Léto 2019

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
Mirek napsal

Barratt ještě nemá smlouvu a Kämpf má místo jistý. Perlini, pokud podepíše, tak taky, ale může být náhradník. Z ostatních jen Quenneville musí na waivers. Zmínil bych navíc ještě Wedina s Kurashevem. Rockford bude mít letos kde brát, jsem na ně zvědavý.

Osobně bych tipnul, že Dach v NHL začne, ale půjde ještě do juniorky a pak ho někdo z farmy nahradí. Pokud zůstanou AA i Perlini, tak jsou k dispozici dvě až tři místa. Jedno dostane Kubalík, jedno Nylander. A poslední Dach. No a pokud se podaří vyměnit AA nebo Perliniho, tak asi díky waivers zůstane Q. Ostatní do AHL, ačkoliv Sikura, Saarela i Highmore by si prostor zasloužili. Třeba někdo v kempu přehraje Caggiulu. Už aby to začalo! :)

Mirek napsal

Snad jeden Nylander stačí, pověst je nepředchází dobrá :) Výměna KK nebo Dahlströma by Jokerovi místo neudělala, tihle se stejně budou rvát o místo sedmýho obránce na tribuně, který čeká, kdy se uzdraví de Haan a kdy se zraní někdo další. Ta šestka je jinak jasná (pokud nedojde k další výměně) a napravo jsou Murphy, Seabrook a Gus. Seabs je asi nevyměnitelnej, Gus hraje ještě letos za drobný, přesilovka ho potřebuje a i když může hrát vlevo, tak tam jsou zase Määttä, de Haan a Keith. Takže to bylo jen Joker × Murphy. Za rok se situace může změnit, jenže na cestě jsou další a držet Jokera na farmě, to se vyplatí ho spíš vyměnit. Murphyho si Bowman přivedl s parádou, předpokládal jsem, že ho podrží. S tím, že Jokiharju půjde, jsem se smířil už před draftem, ale čekal jsem spíš Borgströma z Floridy nebo něco kolem Tampy (Cirelli, Joseph). Chytil by byl dobrej, stejně tak Poehling z Montréalu. Záleží samozřejmě na tom, co reálně leželo na stole a třeba se Nylander rozjede. Nebyl by první, kdo v Buffalu zahořkl a prosadil se teprve jinde.

voNt napsal

Jedna vvec je, koho chces vymenit, druha koho realne jde vymenit. Napr. se zde porad bavime o tom, poslat pryc AA, jenze to neni tak jednoduche, ni-moc bychom za nej nedostaly a to uz je pak lepsi jej mit na soupisce. Stejne tak Murphy, takoveto hrace se da lepe udat pred trejd-deadline, nez ted v lete ...

Pro me take vymena nic-moc, zejmena proto, ze se zbavujeme obranciu, kteri nedostaly moc prostor.. Takovych trejdu uz bylo a ti pak zari v dalsich tymech .. Jedine, ze mame plan provest i toho druheho Nylandera z TOR .. ^^ Co Karlos? :-D