Finále: BOSTON
San José 3:2 Chicago
- 07. Smith (Kunin, Ceci)
- 08. Donato 6 (Mikheyev, Murphy)
- 09. Bertuzzi 3 (Murphy, Hall)
- 22. Wennberg (Zetterlund, Walman)
- 31. Smith P
Mrázek 29/26
Blackwood 28/26
@ Los Angeles
Lídři statistik
Odkazy
- Zlaté mládí Chicaga vodil na pivo, teď vede syna do NHL – Bez frází: Bago NHL
- V Amerike mi varili pirohy a halušky. Lístky na NHL mi dal Slafkovský. Zmluva s Chicagom? Manažér mi pokazil prekvapenie – Pravda.sk
- Pomsta Čechům. Rozprášili nás, chci je porazit u nich doma, líčí americká hvězda – Aktuálně.cz
Nejnovější příspěvky v diskuzi
23. 10. 2024, Chicago 3:6 Vancouver
frenk napsal
tomsik napsal
voNt napsal
David napsal
Mirek napsal
29. 10. 2024, Colorado 2:5 Chicago
tomsik napsal
Za chvili to vypukne,uz mam husi kuzi jak plato na vajíčka.....
Kde to jede na netu trochu solidně...prosím,prosím :)
Myslím si že když koukám tak na ten internet že HAWKS podceňujou..! Přece není pravda to že když v Bostnu hraje Jágr tak hned vyhrajou.. Všechny články jsou o Jagrovi ale že v Bostnu a Chicagu hrajou další hrači na to nikdo nekouká… Uznávám Jágra je to Pán hokeje ale tohodle už je moc.. V Česku hodnotí že je lepší Boston jen kvůli tomu že tam je Jágr. Věřím že HAWKS ukážou svou hru …. ! ,LET"S GO HAWKS…!!!!!!!!!! :)
Tak dneska musim sledovat finále na mobilu,kdo by měl nějakej dobrej link...sem s nim ;-)Díky a jedééééém
Taky jsem to cetl, 90% lidi pry favorizuje Boston. U nas ale NHL skoro nikdo nerozumi a nesleduje. Asi jako muj deda, o NHL/Jagrovi porad mele, jako malymu me kupoval karticky, na dalku sleduje tymy, kde hraje Jagr a porad me s tim otravuje (zvlast kdyz hraval za Rags, ktery uprimne nesnasim, podobne jako Phillu), ale jestli za tech 20 let videl 5 zapasu NHL, tak je to myslim moc....
Už mně to nebaví,všude jen jágr jágr,je dobrej ale jsou taky snad i jiný hráči,tak doufám že se bude psát o nás jak jsme pohár vyhráli... :)
nasazeni Bolliga je celkem logicky tah...a na Stalberga bohuzel nezbylo misto
Q si zaslouží důvěru,ale nechápu,proč to přehazuje,když to fungovalo...kamkoliv kliknu na net,je to samej Jágr,Jágr,už z toho mám hlavu jak medicimbál,všude samá anketa,pro zajímavost v česku věří Bruins 87% a Hawks 13% je to docela směšné,to nemá smysl komentovat,tak chlapi zítra ráno je první zápas a medvědum vyprášíme kožich,LET"S GO HAWKS
Podle mého by měl hrát Hossa s Handzušem a Bickellem v jedný, a Toews s Kanem a Sharpem ve druhý lajně. No uvidíme, jak nakonec opravdu nastoupí a jestli to přinese úspěch. Q si ale zaslouží naši důvěru, no ne? :)
Nez jsem to dopsal... :)
Tak podle tsn kouč Q opět zamíchá lajnama. První by měla hrát ve složení Hossa, Sharp, Toews. Druhá by pak měla být Bickell, Handzus, Kane. Trojka by asi mela byt Shaw, Bolland, Saad a ve ctvrty lajne by mel hrat Frolik, Bollig a Kruger. No vypada to zajimve, spis jsem cekal, ze Q necha ty lajny pohromade tak jak sloncili s LA, jelikoz to podle vseho zacalo slapat. Takhle to spis vypada, ze budeme chtit neutralizovat prvni lajnu Bostonu s pomoci tri dozadu zodpovednych hracu a zapas se nejspis pokusi vyhrat zbyle tri petky, nebo aspon me to tak pripada. Uvidime no, ale Boston ma ve spodnich trech petkach taky vic nez dost talentu, kazdopadne to bude velky finale!
vypadá to, že Quenneville promíchá před prvním zápasem lajny... na tréninku to vypadalo takhle: Sharp-Toews-Hossa Bickell-Handzuš-Kane Saad-Bolland-Shaw Bollig-Kruger-Frolík Stalberg se asi jako proti Detroitu nevejde na úvod série do sestavy...
do roku 1991 jsem fandil Tučňákům,ale potom co začla Jagrmánie jsem od sezony 92 začal fandit Blackhawks
Mimochodem vsimli jste si toho ze se nam v prubehu play off prohodila 3. a 4. lajna? Krueger, Frolik a Bolland hraji vyrazne vic minut nez Shaw, Saad a Stalberg.
Hawks urcite nejsou jako Pens a Bruins jako Kings... to spis si jsou podobny Hawks a Bruins... :) skvely brankar, solidni obrana, ktera jse chopna podporit utok a vsechny 4 lajny v utoku muzou nastupovat proti nejlepsim lajnam soupere a zvladaji to... u nas v obranne to moc zatim nejde akorat Leddymu s -7 +/- bodama...