Volní hráči 2013
St. Louis 6:5n Chicago
- 06. Smith 7 (Maroon, Martinez)
- 06. Donato 19 (Bedard)
- 22. Broberg (Joseph, Schenn)
- 22. Walker
- 38. Joseph (Schenn, Holloway)
- 44. Martinez 4 (Teräväinen, Mikheyev)
- 45. Fowler (Thomas, Buchnevich)
- 47. Teräväinen 12 (Foligno, Mikheyev)
- 52. Mikheyev 10 (, Vlašić)
- 56. Thomas (Broberg, Bolduc)
- nájezd Faksa
Söderblom 40/35
Binnington 20/15
@ Columbus
Texas 4:3 Rockford
- 07. Savoie 4 (Levshunov, Dach)
- 10. Stranges (White, Hryckowian)
- 11. Anderson 8 (Athanasiou, Kaiser)
- 13. Athanasiou 5 (Seney, Levshunov)
- 17. Lind (Capobianco, Petrovic)
- 39. Capobianco (Hryckowian)
- 51. Blümel (Karow) O
Kraws 27/24
vs. Milwaukee
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
8. 2. 2025, Chicago 6:2 Nashville
Mirek napsal
tomsik napsal
tomsik napsal
6. 2. 2025, Chicago 3:4p Edmonton
tomsik napsal
Neč napsal
tomsik napsal
S Khabibulinem se dohodli, rocni smlouva za 2M vcetne vykonnostnich bonusu, :shock: :)
Nebral bych to jako podpasovku, Andersson je format, chce vyhrat Stanley cup. Sundin odesel z Toronta, Bourgue z Bostonu, Chelios z Chicaga, Morrow z Dallasu, Iginla z Calgary a dalsi a dalsi. Jen nechapu proc Detroit, ano letos nad potrapili asi ze vsech nejvic, do znacne miri jsme si za to ale mohli sami a taky slaby souper na rozehrati. Za rok budou jejich hvezdy zas o rok starsi. Detroitu hlavne chyby obrana, maji Kronwalla a pak partu prumernych az podprumrernych obrancu. Bez obrany se proste vyhrat neda.
od Alfredssona mi to přijde jako podpásovka vůči Ottawě.
Chicago jedna s Khabibulinem :no: :nono:
Emery mluvil o svem prestupu, zajimava je cast kde rikal, a on to vidi zevnitr, ze neni zadne tajemstvi ze se pocita s Crawfordem dlouhodobe a mel by dostat poradne penize.
Khudobin zadarmo, smlouva na jeden rok za 0,8. To jsem cekal ze mu nekdo nabidne lepsi podminky, moc toho neodehral ale statistiky ma dobry.
Khudobin do Caroliny
Tak GM's urcite pocitaji se vzrustajicim stropem. Ono pak budou ty letosni podpisy vypadat jinak pokud to opravdu vyleze na cca 80 mega.
To je pěkný trejd, Silfverberg je dobrej, ale bude tak dobrej jako Ryan? Noesen vypadá z juniorky taky dobře, ale v NHL kdo ví. Ottawa udělala dobrej nákup, Ryan je kanonýr, má něco za sebou. Ducks ale získali slibný hráče, na papíře vážně zajímavá výměna!
Bobby Ryan za Jakob Silfverberg + Stefan Noesen + 1. kolo draftu 2014, slusne
A teď jsem taky četl, že kvůli novému prodeji televizních práv může za dva roky platový strop vystoupal až na 80M. Pokud je to pravda, tak Toews & Kane se oba můžou těšit na roční plat 10+
Anaheim vyměnil Bobbyho Ryana do Ottawy! Za Silfveberga, Noesena a 1. kolo
Filppulu nakonec bere nejspíš Tampa
Clarksona jsem čekal, že dostane moooc, ale tolik, to je fakt k smíchu, blahopřeju mu! :w00t: Stalberg nepřekvapil, bylo jasný, že v Chicagu o něj není zájem. I když to delší dobu vypadalo na Detroit, tak nakonec změna. Snad se mu bude dařit. Handzuš má navíc klauzuli, že nesmí být vyměněný bez vlastního souhlasu, ne že by to něco v jeho pozici řešilo...
Weiss taky nesmysl