Léto 2019

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
mtrojanlegacy napsal

Tak to jsem zvědav jak toto dopadne ... Má Kevin pro Hawks smysl ? Myslím si že Anisimov je jasnej, že půjde o dům dál jelikož mu 2 července vyplatíme bonus tak plat potom bude snesitelný pro budoucí tým. Takže - Anisimov. První centr je Tazer druhý bude pokud se mu bude dařit dál s Dcatem asi Dylan Strome. Otázka jestli se podepíše Kruger na další rok (4řada+ oslabení) ?
Má Hayes smysl abychom ho brali. I když muže hrát i na křídle tak je to podle mě zbytečné. Hrát ho jako 3 centra bych řekl, že za ten plat co si řekne je zbytečný luxus. Plus upřednostnit ho oproti Dylenovi a toho šoupnout do 3 řady je taky určitě špatně. Někdo jiný názor ?

Kam si myslíte, že pujde Panarin ? Ja bych to tipoval za Q na Floridu.

dirty_harry napsal

Podla SB Nation’s NHL mock draft by si Blackhawks vybrali z tretieho miesta Alexa Turcotta. V NHL ho prirovnavaju k dvom hracom: Patrice Bergeron/Ryan O’Reilly. Tito su dlhodobo v NHL jedni z najlepsich na buly. Nie je nahoda, ze zrovna obaja hraju finale SC? Taky hrac by sa hawks urcite hodil, zda sa, ze statistika FW je klucova. Mozno by aj cesi a slovaci dopadli na MS lepsie keby vedeli vyhravat buly:)
https://www.secondcityhockey.com/2019/5/28/18642188/sb-nation-nhl-mock-draft-2019-chicago-blackhawks-select-alex-turcotte-with-number-3-pick