Uzávěrka přestupů 2014, středa 21.00
Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
2. 5. 2025, Milwaukee 2:3p Rockford
tomsik napsal
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
Luongo to potvrdil TSN, právě podepisuje papíry. Zpátky jde podle Eklunda Markström, ale víc kdo ví… Panthers navíc prodloužili s Boyesem o dva roky. Ty vole, jsem zvědavej, kdo další jde pryč, ale respekt před Tallonem! Předpokládám, že pustil někoho z těch centrů, který vychvaloval při výměně Pirriho (Bjugstad?? nebo možná Huberdeau). Canucks by tak navíc nemuseli za Keslera chtít nutně centra, což by mohlo Chicagu hrát do karet…
Luongo na Floridu podle Eklunda (!) hotovo!!!
Andrew MacDonald do Philly za 3. kolo letos a 2. kolo příští rok. To byl pro mě docela zajímavej hráč, ale četl jsem teď článek, kde to podle podrobných statistik vypadá, že klame tělem a vlastně moc dobrej není, tak nevim :) Meszároš má ale asi definitivu, prý za něj chtěli 2. kolo, teď je ale jasný, že ho pustí ať to stojí, co to stojí.
Vymění Eberleho za nějakýho beka, Gagnera za někoho, kdo umí hrát do těla, a pokud Hallovi vydrží zdraví, tak to bude najedou o 180° jinde :) Třeba už Chicagu konečně přestanou dělat takový problémy, až tam konečně zase postaví normální oddíl :D
Kde na to Anaheim bere? Sou strasne silny, St.louis totez. A Edmonton ma razem skvelou brankarskou dvojku, skoda, ze ten tym skladaj od zacatku uplne nahovno:D
A bývalý hráč Blackhawks Stéphane Robidas jde do Anaheimu za to 4. kolo, který Ducks dostali od Washingtonu. Proč ne, dobrej nákup… zatraceně!
Tak ten Fasth jde za 3. a 5. kolo, stejně jako Pirri :D
Zajímavá je spekulace o Luongovi do Washingtonu, Canucks prý chtějí hlavně Holtbyho/Wilsona. Předpokládám, že Caps by radši poslali pryč Neuvirtha…
Taky jsem četl, že se zajímají o Vanka… Ducks, Blues, Sharks, Kings, všichni vypadají silně a bude asi hůř… Callahan se nějak dohodne s NYR, nemyslím, že ho pustí, už teď slevil ze svých požadavků, tak si to snad nějak vyřeší.
Tak Anheim si pry dela misto (pod stropem) na nekoho z dvojice Vanek/Callahan.
Čekal jsem teda spíš, že půjde do Edmontonu Hiller, ale když Ducks nezískali Millera, tak to dává smysl. Proti Bryzovi si Oilers určitě polepšili :) Wild se prý zajímali o Brodeura, s Bryzgalovem si teda moc nepomohli, no naštěstí ho nekoupil Bowman!
A zatim se na netu mluvi o trojvimene mezi Chicagem Vancoverem a Anheimem ktery by privedl do Chicaga Keslera....hmmmmmmmm
Penner do Washingtonu, Fasth do Edmontonu a Bryzgalov do Minesotty. Vsechno za drafty.
Podle Eklunda zadnou vymenu neplanujem, vzhledem k tomu jak moc je on presny bych se nedivil kdyby nejaka byla :-)
Btw:TT je 1.round pick,kterej se zda se poved,takovy hraci dostanou spoustu casu na rozkoukani,stehovani nehrozi,kdyz nepocitam JT a Kanera(top 3 overall se kazi malokdy),tak posledni super 1.pick byl Seab,jinak se nam to prvni kolo nedari....
Kesler by byl super,presne co potrebujem,bohuzel VAN je porad ve hre o PO,na posledni misto sanci maj,na sedmy v podstate uz ne,zalezi pro co se rozhodnou,ale pochybuju ze by brali Bickse jako castecnou protihodnotu,budou chtit centra a 1.round pick,coz teda nevim,navic vztahy zrovna s VAN nevidim jako idealni....