Kris Versteeg
Kris Versteeg

Kris Versteeg se vrací do sestavy, Nordstrom do Rockfordu

Vedení Blackhawks dnes aktivovali z listiny zraněných útočníka Krise Versteega a do Rockfordu poslalo útočníka Joakima Nordstroma. Versteeg se tak vrátí do sestavy dnes v noci proti Vancouveru poté, co vynechal posledních 18 utkání kvůli zranění levé ruky, které utrpěl v utkání pod otevřeným nebem 1. ledna ve Washingtonu. Místo v sestavě mu uvolní Teuvo Teräväinen, který bude utkání sledovat pouze z tribuny. Versteegovi se v letošní sezoně dařilo v útoku s Patrickem Kanem a Bradem Richardsem, když nasbíral v 34 zápasech 27 bodů (9+18). S průměrem 0,79 bodu na zápas je Versteeg v týmu 3. za Kanem a Jonathanem Toewsem.

Nordstrom je naopak na opačném konci tabulky s průměrem 0,08 bodu na zápas, když v letošní sezoně nasbíral 2 body (0+2) v 24 zápasech. Kapitán Rockfordu by měl pomoci IceHogs vrátit se na vítěznou vlnu a udržet si postupové místo do playoff. Letos Nordstrom v AHL odehrál 17 zápasů a nasbíral 13 bodů (8+5).

Trenér Joel Quenneville dnes rovněž oznámil, že je zraněný obránce Tim Erixon v dolní části těla, ale nemělo by jít o nic dlouhodobého. Erixon po výměně z Columbusu odehrál za Blackhawks pouze 6 zápasů. Naposledy nastoupil 18. ledna proti Dallasu a v utkání odehrál jen 7:28.

  • Jonathan Toews

    Toews CAN

    35 let, Střední útočník
    0 gólů a 0 asistencí
  • Tim Erixon

    Erixon SWE

    33 let, Obránce
    Členem klubu:
  • Patrick Kane

    Kane USA

    35 let, Pravé křídlo
    Členem klubu:
  • Joakim Nordström

    Nordström SWE

    32 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • Brad Richards

    Richards CAN

    43 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • Teuvo Teräväinen

    Teräväinen FIN

    29 let, Střední útočník
    Členem klubu:
  • Kris Versteeg

    Versteeg CAN

    37 let, Pravé křídlo
    Členem klubu: