2. kolo: DETROIT
Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
tomsik napsal
.. to byl paradni zapas. Nakonec jsem uz ale nemel silu na OT, ale nejaka ta spravedlnost fakt jeste je. Uz jsem vytuhnul o druhe pauze, pak me probral ten GTG .. Uplne zbytecna chyba Oduyi. No ale co predvedli ti rozhodci, katastrofa! Uplne stejne, jak ten druhej zapas. Vzdycky si vybrali nejakej nahodnej zakrok a ten potrestali .. No a u toho konce? Pure djoke .. to uz jsem si rikal, ze nas tam proste nepusti .. Jinak super vykon .., bylo videt, ze kdyz hraci chteji, tak dokazi pritvrdit. No, bude to potreba. .. aaz na ty presilovky. V nadeji jsem zil, ze se neco od 2heho zapasu zmenilo, ale vubec nic. Problem vubec dostat puk do utocneho pasma. V 5v5 problem neni, ale v 5v4 obrovskej. Dale jedna vec je prohravat buly .. to se muze stat. Nechapu ale pak, jak porad muzou jkazit ty nahravky (treba i na dva metry). Prislo mi, ze oni jedou podle nejake naucene sablony, 2 hraci si to porad davaj na modre, i kdyz u nich sou 2 hraci DET. Logicky tam nekde musi byt volny nas hrac .. ne, oni si to davaj az to ztrati. Strasne zbrkle si to nahravali, stacilo treba naznacit strulu (prihravku) a az pak to dat. Proste bes. nakonec to muze ale byt vyhoda, to je asi totiz tak jedina vec, co by proti nam mohli LA podcenit :lol:
Komentář, video a citace hráčů v zápisu
tak sem mel vsazeno na vyhru a tu ku* pruhovana mi to zkazila... :x no, apson, ze z konecnyho vysledku muze mit clovek radost... :w00t:
Kurnik, to byl zápas, klobouk dolu před všema klukama, po tom zářezu na konci pro ně muselo bejt zatraceně těžký na všechno zapomenout a soustředit se na OT. Můžeme se těšit na dalších 14 dní super hokeje s LA to ale bude bolet mnohem víc než s Detroitem i když Detroit hrál takticky fakt suprově... Super zápas 7...
Seabrook hrál první půlku série hrozně, s Keithem mu to už ale zase šlo a byl vidět... navíc proti Křídlům mu to tam padá... no a vzpomeňte, kdo promlouval k Toewsovi při jeho třetím trestu během tří střídání v Detroitu...
Nějaká spravedlnost asi přecijen existuje :thumbup:
Malej borec :thumbup: :w00t:
JOOOOO
kurva je to tam !!!! já sem tak rád !!! SEABS !!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Gooooll
gooooooooooooooooolll
:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
To snad není možný... alespoň mají výmluvu, když to nevyjde :oops: Nemůžou se tím nechat rozhodit, je třeba to rychle hodit za hlavu a soustředit se, ještě jedem dají, já tomu věřím. Oduya je dneska jak zpomalenej, všechno mu trvá, nebyl v tom ale ve třetí třetině sám, nemohli se přes napadání Detroitu vůbec dostat ze třetiny...
Nevim, neprislo mi to v tenhle cas a za tohohle stavu jako duvod k vylouceni i vzhledem k ty situaci jak se vyvijela...
hossa je mimo,snad ne otřes mozku