1. kolo: MINNESOTA
Columbus 4:0 Chicago
- 05. Werenski (Sillinger, Coyle)
- 13. Provorov (Fantilli, Marchment)
- 26. Heinen (Coyle)
- 56. Monahan O
Knight 19/16
Greaves 21/21
@ Nashville
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
28. 1. 2026, Minnesota 4:3n Chicago
Mirek napsal
danny napsal
Neč napsal
https://onwardstate.com/2026/02/04/gavin-mckenna-facing-felony-charges-over-january-31-incident/
Dle zdrojů informací, tým byl v baru v centru města s přáteli a rodinnými příslušníky po venkovním zápase v Beaver Stadium. Behem incidentu, McKenna měl napadnout neztotožněnou osobu, která skončila se zlomenou čelistí.
McKenna je považován za potenciální jedničku draftu NHL 2026.
huhla napsal
voNt napsal
Neč napsal
Btw. Soderblom ma nejnizsi pomer vyher u golmanu, kteri naskocili alespon do 100 zapasu s 21,4% vyher.
https://www.statmuse.com/nhl/ask?q=which+nhl+goalies+have+the+worst+winning+percentage+of+all-time+with+minimum+100+games
Priznavam, ze jsem vuci nemu uz zaujatej, nechapu jak muze byt v lize tak dlouho a jeste brat skoro 3M...
Frolík a Sharp po dvou gólech, Minenesota dneska hodne slaboucka, krome jedne presilovky, tri brejku a par zavaru, prakticky bez sanci, vyrovnane s nama hrala akorat 5 minut ve druhy tretine, jinak jsme byli lepsi. Ve treti tretine, kdy potrebovali dotahovat akorat 6 strel za celou tretinu z toho 4 pri jednom stridani... Crawford spolehlive pochytal vsechno z dalky. Jestli na necem potrebujeme zapracovat, tak je to presilovka, to nam dela problemy vubec udelat pasmo. Jinak dnesni zapas ani nevypadal jako play-off minimalne hitu, celkem nizky nasazeni. Pro nas asi jedine dobre... Dneska vcelku pohodovej match, dobre zvladnutej.
Na druhé straně je stále mimo hru Pominville. Backstrom a Stoner netrénovali, takže pro dnešní zápas jsou s otazníkem. Pokud bude Backstrom moct, tak se vratí do branky, jinak nastoupí opět Harding.
Bolland a Emery nenastoupí ani ve 2. zápase proti Wild, ale ke 3. zápasu do Minnesoty by měli letět s týmem...
S tim Suterem se pocita,aspon ho utavi...kazdopadne ty zblokovany strely,v tom byl obrovskej plus MIN,z Hardinga nevypadlo za celej zapas nic,coz me prekvapilo,i kdyz by sme se stejne k dorazce nedostali,ale svedci to o rychlym pristupovani k hracum.....
V prodloužení skoro neslezl z ledu... na druhou stranu, ne že by to byly jeho chyby, ale byl na ledě u obou gólů Hawks. Shaw 7 hitů, Rozsíval 6 hitů, Spurgeon 7 zblokovaný střel (těch měla Minny fakt hodně)...
Btw. Suter odehral 41 minut :wacko:
Komentář + video v zápisu o utkání
.. uf, prada. Koukal jsem na prvni tretinu a protoze jsem z toho mel sekanou + jsem byl unaven, sem to zabalil. Jeste jsem videl vyrovnani a rikal jsem si, ze je snad pretlacime. Wild jsou proste neprijemny souper, musime je proste nejak pretlacit. Btw Bickell hral vcera vyborne = tak, jak se od nej ocekava. A to nemyslim ten GWG .. :thumbup:
Ještě že máme Wilds,kdokoliv jiný by nás převálcoval z takovym výkonem...
no, byly to v prodlouzeni nervy, ale Corey tim, ze vychytal chvilku pred nasim golem Parise odcinil zavahani ze zacatku zapasu... hlavne, ze to zavahani prislo na zacatku, kdy se s tim da neco delat a ne jako loni az v prodlouzeni...
:thumbup:
Great!!! Bicks me vysvobodil!!! Prekrasna akce!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
utahany vitezstvi, nebude to takovy cajicek jak nekdo mohl predpokladat, Wild umi dobre rozbijet nasi hru.
Ten Harding ma snad 40 strel a ještě nic z nej nevypadlo na dorazku.....2OT uz nedam,uz takhle skoro spim.... :zzz:
OT,hned první mac,to to hezky zacina,no hlavne to uhrat at to z nas spadne.... :oops: