Volní hráči 2013
St. Louis 6:5n Chicago
- 06. Smith 7 (Maroon, Martinez)
- 06. Donato 19 (Bedard)
- 22. Broberg (Joseph, Schenn)
- 22. Walker
- 38. Joseph (Schenn, Holloway)
- 44. Martinez 4 (Teräväinen, Mikheyev)
- 45. Fowler (Thomas, Buchnevich)
- 47. Teräväinen 12 (Foligno, Mikheyev)
- 52. Mikheyev 10 (, Vlašić)
- 56. Thomas (Broberg, Bolduc)
- nájezd Faksa
Söderblom 40/35
Binnington 20/15
@ Columbus
Texas 4:3 Rockford
- 07. Savoie 4 (Levshunov, Dach)
- 10. Stranges (White, Hryckowian)
- 11. Anderson 8 (Athanasiou, Kaiser)
- 13. Athanasiou 5 (Seney, Levshunov)
- 17. Lind (Capobianco, Petrovic)
- 39. Capobianco (Hryckowian)
- 51. Blümel (Karow) O
Kraws 27/24
vs. Milwaukee
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
8. 2. 2025, Chicago 6:2 Nashville
Mirek napsal
tomsik napsal
tomsik napsal
6. 2. 2025, Chicago 3:4p Edmonton
tomsik napsal
Neč napsal
tomsik napsal
ma cenu pulku z toho co ted ma? Ja nevim, ale mne to prijde docela primereny. Vzdyt je to hrac, kterej za sezonu tech 25+ golu proste da, navic kdyz sem se dival na par zapasu red wings, tak hral dobre, na prvni sezonu v nhl :)
No Brunner je urcite spokojen,ma cenu tak pulku....sle NJD ty prachy za Kovyho nekde rozhazet muzou...:)
me spis prekvapilo, ze o nem nikdo nestal, ale asi to bude tim, ze prej chtej az moc velky penize :evil:
Za takový peníze to není žádnej risk, to je fakt. Sám toho zas tolik nevyrobí, ale je rychlej a neztratí se v žádný lajně, tak proč ne. Docela mě překvapilo, že Brunner v NJD dostal 2,5M, to je myslím docela dost na to, že o něj vlastně skoro nikdo nestál (?).
Woe ten Raymond v TOR za 1y/1M by se mi libil....
.. no co si budem nalhavat, nase organizace je ted na vrcholu. Zajem o hokej, sice fans stale nedavaji hokeji tolik jako v kanadskych klubech, ale rekl bych, ze se jim dost blizime. Musime si hold prat, aby ten strop rostl. Ja osobne z tech smluv pro Bickse a Crowforda mel taky spatny pocit, ale prave kvuli tomu, ze bychom mohli prijit o nekoho z JT, Kane, Seab, Sharp ..\
Chejen: oboje je mozne
Bowman prodloužen o dva roky.
Omlouvám se za pravopis... mělo tam být "mě".
Dost mne to překvapuje u Hossy...
nejvíce prodávaný dres NHL??? JONATHAN TOEWS!!!!! v TOP 10 jsou ještě 5. Kane a 6. Hossa... :thumbup:
Nesouhlasím s Dannym... Naopak mě překvapuje, jak dobře to Bowman promýšlí a zatím to fakt vypadá, že naši budou ve špičce NHL dost dlouho... :thumbup:
6 micu pro Crawforda, navic na tolik let, je nesmysl a Bowman se asi musel zblaznit...Smlouva ala Holmgren.
S tim Winipegem me to taky napadlo, ale otazka je co dnes bere Toews jako "doma". Ve Winipegu ma rodice, pratele z detstvi. V Chicagu ale zije uz 6 let, celou svoji dospelost, ma tu take hodne pratel. Stejne tak se mluvi o Kaneovi a Buffalu, treba se tam na par let na konci kariery vrati. U Toewse si nejsem jisty, ale Kanea si ted moc v Buffalu predstavit nedokazu, s tou jeho povahou mu urcite vic vyhovuje velkomesto jako Chicago nez male provincni mesto typu Buffala. Uvidime po skonceni pristiho rocniku, zatim se podle pravitel Toews ani Kane prodluzovat nesmi. Tym se celkove usazuje, pri minules SC byli zenati akorad Madden, Campbell, Sopel a predpokladam Huet, dnes uz se da mluvit o polovine tymu, dost hracu uz ma deti a usazuji se a podle vsech indicii jsou spokojeni. A to je take jedna z dobrych vizitek GM, musi umet pracovat s tymem, ktery se v prubehu casu promenuje a hraci maji jine potreby.
Pokud teda budou chtít, u Toewse se mluvilo o tom, že by mohl později v kariéře hrát doma ve Winnipegu… :ninja: