Léto 2019

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
Mirek napsal

Přemýšlel jsem, jestli to sem vůbec dávat. Nechci to nijak hanit, jako aktivita dobrá, jen víc takových. Ale hodnota slabá, dost povrchní analýza.

1. Keith podepsal smlouvu v roce 2009. I teď je těch jeho 5,5M v pohodě. Seabrook je horší, výkonnost zdaleka neodpovídá jeho platu a smlouvu podepsal ve chvíli, kdy bylo jasný, že se bude už jen zhoršovat. Loňská sezona Toewsovi vyšla, ale ty předchozí dvě byly slabý a bere skoro dvakrát tolik co Keith.
2. Několikrát zmínili, že bude potřeba trejd kvůli nové smlouvě ADB. Ale co Strome? A smlouva vyprší jak CC, tak Lehnerovi. O Stromovi vlastně nepadlo ani slovo, proč? Předpokládám, že klub doufá, že brzy bude Dach 1, Strome 2 a Toews 3. Pokud na to tedy budou $$$.
3. V obraně skoro nezmínili Guse, Määttu s de Haanem vůbec. Stejně tak ignorují Boqvista, Mitchella, Beaudina i Vlasice. Jokera jsme tady probírali dlouho, to už je pryč. Jestli tyhle změny budou k lepšímu nebo je to vytloukání klínu klínem, to je jedna věc, ale úplně to přejít… no nevím. A jak s ohledem na strop, tak na řadu mladých v Rockfordu… určitě přijdou příští rok v obraně další změny.
4. Velké změny ve třetí/čtvrté lajně taky ignorují. I odsud si klub nejspíš slibuje zlepšení obranné činnosti celkově.
5. Řešit, že se Teplý nevejde do sestavy, to je vtip?