Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
2. 5. 2025, Milwaukee 2:3p Rockford
tomsik napsal
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
.. zajimave info, diky. To je neuveritelne, co by ten VAN jeste nechtel ?! :-D
to shaacul: ANA, Tampa a ted i NYR mi prijdou jako rovnocenni kandidati (byl bych rad za serie ANA vs LA a WSH vs NYR) .. :-D
Jackman bude hrát dál v San Diegu, takže výměna hráče za hráče, o kterýho v Chicagu asi nestojí. Bonusem je to 7. kolo 2017 (yay!)
Tak Hamhuis řekl, že by souhlasil s CHI/DAL (a údajně i LA nebo mooožná NYR/WAS/FLA, i když na Východ se mu nechtělo). V pondělí ho Canucks oslovili s tím, že mají zájem Hawks a Stars a ve středu (CHI) a čtvrtek (DAL) jim měl Hamhuis potvrdit, že by s výměnou souhlasil. Podle GM Benninga neměl Vancouver na Hamhuise hodně nabídek (od zmíněných týmů z Východu žádnou), ta z Dallasu prý byla rámcově stejná jako za Russella, ale Stars se rozhodli právě pro něj. Hamhuis novinářům dále řekl, že chce ve Vancouveru zůstat i nadále.
Hawks prý nabídli nejprve 1. kolo a Daňa Vancouveru za Hamhuise, Canucks to ale odmítli. Není jasné, jestli Hamhuis s trejdem souhlasil, ale četl jsem, že Chicago bylo pro něj na prvním místě, pokud by nějaký trejd schválil. Dallas nejspíš na druhém a Boston vůbec. Tak jako tak se očekává, že s Canucks podepíše novou smlouva.
Tropp hrál nevím proč na farmě New Jersey v Albany, já měl za to, že by mohl být užitečný. Jackman má víc zkušeností s NHL, je to bitkař, kterej není úplně špatnej do hry a když přišel v podstatě za nic, tak proč ne. Pokud by měl ještě na NHL, tak by ho Anaheim do Chicaga určitě nepustil proto počítám, že by měl pomoct spíš na farmě v Rockfordu (?).
Russell je určitě přeplacenej, Staal těžko říct, Saarela vypadá hodně dobře. Za Ladda si Bowman rád připlatil, protože ho v klubu dobře znají a těžko soudit, nakolik si reálně cenili Daňa. Trejd s Montréalem se mi zdá ok a bylo by fajn, když aspoň jeden z nové dvojice podepíše novou smlouvu. U McGinna se o 3. kole mluvilo, takže podle očekávání. Hawks vsadili na jiný karty.
Tak nakonec se opravdu ještě něco událo. Hawks získali Tima Jackmana za Troppa.
Bowman platil dopředu a přesně za to za co chtěl. To si pak připlatíš. Hawks taky hodně sází na podpisy starších hráčů, kteří jsou ve vývoji už dál (Panarin, Rasmussen, Svedberg, TRV, Gustafsson, Darling, Kero, Baun, Valleau) možná teď víc než na samotný draft. Předpokládám že v létě budou další 3-5 podobných podpisů.
To co dal Dallas za Russella nebo Boston za Stepniaka a Lilese je podle mě větší přeplacení, alespoň poměr cena/výkon. Co mají říkat ve Vancoveru, ti si letos na PO asi nesáhnou, potřebují přebudovávat ale nevyměnili nikoho. Před rokem by se za Ehrhoffa tleskalo, nechme se překvapit. Na Cup si na 99% procent sáhne někdo z trojice LA, Washington, Chicago.
.. zda se mi to, nebo sme byli jedni z tech, kdo 'platil' nejvic?
NYR uz jsou asi zase 'nafukovaci', dobra odpoved na dominanci WASH.. Jesteze nevysel ten Hamhuis do DAL .. Russell jim sice pomuze, ale podle me je horsi (aspon ted). A McGinn za 3.kolo? Uf, to se mi zda dost levne, uz i ten Stempniak stal 2. kolo + 4. ///
Teď je už oficiální že Hawks dnes další trejd neudělají.
Craig Custance @CraigCustance 45 spřed 45 sekundami
Blackhawks may have minor league deal coming. Nothing of note.
Druina netřeba litovat... Bejt GM Bolts, tak ho necham asi taky vycukat...
McGinn možná do Anaheimu.
Mimochodem Bowman je jeden z posledních GM který ještě nepotvrdil že už žádný trejd neprovede takže možnost by tu ještě byla.
Jonathan Drouin z Tampy vyměnen nebyl, a na vytoužený odchod si tak bude muset počkat minimálně do léta :D toho kluka je mi celkem líto myslím že mu to Yzerman udělal tak trochu naschvál
Tak Hamhuis ani Bickell nevyšel.
Vtipný je, že na Hamhuise teď nejsou peníze. Bickell by musel odejít a nejspíš do toho Toronta. Pokud Hawks nutně nepotřebují jeho peníze ihned, tak není potřeba jít do výměny, kde budou muset k Bickellovi něco pěknýho přilepit. Zatím.