Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
2. 5. 2025, Milwaukee 2:3p Rockford
tomsik napsal
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
John Scott napsal o sobě výborný článek - http://www.theplayerstribune.com/a-guy-like-me/
Craig Adams oficiálně ukončil hráčskou kariéru. V Chicagu strávil části dvou sezon, jinak působil v Pittsburghu a Carolině (s oběma získal Stanley Cup). Za Blackhawks odehrál 71 utkání (4+8).
Vypadá to, že český brankář Roman Will si dneska prožije debut v NHL. Colorado ho původně povolalo, aby dělal náhradníka Pickardovi, ale ten je nemocný a asi nenastoupí. Dvojku bude Willovi nejspíš dělat Patrick Roy! :)
Patrick Kane bol vyhlásený prvou hviezdou týždňa ;)
Adam Clendening se opět stěhuje, tentokrát do Anaheimu...
Myslím, že hrát bude, teď už z toho těžko můžou vycouvat, i když bude hrát na farmě Montréalu…
Tinordi (MON) odeslán do Arizony za Eliotta a Scotta. Scott byl odeslán do AHL, takže by neměl hrát na all-star.
Dle novinářů byl požádán vedením NHL o to aby z all-star odstoupil ale odmítl to. Přijde mě to nefér, podle mě tam hrát měl, byla by to legrace a odlehčení, takhle NHL ukazuje že se bere moc vážně.
Sabres se prý chystají na výprodej. Můj tip na hráče který by se mohl hodit jako LW je McGinn, několikrát jsem ho letos vyděl hrát a hraje opravdu dobře, typově mě to připomíná to jak by měl hrát Bickell.
Četl jsem, že by chtěli zpátky spíš obránce a nevím, jestli by Hawks mohli nabídnout TVR a Pokka++ nejspíš stačit nebude. I tak Drouin není úplně to, co Hawks potřebují, i když talentu má dost
Del zámořských novinářů (konkrétně třeba Pagnotta, NBC nebo Sportsnet) je velmi pravděpodobné že Drouin bude dnes vyměněn. Podle všeho ale Hawks nebudou mít zájem, Yzerman chce mladého kvalitního hráče, který je pod nováčkovskou smlouvou (= finančně pod kontrolou), takových mají sice Hawk víc (Panarin, TT, Dano, Gustafsson, TRV) ale snad kromě Dana pochybuju že by byl Bowman ochotný někoho z těchto hráčů za Drouina obětovat.
Dalo sa čakať
Ještě se dořešují detaily a není to oficiální, ale neoficiálně podepsal Kopitar 8 letou smlouvu s LA na 80 miliónů.
pěkné gesto od Toewse :) http://www.letsgohawks.net/2016/01/07/watch-things-get-ugly-between-two-all-stars/
Jo, už jsem si přečetl, že s Lecavem jsou dohodnutí, že ukončí kariéru a NHL potvrdila, že z toho žádný postih pro LA nebo Philly nebude. O Andersenovi se psalo, že ho Ducks vymění, ale i tak tam asi bude přetlak. Možná nějaký zranění?
Tokarski do Anheimu. Na co potřebuje Anheim dalšího gólmana když má Andersena, Gibsona a Khudobina?