Volní hráči 2013
Nashville 3:2n Chicago
- 09. Stamkos (Josi, Marchessault) P
- 27. Bedard 13 (Bertuzzi)
- 28. Martinez 2 (Jones, Bertuzzi)
- 57. Forsberg (Blankenburg)
- nájezd O'Reilly
Söderblom 41/39
Saros 26/24
vs. Vegas
Iowa 3:6 Rockford
- 03. Slaggert 9 (Anderson, Guttman) P
- 03. Ludwinski 2
- 19. Guttman 16 (Korchinski, Seney) P
- 20. Guttman 17 (Savoie, Korchinski)
- 28. Jones (Boyd, Crotty)
- 40. Marek (Lambos, Raška)
- 47. Cecconi (Clarke, Peart)
- 59. Seney 6 (Anderson, Del Mastro)
- 60. Ludwinski 3 (Baddock, Cates) EN
Commesso 44/41
Ferguson 28/23
@ Iowa
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
12. 1. 2025, Chicago 3:4 Edmonton
danny napsal
tomsik napsal
frenk napsal
huhla napsal
Mirek napsal
17. 1. 2025, Nashville vs. Chicago
Mirek napsal
Chris Kuc - Handzus by rad zustal, Stalberg vypada ze se tesi nekam kde bude mit vedsi ulohu v tymu, Bickell rekl ze je v Chicagu ochotny hrat za mene nez jinde (doslova ze da domaci slevu), emery by taky rad pokracoval s Hawks, Shaw vypada jak uchyl, a to nejlepsi na zaver - uz je to dlouho co jsem kolem sebe vydel tolik lidi s kocovinou :)
Bowman zaroven rekl na tiskove konferenci, ze Hawks nenechaji Leddyho odejit... Mayers se behem nekolika tydnu rozhodne, jestli bude pokracovat nebo s hokejem sekne...
dalo se to predpokladat... cap hit obou dohromady je necelych 6 mega, ale i tak je to dobrej manevrovaci prostor...
Tady je zdroj, twitternovinare CSN.
Bowman ohlasil ze vykoupi Olezse a Montadora pomoci "dorovnavaciho vyplaceni" (compliance buy out), tzn. penize dostanou ale nebudou se pocitat pod strop. Hnedka mame 7 mega pod stropem k utraceni :taz:
Letos budou nej UFAs ti co budou po buy-outu. Mimochodem, myslim ze Vancover by mel vykoupit Ballarda, za minimalni plat na pozici jakou hral letos Rozsival (5/6.obrance) by mohl byt porad jeste dobry.
Ja sem si na nej tajne myslel, jako 2. centr by byl idelani, tak za 10mega/3 roky, ale to byjsme museli jeste vic improvizovat se sestavou...
chceme usetrit ne? :D
tak dalsi byu-out... Lecavalier... ten by moh Bickella nahradit... :whistle:
Nevim s tim Jonesem jestli neni moc precenovanej. Precijen ve finale prave proti Drouinovi a McKinnonovi se moc nepredvedl. Ale uz sem nekam psal, ze asi ani jeden z techto hracu neni spatna volba. Mozna by se usetrilo, ale vymenit jednoho hrace z draftu za leddyho s teuvem mi prijde jako ztrata. Ikdyz je fakt, ze musime setrit co se da, pristi rok bude jeste horsi.
Ale Jonese bych bral moc.....nejvic by me mrzel Tuevo,myslim ze sme ho pickly hodne dobre,propadl se poradim az na nas,ale potencial ma urcite vyssi nez jak sme ho zasekli.....
Taky jde o to,ze by sme usetrili,ale taky bych to nevidel moc ok...
Ted jde o to jestli to co rekl Sakic je pravda. Podle mne ne a pujdou po Jonesovi. V tom pripade bysme brali asi Mckinnona nebo Douina a nevim nevim. Mckinnon nebo Drouin > leddy, bolland teuvo ? to asi ne
Pokud je to postavený takhle, tak beru. To za to riziko stojí.
to by mi teda prislo sakra drahy... a ze bysme chteli Jonese???