Playoff 2018

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
Mirek napsal

Já to čtu trochu jinak: pokud bude vypadat začátek nové sezony stejně, tak přijdou změny. A vyměnit hráče s platem 6.8M nebo 10.5M je daleko snazší v létě než během sezony, nehledě na to, že hodnota všech hráčů bude nízko, pokud budou výkony opět nic moc. Takže kosa padne někam výš a na Vánoce už může být pozdě… (i když Chicago mívá tradičně slabší leden, takže udržet se na pozicích po listopadu a Vánocích taky nemusí nic znamenat).

Možná nejdůležitější zpráva z toho je ta, že Bowmanovo vyjádření, že nemáme očekávat velké změny v kádru, se Rockymu nelíbí. Když nejsou výsledky, to je bad for business ;)

Domin222 napsal

Nejhorší sezonu za několik posledních let má za sebou Chicago, ale v klubu se nepanikaří. Zbrklé kroky v příštích týdnech od vedení Blackhawks nečekejte. "Myslím, že tým bude v pohodě. Nicméně pokud se nám nepodaří start do sezony tak to bude jiné. Nic netrvá věčně," řekl majitel mužstva Rocky Wirtz. Jádro mužstva drží už roky pohromadě, změny mohou nastat v případě potřeby i tady, ale Wirtz zůstává v klidu. "I ti nejlepší mají někdy špatný rok," dodal.

Jen by mě zajímalo jak to vypadá s Crawfordem,neví se něco nového??

Neč napsal

Já se vůbec divím, že Kovalchuka někdo chce, hráč bez charakteru, který uteče jen za tím kdo vytáhne doláče, je mu 35 a výkonnost jde dolů, problémy měl i v Petrohradu. Ze 12 sezon v NHL byl v 10 sezonách v záporných číslech v +/-. Podle mě to je typický příklad hráče kterýho člověk v týmu nechce. Kovář pokud by přistoupil na řekněme "normání" podmínky tak by pro nás byl hráč prakticky bez rizika. Tavares v Chicagu neskončí, nevěřím tomu, že by se pod strop vešel další hráč za 10M na 7 let. Anisimov nemá moc cenu, leda že vezmeme něco zpátky. Jediný co by mě napadlo je, že Bowman pošle dál Toewse... Kacířská myšlenka, ale já bych se jí asi úplně nebránil.

Mirek napsal

Navíc jako pravák by si mohl vyhovět s Kanem… Bylo by super, kdyby to vyšlo. Na druhou stranu, pokud se o něj Chicago stále zajímá, tak proč už to není podepsáno? Předpokládám, že smlouva bude tak jako tak roční, jednocestná, s výstupní podmínkou (tu má i Kahun), tam není o čem diskutovat. Tak jde jen o peníze nebo o to, jak Kováře poskládat se Schmaltzem a Anisimovem? Ti oba mohou hrát v pohodě na křídle. Nebo to brzdí Tavares? :D

Mirek napsal

Tavares, jasně. To nevím, o kolik by musel poskočit platový strop. A protože předpokládám, že dostane smlouvu na 7 let, tak na jejím konci mu bude skoro 35, to bych byl s ohledem na ostatní závazky s jeho očekávaným megaplatem opatrný. Nedokážu si to teď představit.

Pokud jde o letošní volné hráče, zajímali by mě JvR, De Haan, Hickey, možná Maroon s Calvertem nebo Roussel (!), případně Pateryn. A nechápu, proč jsou Hawks spojovaní s Enströmem a Jackem Johnsonem, spíš by mě nepřekvapilo, kdyby zkusili Bozaka, Dereka Ryana nebo Beagla, to ale záleží na tom, co bude s AA…