Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
2. 5. 2025, Milwaukee 2:3p Rockford
tomsik napsal
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
Seguin už nebude do konce základní části hrát, má problémy s achilovkou. Kanea v pozici vítěze kanadského bodování tak už může ohrozit asi jen Benn.
Craw má být day-to-day takže nic vážného. Týden odpočinku mu jedině prospěje, letos chytal opravdu hodně. A Darlingovi stejně prospěje že dostane šanci se dostat do zápasového tempa.
rundblad je zpátky, zatím pouze v Rockfordu.
nevíte na jak dlouho to vypadá s Crawfordem ?
Crawford je zraněný, z AHL byl povolán Leighton.
Podle dnešních zpráv se platový strop buď nezmění nebo lehce poroste k $74mio ale hráči by se museli smířit s tím že by vzrostl podíl peněz závislích na finančních výsledcích (escrow), které nakonec mohou ale nemusí dostat.
Informac eo tom jestli se bude nebo nebude rozšiřovat padne oficiálně v době draftu v Buffalu, většina GM předpokládá rozšíření o jeden tým - Las Vegas.
Svedberg 2x 0,75mio
Druhý tým podle mě zatím nebude. Seattle nemá arenu a investora který by byl ochotný investovat. Quebeck podle mě moc NHL kromě vstupního poplatku nabídnout nemůže.
Taky jsem četl, že Columbus a Detroit dostali od NHL záruku, že se v případě rozšíření nebudou stěhovat zpátky na Západ, což je další překážka pro Québec. Las Vegas je asi tutovka, otázkou je, co to druhé, Seattle?
Svedberg dostal novou dvouletou smlouvu.
NHL zaměstnala bývalého asistenta GM Vancoveru Gilmana aby pomohl připravovat procedury a pravidla pro potenciální rozšíření ligy. Údajně bude najmutý ještě jeden ex-GM. Liga zatím nic oficiálně nerozhodla, ale třeba příští týden bude mít Daly diskuzi s GM týkající se rozšíření. NHL se ještě k ničemu nezavázala ale přípravy něco naznačují.
V Rockfordu má tři body za dvacet zápasů, tak doufejme, že statistiky nejsou všechno.
Kyle Baun podepsal novou dvouletou jednocestnou (!) smlouvu. To ukazuje na to že má pořád důvěru vedení. Letos toho zatím moc nenahrál, první dva zápasy v NHL se mu moc nepovedli, pak šel do AHL kde se zranil a do sestavy se vrátil až v posledních zápasech.
Jenže v playoff jsou na tom podobně jako St. Louis. Jednou to prorazit musí a letos vypadají fakt dobře, jsem na ně zvědavej. První kolo by měli zvládnout v pohodě, klíčový bude to druhý s NYR
ja osobne sazim letos na capitals. ne proto, ze suverenne vedou, soudim podle tymu, jakej letos poskladali.