavního týmu spadají do této kategorie Kris Versteeg a David Rundblad.

Kris Versteeg
Kris Versteeg

Osmadvacetiletý Versteeg odešel z Windy City v létě 2010 a oklikou přes Toronto, Philadelphii a Floridu se v průběhu letošní sezony do Chicaga vrátil zpátky. V 63 zápasech nasbíral 29 bodů (10+19), v 15 duelech playoff pak přidal 3 body (1+2) a zůstal tak výrazně za očekáváním. Panthers hradí polovinu z jeho platu 4,4 milionu dolarů a byli až podezřele aktivní při snaze se jej zbavit. Versteeg u Blackhawks prokázal, že na svých dřívějších slabinách vůbec nedokázal zapracovat, a když postupně spadla jeho produktivita na bod mrazu, stal se v týmu spíš přítěží. Trenér Quenneville v něj měl malou důvěru, přesto Versteeg zůstal na tribuně jen výjimečně. Jeho 2,2 miliony do platového stropu by se daly využít lépe, v tuto chvíli se jej ale Blackhawks jen tak snadno nezbaví. GM Bowman relativizuje jeho pozici v týmu připomínkou operace zápěstí, kterou Versteeg absolvoval loni v létě, a dá se tak předpokládat, že pokud se Chicagu nepovede Versteega přilepit k nějaké jiné větší výměně, uvidíme ho na podzim opět při snaze získat si pozici ve třetí nebo čtvrté formaci. Pokud ale bude pokračovat ve svých letošních výkonech, nelze vyloučit, že většinu sezony stráví na tribuně nebo v krajním případě na farmě.

David Rundblad
David Rundblad

Třiadvacetiletý obránce David Rundblad je v poněkud odlišné pozici. Blackhawks jej získali na začátku března z Phoenixu a talentovaný švédský hokejista stihl jen pět zápasů. Důvěru trenérů si v nabité defenzívě Hawks nezískal, ale jeho příchod lze od začátku chápat jako investici do budoucna. Během těch pár zápasů na sebe sice upozornil jen několika výraznějšími chybami, pokud by se ho ale Hawks v létě zbavili, bylo to překvapení. I vzhledem ke svému nízkému platu 785 tisíc dolarů má asi své místo na soupisce a teprve pokud v příští sezoně neuspěje, tak se s ním Hawks rozloučí. V Chicagu by měl být zřejmě sedmým obráncem, další hokejisté v záloze: Klas Dahlbeck, Adam Clendening nebo Stephen Johns, potřebují hrát víc a pokud si nevybojují stálé místo v sestavě, jistě zamíří zpátky na farmu do Rockfordu. Přesto všechno je Rundblad dnes v podstatě pozapomenutým mužem a pokud trenéry vůbec nezaujal, nelze vyloučit, že ho v chicagském dresu už neuvidíme.

Pětatřicetiletý Michal Rozsíval podepsal s Chicagem v létě 2012 roční smlouvu poté, kdy jeho Phoenix vyřadil Blackhawks v prvním kole playoff. Zkušený český reprezentant se pak z pozice obránce ve třetí obranné dvojici podílel na zisku Stanley Cupu a vysloužil si nový dvouletý kontrakt. Letos si potřetí v řadě zahrál finále Západní konference, tato sezona mu ale nevyšla tak jako ta minulá. Dobré zápasy střídal s těmi méně povedenými, často ztrácel puky a těžko hledal dřívější formu. Přesto příliš neztrácel důvěru trenérů a herním stylem zapadá přesně do toho, co chtějí v Chicagu hrát. Jeho plat 2,2 milionu dolarů by se možná dal využít lépe, Rozsíval má ale v týmu svou roli a smlouva mu vyprší už příští léto, takže se překryje s předpokládanými novými kontrakty pro Kanea a Toewse. Pokud budou Hawks nutně potřebovat ušetřit už letos, Rozsíval bude jedním z prvních cílů. Situaci ale trochu komplikuje to, že jej nelze vyměnit bez jeho souhlasu, byť jen podmíněného (to znamená zřejmě seznam 5 nebo 10 týmů, u kterých může trejd zamítnout).

Dvaadvacetiletý Andrew Shaw v tuto chvíli v podstatě nemá v sestavě Blackhawks zastoupení, je velice užitečný v přesilové hře a zároveň důležitou postavou pro správnou atmosféru v kabině. GM Bowman jistě nemá v úmyslu se Shawa zbavit, při snaze získat po letech konečně pořádného centra do druhé formace se ale možná bude ochotný bez bývalého vítěze OHL s Owen Sound obejít. Nově složený útok Saad, Shaw, Kane zafungoval v závěru playoff na jedničku, Shaw je však spíše hráčem do třetí pětky a Blackhawks podle spekulací usilovně pracují na tom, aby zalepili svou díru ve středu druhého útoku posilou odjinud. Shaw má nicméně pro Chicago větší cenu než pro řadu jiných týmů a jen nějaké velice dobrá nabídka by mohla GM Bowmana zlákat k tomu, aby ho pustil ke konkurenci.

Podobně je na tom i devětadvacetiletý obránce Brent Seabrook, kterého Chicago draftovalo v 1. kole před 11 lety. V sestavě Hawks je v podstatě jediným obráncem, který hraje tvrdě do těla, týmu je platný ve všech herních situacích a patří mezi vůdčí osobnosti mužstva. Přestože nasbíral v playoff 15 bodů (3+12) v 16 zápasech, letos se mu ve vyřazovacích bojích moc nevedlo. Smlouva mu končí už v létě 2016 a pokud budou muset Hawks ušetřit, mohli by obětovat právě jeho. Pokud k tomu vůbec dojde, očekával bych ale jeho výměnu spíše až během příští sezony. Týmu by letos hodně scházel a jeho předpokládaného nástupce Stephena Johnse alespoň konečně uvidíme mezi profesionály. Seabrook možná bude muset příští rok odejít, aby se ušetřilo, možná bude vyměněn už letos, aby Hawks získali vytouženého druhého centra, jistější se ale zdá to, že je pro Chicago příliš důležitý a v týmu zůstane i po roce 2016, kdy mu doběhne smlouva. Stejně jako Rozsíval má i Seabrook pro příští sezonu částečně možnost se svou výměnou nesouhlasit.

Patrick Sharp
Patrick Sharp

Poslední trojice je v našem výhledu nejkomplikovanější. Jména Patricka Sharpa, Johnnyho Oduyi a Nicka Leddyho jsou v souvislosti s výměnou zmiňována ve dnech bezprostředně po konci sezony nejvíce. Dvaatřicetiletý Sharp je jedním z lídrů mužstva, letos byl jeho nejproduktivnějším hráčem a v celkovém pohledu je zřejmě i nejnadanějším kanonýrem, kterého mají Blackhawks k dispozici. O jeho trejdu se čas od času píše už delší dobu, situace je nyní o to živější, že se mu vůbec nepovedlo playoff. Spekulace o svém zranění Sharp už během posledních týdnů odmítal a o tom, že pouze nemlžil, svědčí záznamy z tréninku na baseballovém odpališti na Wrigley Field. Sharp má smlouvu do roku 2017 (s platem 5,9 milionu dolarů) a stejně jako Seabrook s Rozsívalem (Oduya také) může výměnu do některých týmů blokovat. Pokud bude muset GM Bowman šetřit, je asi Sharp první na ráně z těch, kteří pobírají vyšší plat.

Podobně jako v případě Seabrooka ale platí to, že pokud musí Hawks obětovat Sharpa, aby posílili jiné místo v sestavě, jen se jim vytvoří nová slabina jinde. Nyní se zdá pravděpodobné, že Sharp do roku 2017, kdy mu smlouva skončí, v Chicagu nevydrží, jeho výměna by v tuto chvíli musela dávat smysl ve všech směrech: finančně i z hlediska kvalitativního zásahu do kádru hlavního mužstva. Sharpovi se sice playoff hrubě nevydařilo, pořád ale patří mezi největší útočné zbraně Blackhawks. Ani tento kanadský olympionik nemládne, ve 32 letech ale rozhodně ještě nepatří do starého železa.

Spekulace o tom, že jeho angažmá ve Windy City se blíží k cíli, pak nyní přiživují bulvární zprávy o jeho údajných sporech s Patrickem Kaneam a některými dalšími spoluhráči. Na první pohled, s klidným odstupem od porážky s LA, se zdá, že není potřeba dělat do mužstva nějaký zásadní zářez. Pokud má ale vedení v čele s GM Bowmanem jiný názor, Sharp se nabízí jako první a možná i jediný důležitý hráč týmů, který by mohl v nejbližší době změnit dres. V Chicagu působí od konce roku 2005 a po pár letech, kdy sbíral zkušenosti ve Philadelphii, se vypracoval na klíčového muže sestavy Blackhawks. Mezi údajné zájemce o Sharpa patří Toronto, Winnipeg a Montréal.

Johnny Oduya
Johnny Oduya

Dvaatřicetiletý Johnny Oduya posílil Chicago v únoru 2012 z Winnipegu a rázem vytvořil úspěšnou dvojici s krajenem Hjalmarssonem. Do herního stylu Hawks zapadl výborně a přestože se někdy nevyhne okatým chybám, celkově odehrál poslední dva roky spolehlivě. Stejně jako Rozsíval má smlouvu ještě pro příští sezonu (s platem 3,375 tisíc), po které může odejít bez náhrady. Pokud s ním Chicago dále nepočítá nebo pokud švédský olympionik vidí šanci na lepší finanční ohodnocení v jiném klubu, má GM Bowman teď v létě nejlepší možnost jako ho výhodně vytrejdovat. Mezi zájemce se už dříve zařadilo Calgary, Islanders možná svou touhu po posile do obrany vyřešili Danem Boylem a zájem by snad mohl být třeba i v Tampě Bay. Za Oduyu ale Blackhawks získají jen výhled do budoucna: nějakého mladého hráče nebo volbu v draftu, a jeho místo ve druhé obraně tak budou muset nějakým způsobem zacelit.

Nick Leddy
Nick Leddy

Jako první možnost se jeví povýšení Nicka Leddyho. Třiadvacetiletý rodák z Minnesoty má sice velký potenciál a do NHL se prosadil brzy, už nějakou dobu se ale zdá, že se zlepšuje jen pramálo. Kouč Quenneville mu sice dává prostor, v závěru zápasů playoff nebo důležitých utkání základní části ho ale nechává vysedávat na střídačce. Leddy skvěle bruslí a umí výtečně zavést puk do třetiny, čehož využívá zejména při rozehrávce ve druhé přesilovkové pětce, jeho defenzivní činnost ale nedosahuje potřebných kvalit.

Na jedné straně lze očekávat, že si povede ve větší roli lépe a nabere další zkušenosti, na druhé straně jsme zatím ale viděli jen hodně nenaplněných možností a existuje zde riziko, že Oduyu i přes všechny jeho slabiny nahradit nedokáže. Také proto je možné, že se bude stěhovat spíš mladý Američan než ostřílený Švéd. Oběma, tak jako Saadovi nebo Krügerovi a Toewsovi s Kanem končí smlouva v létě 2015 a je nereálné očekávat, že všichni jmenované budou na soupisce Blackhawks i na podzim toho roku. Buď Oduya nebo Leddy, případně oba do té doby najdou nového zaměstnavatele. Zda-li to bude už letos nebo za rok, to je otázka, na kterou možná najdeme odpověď už za pár dní.

  • Johnny Oduya

    Oduya SWE

    42 let, Obránce
    0 gólů a 0 asistencí
  • David Rundblad

    Rundblad SWE

    33 let, Obránce
    0 gólů a 0 asistencí
  • Pierre-Marc Bouchard

    Bouchard CAN

    39 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Sheldon Brookbank

    Brookbank CAN

    43 let, Obránce
    Členem klubu:
  • Byron Froese

    Froese CAN

    33 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • David Gilbert

    Gilbert CAN

    33 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • Michal Handzuš

    Handzuš SVK

    47 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • Nikolai Khabibulin

    Khabibulin RUS

    51 let, Brankář
    Členem klubu:
  • Nick Leddy

    Leddy USA

    33 let, Obránce
    Členem klubu:
  • Philippe Lefebvre

    Lefebvre CAN

    33 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Brad Mills

    Mills CAN

    40 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • Jeremy Morin

    Morin USA

    33 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Theo Peckham

    Peckham CAN

    36 let, Obránce
    Členem klubu:
  • Antti Raanta

    Raanta FIN

    34 let, Brankář
    Členem klubu:
  • Michal Rozsíval

    Rozsíval CZE

    45 let, Obránce
    Členem klubu:
  • Brent Seabrook

    Seabrook CAN

    39 let, Obránce
    Členem klubu:
  • Patrick Sharp

    Sharp CAN

    42 let, Levé křídlo
    Členem klubu:
  • Andrew Shaw

    Shaw CAN

    32 let, Pravé křídlo
    Členem klubu:
  • Ben Smith

    Smith USA

    35 let, Pravé křídlo
    Členem klubu:
  • Kris Versteeg

    Versteeg CAN

    37 let, Pravé křídlo
    Členem klubu:
  • Terry Broadhurst

    Broadhurst USA

    35 let, Levé křídlo
    0 gólů a 0 asistencí