1. kolo: MINNESOTA
Chicago 2:4 Winnipeg
- 10. Vlašić 2 (Teräväinen, Bedard) P
- 14. Vilardi (Stanley, Connor)
- 20. Martinez 1 (Mikheyev, Dickinson)
- 34. Niederreiter (Appleton, Fleury)
- 51. Scheifele (Connor)
- 59. Appleton EN
Hellebuyck 14/12
@ Rangers
Springfield 2:1p Rockford
- 23. Guttman
- 43. Tucker (Peca)
- 64. Dvorský (Kaskimaki, Tucker)
Weeks 28/26
Zherenko 34/33
@ Iowa
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Kouč Luke Richardson v Chicagu končí
danny napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
huhla napsal
5. 12. 2024, Lehigh Valley vs. Rockford
Mirek napsal
5. 12. 2024, Chicago vs. Boston
tomsik napsal
Třeba Edmonton nebo Colorado se Blackhawks v rychlosti vyrovnali, ale v playoff na Západě asi jinak nikdo. Největší respekt mám k Anaheimu a St. Louis, samozřejmě nikoho nepodceňuju a nechci si vybírat, ale Detroitu jsem fandil. Ať už to dopadne jakkoli, myslím, že proti nim mají Hawks větší šanci a chci ještě poslední derby v playoff v konferenci než půjdou na Východ. Tak jako tak bude derby v Cali, LA čeká buď na San José nebo na Anaheim. Viděl jsem v noci obě prodloužení, Detroit zahrál u vítěznýho gólu podruhý stejný signál po buly a vyšlo to. Nechápu, jak se ale Wings rozpadli po hrubce Filppuly a gólu na 2:3... Rangers s Washingtonem bylo prodloužení na plný pecky, viselo to několikrát na vlásku, než se Ribeiro protlačil přes Moora k dorážce, tak tam už chvíli předtím zachraňovali šanci na brankový čáře. No a pak se člověk podívá na zápasy MS ve skupinách :wacko: :death:
Tak Detroit jeste zije, mimochodem zapas Anheimu a Detroitu vypadal neuveritelne pomalu v porovnani toho jak v soucasnosti hraji Hawks, v rychlosti asi v soucasnosti nemame konkurenci.
Uvidime co v druhem kole, na 90% to bude San Chose, pokud ale Detroit dokaze prejit pres Anheim dostaneme jeho. Sharks by byli hodne zajimavy, reknu tri jmena jmena: Niemi, Burrish a Blackhawks nepritel cislo jedna - Torres.
Nebýt Crawforda, tak je to brzo 0:2, pak už to ale šlo v pohodě. První kolo za náma, teď můžou odpočívat a čekat, jestli Detroit zvládne sérii s Anaheimem...
Dle sestřihu nás ze začátku trochu mleli,ale Corey je fantastický,mužstvo hodně podržel,od prvního golu jsme jasně dominovali,ale chtělo by to více přitvrdit,opět nás předčili v hitech,příjdou tvrdší soupeři než byla Min...
Jsme tam. Paráda.
Bolland a Emery stalo mimo hru, v brance Min by mel zacit Harding.
Tak ten clanek je hodne tendencni, je videt snaha kopnout si do nich za kazdou cenu a argumenty trosku pokulhavaji. Nicmene potesi :)
Jinak ten článek je trochu mimo, týmy mají omezenou dobu „spotřeby“, ale trenéři ne? Canucks jsou neoblíbení proto, že v posledním zápase hrál Henrik jen jedno střídání? A gólmani už jsou ve Vancouveru taky vyčerpaný téma. No, je to názor. Můžu s tím souhlasit, ale zdůraznil bych jiné faktory. Každopádně u Canucks bude v létě dusno, neříkám, že to nutně musí rozstřelit, ale nějak cestu ven najít potřebují... anebo ne :evil:
Jak jsem psal už dříve, když postoupí Chicago a Anaheim, tak jsou Hawks na San José... proto opatrně s tou škodolibostí :q :lol:
je to mozna trochu off-topic, nicmene se tu uz delsi dobu jede jen jedina diskuze :) http://www.nhl.cz/CZ/31886/vancouver_canucks_vyprsela_zarucni_doba.html nevim jak vas, ale me clanky o tom, jak se canucks nedari, vzdy pohladi po dusi...
exHawks Niemi byl nominovan na Vezina Trophy...
Zápasy východní konference začínají dřív, většinou je to kvůli tomu...
Je až z podivem,že v tv.dávají jen druhou konferenci,to mi hlava nebere,jasně že naše utkání se dají sledovat na netu,ale myslím že lepší je sledovat zápas v tv.
Wild nic nepredvedli a tak Hawks hrali, co potrebovali... Jen tech vylouceni bylo v tomhle zapase zbytecne moc bych rek. Mame sice vyborny oslabeni, ale na to se neda porad spolehat...