Uzávěrka přestupů 2014, středa 21.00
Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
2. 5. 2025, Milwaukee 2:3p Rockford
tomsik napsal
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
Stempniak blízko do PIT
Diaz z VAN do NYR za 5. kolo
Tiskovka Stana Bowmana teď živě: http://www.csnchicago.com/page/blackhawks-pulse
Podle Eklunda Moulson do MIN za 2. a 3. kolo+ a Meszároš do Bostonu hotovo
Nick Schultz z EDM do Columbusu
Moulson blízko do Minny
Thomas do Dallasu
Loktionov do CAR
TSN selfie, neskutečný borci :D se z nich po*eru :D
Brodeura mám rád a před pár lety bych z něho byl nadšenej, ale:
1. letos co jsem viděl, tak chytal hodně špatně.
2. nevím, jestli to není jen můj dojem, ale mám pocit, že spoluhráči Coreymu věří, těžko říct, třeba to vedení vidí jinak. Důvěra hráčů k brankáři je ale někdy důležitější než schopnosti gólmana samotnýho…
3. Raanta vypadal dost dobře, poslední zápas se mu sice moc nepovedl a je podezřelý, že teď dlouho nechytal, ale předtím byl myslím úplně v pohodě.
4. když se Crawford zraní, tak máme Raantu a Labarberu, chápu, pokud se to Bowmanovi nelíbí
Ruutu do NJ. Devils posilujou??
Goc z Floridy do Pitt za 3. a 5. kolo. To je nějaká magická kombinace, která otevírá sarkofágy nebo co? :D
Nic proti Brodeurovi, ale myslím, že gólmanské duo nemume špatné..navíc Crawford dokázal, že umí vyhrát SC..raději bych získal kvalitního 2. centra..
Za Gáboríka Columbus dostal Matta Frattina, 2. kolo a 3. kolo, na kterém je nějaká dosud neznámá podmínka (že prodlouží smlouvu nebo LA postoupí do finále na Západě, těžko říct).
Ruutu prý bude vyměněný každou chvílí…
Hemák bude dneska hrát v Calgary poprvé za Ottawu, po 12 letech opouští Edmonton
Ryan Smyth (toho tady někdo zmiňoval, že jo?) a Nick Schultz netrénují, zřejmě je čeká trejd