2. kolo: DETROIT
Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
2. 5. 2025, Milwaukee 2:3p Rockford
tomsik napsal
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
ty naše přesilovky jsou za trest a buly jak by smet,jinak jsme je k ničemu nepustili,škoda těch pár šancí,co jsme měli...
Na nova sport opět Boston..snad to budou dávát na ESPN,Let's go Hawks :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Vypadá to, že se na dnešek chystá pár změn: Sharp si prohodí místo se Saadem jako už během třetího zápasu, Oduya bude hrát s Hjalmarssonem a Leddy s Rozsívalem, místo Handzuše do čtvrtého útoku Carcillo
Jestli budou hrát jako 3.třetinu minulého zápasu,tak je smetem...jen nechápu proč tak nehráli všechny zápasy z Redwings a absolutně vypustily druhý zápas doma,to mě hlava nebera,ale věřim Hawks,že serii otočí.
No, ted to neni dobry...
Bezpodminecne musime 4. zapas vyhrat, jinak nas Wings vyradi... :(
Budeme potřebovat aby se konečně začal prosazovat i první útok a hlavně Toews. Musí ten na něm být velká deka. Detroit hraje dobře, doufám že se najdou nějací rozhodčí kteří budou pískat jak v základní části, protože jinak nás ten jejich ruský styl umori. Crawford podruhé chytal průměrně, druhý i třetí gól měl mít.
Smíšený pocity. Třikrát trefili tyčku, měli trochu smůly. Nevím proč neuznali ten vyrovnávací gól. Po druhým gólu Detroitu tam Křídla lítala a Hawks nestíhali, to se dalo čekat. Jinak ale potom Hawks bojovali čím dál tím víc, jen dneska prostě nebylo přáno. Hjalmarsson hrál výborně. Přijde mi, že hlavně Seabrook jede z nějakýho důvodu na půl plynu. Přesilovky jsou strašný, to už víme dlouho. Nakonec taky pár vyloučení, škoda. Štve mě, jak si Detroit pořád pomáhá drobnými fauly, držení hole a nedovolený bránění je tam pořád, do Toewse šijou pořád po odpískání. Ale to je stejný jako loni, to musí vydržet, jinak je brzy čeká volno. Trochu mi bylo líto Shawa a Bickella, v útoku se prosadit nemohli, ale šli do toho po hlavě, to se cení. Ostatní se spíš nechali. Sharp měl spoustu střel, ale Howard byl v klidu. No nic, je to pryč. Jsem zvědavej na další zápas, jak se na to Hawks připraví.
výborná závěrečná třetina,tak měli hrát od začátku,vůbec nechápu proč nám neuznali reg.gol to byl klíčový moment zápasu,škoda...4.zápas vyhrajem věřim jim,jestli budou hrát tak jak skončili,redwings vůbec nestíhali a i tvrdost konečně tam byla...
No nelepí to už dva matche. Právě když to nejde tak se musí o to více bojovat. Ale oni tam bojují 3 možná 4 hráči. Ostatní na to serou. Tak zase za rok když to doplníme o nejake bojovníky. S touhle sestavou nemáme v playoff žádnou šanci. Potřebujeme nutne konecne toho druhého centra. Bolland na to nemá i když ho mám rád.
Za ty přesilovky vy jim měl někdo nakopat prdel. S tímhle si nezaslouzime vyhrát. Výkon v teto třetině mi připomíná naši repre na MS. Bida bez boje s tragickou presilovkou. Jsme fakt špatný. Většina našich borců to hraje jako pratelak na začátku přípravy.
Přesilovky špatné a obrana katastrofální o buly ani nemluvím,ta suverenita ze zákl.části je pryč...
Proste nelepi...dneska obrana DET prevysuje nas utok a tim je to dany,pri každý PP se 2x 3x vyhodíme sami,nedame si dve prihravky za sebou,jestli tam schvalne zdrsnili led nevim,ale pripomina mi ten zapas MS ,CR-SUI...všude,ale fakt všude pozde....
A přitom by stačilo trochu potrénovat přesilovky a stačilo by to na ne
Jsme marný.